Şimdi Ara

Hükümet Kadın 2 (2013) | Sermiyan Midyat - Demet Akbağ - Ercan Kesal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çekimlerine Mardin'de başlanan filmde, futbolcu Arda Turan da rol alıyor.

    Şubat ayında vizyona giren ve büyük ilgi gören Hükümet Kadın'ın devam filminin çekimlerine bitti. Yönetmenliğini ve senaristliğini yine Sermiyan Midyat'ın gerçekleştirdiği filmde Demet Akbağ ve Ercan Kesal başrolleri paylaşıyor. Sermiyan Midyat ilk filmi okuma yazma bilmediği halde belediye başkanı olan babaannesinin öyküsünden yola çıkarak kaleme almıştı.
    Hükümet Kadın 2'nin çekimleri Mardin'in Midyat ilçesine bağlı Doğançay köyünde gerçekleştirildi. Filmde sürpriz bir isim de yer alacak. İspanya'nın Atletico Madrid takımında oynayan milli futbolcu Arda Turan çekimler için Mardin'de idi. Milli futbolcu, köydeki hayranlarına imza dağıtarak, hatıra fotoğrafları çektirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 12 Ekim 2013; 20:48:10 >



  • Oyuncu Sermiyan Midyat'ın yazıp yönettiği Hükümet Kadın 2 filminde Akbağ’a eşlik eden oyuncular arasında Hükümet Kadın 1 filminin oyuncuları Mahir İpek, Gülhan Tekin, Burcu Gönder, Mine Teber, Osman Alkaş, Mehmet Yaşar gibi isimler bulunuyor. Ercan Kesal da filmde konuk oyuncu olarak yer alacak.

    Filmin ilkinde hayata gözlerini kapayan Xate (Demet Akbağ) ve eşi Aziz Veysel'in (Ercan Kesal) yaklaşık 10 yıl önceki maceralarını beyazperdeye aktaracak. Demet Akbağ, ikinci filmde ilkinde de olduğu gibi, güçlü, komik ve inatçı Xate karakteriyle karşımızda olacak.

    Hem kamera önünde hem de arkasında çalışan Mardinli ve Midyatlılar ilkini çok beğendikleri filmin, ikincisinde de yer almaktan büyük keyif duyduklarını dile getirdi. Çekim ekibinin tek zorlayan durumun, zaman zaman 45 dereceyi aşan sıcak hava olduğu öğrenildi.

    "Hükümet Kadın 2 filminin gösterim tarihi Kasım 2013 olarak belirlendi. 2013 Ocak'ta vizyona giren ilk Hükümet Kadın, sezonun en çok izlenen ve beğenilen filmleri arasında yerini almış ve 1.384.613 kişi tarafından izlenmişti.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 31 Ekim 2013; 15:39:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İlk filmi beğenmiştim. Mesajım Bulunsun
  •  Hükümet Kadın 2 (2013) | Sermiyan Midyat - Demet Akbağ - Ercan Kesal



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 31 Ekim 2013; 15:39:50 >
  • İlk film güzeldi buda güzel olur
  • Bu nasıl bir memeli insandır yaa :D
  • Sermiyan Midyat'ın yazıp yönettiği ve Demet Akbağ'ın başrolü üstlendiği, BKM yapımı film "Hükümet Kadın 2"nin vizyona girmesine sayılı günler kaldı.

    Demet Akbağ, Sermiyan Midyat, Mahir İpek, Gülhan Tekin, Burcu Gönder ve konuk olarak da Ercan Kesal'ı ikinci filmde de bir araya getiren "Hükümet Kadın 2"nin Midyat'ta gerçekleşen çekimleri 5 hafta sürdü.

    Xate (Demet Akbağ) ve Faruk'un (Sermiyan Midyat) çekişmelerinde bu kez 7 yıl geriye giden film ekibi çekimler sırasında eğlenceli anlarını da kaydetti. Hareketli parçalarla halay çeken, birbiriyle şakalaşan ekip, set arasında "Hükümet Kadın 2 Survivor Adası Elemeleri" bile yaptı.

    Filmin Kamera Arkası

    Demet Akbağ ve Mahir İpek'in şakalaşmalarının kamera arkası görüntüleri izleyenleri film vizyona girmeden güldürmeyi başardı.




  • ne ara çektiler de vizyona sokuyorlar
  • xmen gibi başamı alıyor bu salak sermiyan ilkinde babaanne ölmüştü ne iş haa ben hiç beğenmedim ilkini türk lirasıyla 1kuruş etmez..Espri yok hep bel altı kadınlarda belaltı esprilerine başladı yaaa allah(c.c.) bu millete yardım etsin.....
  • Filmden umutluyum, mesajımız bulunsun.
  • Hikayeyi başa sararak, daha önceyi anlatan Hükümet Kadın 2 filminin çok daha dataylı hale gelen web sitesi beğeniye sunuldu.

     Hükümet Kadın 2 (2013) | Sermiyan Midyat - Demet Akbağ - Ercan Kesal


    Hükümet Kadın filminin devamı olan ancak ilk hikayenin 7 yıl öncesine dönen Hükümet Kadın 2'nin web sitesi güncellendi! Site filmin fragmanı haricinde, kamera arkası görüntülerine ve yeni fotoğraflara ev sahipliği yaparken, Demet Akbağ'ın da bulunduğu filmin oyuncularına ait şık bir arayüze de sahip.

