Şimdi Ara

Hükümet müjdeyi verdi 65 yaş aylık maaşı 1000 tl. Olacak. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
16.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ekonomik olarak değerlendirecek olursak, 65 yaşından sonra aylık 1000 lira alan yoksul birisi bu parayı temel ihtiyaçları (beslenme,barınma,giyinme) için harcayacaktır yani para gene esnafa, üreticiye gidecek iç pazar canlanacak ekonomiye katkı sağlayacaktır.



    hükümete karşı olduğunu sanıp, yaptığı herşeye düşünmeden bok atan kendini entellektüel sanıp başka kişilere çomar diyip, kendi çomarlığını bastırmaya gizlemeye çalışıp kendini kandıran 2yüzlü arkadaşım, evet bu uygulama mantıklı ve faydalı bir uygulama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim hapa ihtiyacımız yok, Elhamdülillah, Huzur Islamdadir. Kuran en güzel terapidir, tefsir dersi yaparsan aldığın lezzet bambaşkadır, siz bilemezsiniz bunları.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carpenokte

    Bizim hapa ihtiyacımız yok, Elhamdülillah, Huzur Islamdadir. Kuran en güzel terapidir, tefsir dersi yaparsan aldığın lezzet bambaşkadır, siz bilemezsiniz bunları.
    Doğru, o da sağlam uyuşturucu. Kafa yapmakta üstüne yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chaplinn

    yaşlılık aylığı dediğine bakmayın bildiğimiz emekli maaşı bu devlet utandı heralde rezillikten ki 1000 tl altında emekli maaşı vermeyecek artık.65 yaş aylığı farklı bişey.o 500 tl halen.bunu bile lütufmuş gibi yansıtıyor yandaş medya.
    dostum haberi okudun mu



    Net 540 TL olan yaşlılık maaşlarının, 460 TL artırılarak 1000 TL'ye çıkarılmasına ilişkin kanun teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.





    diyor haberde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer şu zihniyetle aynı tarafta yer alıyorsanız kendinize bir bakin ben nerede yanlış yapıyorum diye.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir uygulama, buna karşı çıkmak beyinsizliktir. Bir toplumun kalitesini gösteren şeylerden biri de yaşlılarına nasıl davrandığıdır. Asıl yolsuzluklar, surilere harcanan paralar, belediyelerdeki dümenler bunlara karşı çıkın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nfsworld

    dostum haberi okudun mu



    Net 540 TL olan yaşlılık maaşlarının, 460 TL artırılarak 1000 TL'ye çıkarılmasına ilişkin kanun teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.





    diyor haberde.

    Alıntıları Göster
    haberi okumamıştım evet dediğin gibi 65 yaş maaşları söz konusuymuş.ben sanıyordum ki 1000 tl altında emekli maaşı alanlara düzenleme yapılacak.ama 65 yaş üstünü de kapsıyormuş.iyi de adam yıllarca sigorta primi ödeyip zar zor 1000 tl alsın adil mi bu? kimse sigorta ödemesin bence bu saatten sonra..prim öde zorunlu bes e katıl çalıştıkça emekli maaşın düşsün.zaten 65 yaşında emekli edeceksin insanları.




  • Reis mi acıyıp ekmek veriyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke daha fazla verilebilse ama şu haliyle de düşünülmesi güzel. Hasta olup hali iyi olmayan evinde sağlık hizmeti verilen çok kişi var. Kaymakamlıklarda sosyal yardımlara dair hassasiyet var.

    Sonra da ak parti nasıl oy alıyor ühühühü. Oylar çalınıyor yeaaaa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesela köyde yaşayan 65 yaşında karı koca var her ay bu eve 2000 tl girecek.



    Primini ödemiş çiftçi emekli olmuş 1200 tl alıyor karısı ise eşinin bağ kur yüzünden 65 yaş maaşı alamıyor eve 1200 tl giriyor. Bu haksızlık değilmi, Soruyorum sana primini ödemiş insanlara yazık değilmi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav verilen bin liraya da göz dikmeyin eleştirilmesi gereken şey bu ülkenin yaşlısına bin lirayı nasıl reva gördükleri
  • Doğruyla yanlışı ayırmak lazım.Bu güzel bir uygulama,o yaştan sonra herhangi bir geliri olmayan insnalara devletin elini elbette uzatması gerekir.Ama aksine yıllarca çalışmış,prim ödemiş insanların aldığı emekli maaşı epeyce düşük.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RevesAtelier

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    İşte sıkıntı tam da burada, biri gelsin halka(kendini halk sanan belirli bir kitleye) ev, araba, giysi vs... dağıtsın. Okuyan adam boşuna mı okuyor? Çalışan adam boşuna mı çalışıyor? Çalışmaya, üretmeye neden bu kadar karşısınız? Altınızdaki arabanın, üzerinizdeki kıyafetlerin çalışıp kazandığınız parayla alınması değil de, gerçekten çalışanlardan alınan vergiyle size verilmesi! onurunuzu hiç mi zedelemiyor?



    Kimse kusura bakmasın okumamış, yada bir meslek edinememiş adamın hakkı asgari ücrettir. Aynı adam bir de asgari ücret alıp karım çalışmasın, 3 çocuk yapayım triplerine giriyorsa bu adamın hakkı 3 öğün kuru ekmektir, eski, yırtık kıyafettir.



    Siz dediğin insanlar giydiği kıyafeti, bindiği arabayı, oturduğu evi, kiraya verdiği evi, yaptığı yatırımı, dışarıda yediği yemeği kısaca yüksek hayat standardını finanse edebilmek için yıllarca sabah 9 akşam 6 eşek gibi çalışan insanlar. Bu insanlar okumak için, birikim yapmak için yıllarını vermiş insanlar. Tabiki bu insanlar ile okumamış, adam gibi bir meslek edinememiş adamın yaşam standardı aynı olmayacak. Giydiği kıyafetten, oturduğu semte kadar farklılık gösterecek.



    Devletin üniversitesi bedava girin, okuyun adam olun kardeşim. Devletin verdiği 3 kuruşa el açmayın. Şu yaşlıya, asgari ücretliye, ranta, gösterişe harcanan para gençlerin eğitimi, ülke sanayisi, ar-ge merkezleri gibi yatırımlara harcansa ülkenin büyük çoğunluğu zaten en geç 20 sene sonra istemeseniz de refaha kavuşacak.



    Sen okuma, meslek sahibi olma sonra neymiş devlet ona zam yapsın, buna zam yapsın, şöyle yardım yapsın. Ben insan değil miyim, onun bindiği arabaya niye binemeyeyim, onun oturduğu semtte neden oturmayayım? Oldu paşam var mı başka isteğin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bakacak hiç kimsesi olmayan ve gerçekten çok muhtaç durumda olanlara 1000 lira verilebilir.
    Veya bu 1000 lira yerine, bir huzur evine yerleştirilebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 8 Aralık 2018; 15:33:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

  • her önüne gelene vermiyorlar ki fakirlik belgesi vs alman lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.