    “7 yıl öncesiyle. Devam komedisi değil. Daha Komedisi.” sloganı ile vizyona girecek olan Hükümet Kadın 2 filmi 8 Kasım tarihinde sinema salonlarında olacak.

    Web sitesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 31 Ekim 2013; 15:40:00 >




  • İlk film vasatdı. Bunu izlemicem bu sefer demet akbağ oldu olası sevmem itici geliyor bana.
  • İlkini sevmemistim fragmandan fazlası yoktu bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelecek Program : Hükümet Kadın 2

     Hükümet Kadın 2 (2013) | Sermiyan Midyat - Demet Akbağ - Ercan Kesal


    İlki bu senenin şubat ayında vizyona giren ve yurt çapında 1 milyon 400 binin üzerinde sinema seyircisine ulaşan Hükümet Kadın filminin devamı Hükümet Kadın 2, önümüzdeki cuma (8 Kasım) seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor. Bu sefer, film 1949 yılında yaşanan erken seçim heyecanı ve "iktidar mücadelesini" anlatacak.

    Başrollerinde yine Demet Akbağ (Xate) ve Sermiyan Midyat'ı (Faruk) seyredeceğimiz filmde, bir yandan ev ahalisi ve kasabanın çocuklarıyla ilgilenmeye çalışan Xate, diğer yandan iktidar, muhalefet, seçim vaatleri ve Faruk'un yarattığı seçim girdabıyla karşı karşıya kalacak. “Bana reyinizi verin, ben size her şeyi vereyim” ve “Yalan yok, ne diyorsak o!” gibi seçim sloganlarınının ortaya çıktığı filmin senarist ve yönetmeni ise yine Sermiyan Midyat.

    Yapımcılığını BKM Film'in üstlendiği Hükümet Kadın 2’de ayrıca Mahir İpek, Ercan Kesal, Burcu Gönder, Ayberk Atilla ve Gülhan Tekin da kadrodaki isimler arasında yer alıyor. Midyat’ta kimin iktidar, kimin muhalefet olduğu 8 Kasım'da belli olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 31 Ekim 2013; 15:44:21 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: peer16401

    xmen gibi başamı alıyor bu salak sermiyan ilkinde babaanne ölmüştü ne iş haa ben hiç beğenmedim ilkini türk lirasıyla 1kuruş etmez..Espri yok hep bel altı kadınlarda belaltı esprilerine başladı yaaa allah(c.c.) bu millete yardım etsin.....

    Yok devenin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutmaz.
  • 'Hükümet Kadın 2'nin Galası Yapıldı

     Hükümet Kadın 2 (2013) | Sermiyan Midyat - Demet Akbağ - Ercan Kesal

    Levent'teki Kanyon Cinemaximum'da düzenlenen gala gecesine, filmin oyuncularından Demet Akbağ, Sermiyan Midyat, Mahir İpek, Gülhan Tekin ve Burcu Gönder ile yapım ekibi ve çok sayıda davetli katıldı.

    'Hükümet Kadın'dan sonra serinin devam filminde izleyicisini 7 yıl geriye götüren 'Hükümet Kadın 2', ilk kez görücüye çıktığı galada izleyenlerin beğenisini kazandı.

    Gala gösteriminde, filmin oyuncuları, gazetecilere birlikte poz verdi.

    Galaya katılan iş adamı Jefi Kamhi de 'Hükümet Kadın 2' filmine özel yaptırdığı minyatür 'Hükümet Kadın' heykelini, gösterimden önce Demet Akbağ'a hediye etti.

    Galanın sonunda, Demet Akbağ, Sermiyan Midyat ve filmin diğer oyuncuları, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Oyuncular, emeği geçen herkese ve tüm güzel dileklere teşekkür etti.

    'Hükümet Kadın 2' filmi, 8 Kasım'da vizyona girecek.




  • bertbat film olacağı kesin
  • Hükümet Kadın 2 Vizyonda!

     Hükümet Kadın 2 (2013) | Sermiyan Midyat - Demet Akbağ - Ercan Kesal

    Hayranlarının vizyona girmesini iple çektiği Hükümet Kadın 2 bugün itibariyle 267 kopya ve UIP firmasının dağıtımcılığı ile sinema salonlarındaki gösterime girdi.
    Başrollerinde ilk filmde olduğu gibi Demet Akbağ (Xate) ve Sermiyan Midyat'ın (Faruk) yer aldığı yapım, seyirciyi Hükümet Kadın'ın hikayesinden 7 yıl önceye götürecek. Erken yerel seçim heyecanının sardığı köyde Xate, kocasını Aziz Veysel'in karşısında seçim yarışına giren Faruk'la karşılaşır. Tek derdi evindeki ve köydeki çocukların mutluluğu olan Xate, bu sefer de seçim girdabının getirdiği bir telaşa girecektir.
    Filmden eğlenceli iki sahneyi içeren farklı videoları aşağıda izleyebilirsiniz:





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 9 Kasım 2013; 21:32:02 >




  • asıl kısmı biraz boş geçmiş sanki keşke biraz daha üstüne çalışsalardı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.