Şimdi Ara

Hunter Deckleriniz/Stratejileriniz (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
7.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Face hunter de tgt sonrası bir degisiklik yok mu ? Normal deck e eklenebilecek ne var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antiretro kullanıcısına yanıt
    Argent horseriderlar golemin yerine gelebilir. Atagi dusuk ama divine oldugundan iki kere vuruyor gibi. Mana kristali vermemesi de avantaj.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dcorleone D kullanıcısına yanıt
    http://www.hearthpwn.com/decks/316154-tgt-huntface-the-grand-return

    Bu nasıl sizce is yapar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antiretro kullanıcısına yanıt
    Bunu görmüştüm ama bence eksi klasik olan daha turtarlı. Sadece golemler yerine bir argent horserider bir de leeroy kullanıyorum ben.
  • antiretro kullanıcısına yanıt
    Bu deck niye bu kadar like almış anlamak pek mümkün değil. Açıkçası deck berbat. Hunter'a burst lazım. Arcane golem ve Wolfrider yok destede 2 atack'lık charge hunter'ı kurtarmaz. Bende Arcane Golem yokken sürekli adam 1-5 arası hp'de kalıyordu ve o noktada pilim bitiyordu. Damage üretemiyordum. Kısaca bu deck çöp.
  • Ben şu desteyi kullanıyorum, handlock ve face decklere karşı biraz etkisiz olsa da iyi işler çıkartıyor şu an 12-6 gidiyorum ranked da. Değiştirmem gereken yada mutlaka eklemem gereken kartlar var mıdır?

     Hunter Deckleriniz/Stratejileriniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasurenai -- 26 Eylül 2015; 11:50:05 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wasurenai

    Ben şu desteyi kullanıyorum, handlock ve face decklere karşı biraz etkisiz olsa da iyi işler çıkartıyor şu an 12-6 gidiyorum ranked da. Değiştirmem gereken yada mutlaka eklemem gereken kartlar var mıdır?

     Hunter Deckleriniz/Stratejileriniz

     Hunter Deckleriniz/Stratejileriniz
    bunu kullanıyorum ben. 1x Haunted Creeper çıkarıp Snipe koydum rakibi şaşırtmak için. Quick shot,Dr.Boom olmazsa olmaz kartlar bana göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ram nasıl iş yapıyor mu desteye 1 mi 2 tane mi koymayı önerirsiniz.Ben biraz denedim sağlam beastler çıkartabiliyor.legend olabilecek midrange beast hunter deste tavsiyenizi bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Hunter Deckleriniz/Stratejileriniz

    Şu an gayet iyi gidiyor. Biraz yavaş olabiliyor elinize kartlar gelmezse. Brann+Ram kombosu yaparsanız genelde concede atılıyor.

    Legim yok Hunter'da. Pek gerek kalmıyor zaten. Brann+Ram/Tomb spider ile legler elinize geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DokuzKuyrukluTilki -- 16 Aralık 2015; 15:36:48 >
  • Hunterda stratejimi olurmus ya. Bir face hunter destesi olusturacaksin. Sonra greetings traveler face face face face win bu kadar basit

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reno geldiğinden beri aggro desteler çekiciliğini yitirmeye başladılar ne yazık ki...adam 6. tura kadar sahaya minyon düşmüyor ben bütün gücümle yükleniyorum vurdukça vuruyorum vurdukça vuruyorum 6. turun sonunda adam well played çekip bir düşüyor renoyu maç sıfırdan başlıyor adeta benim eldeki kart 1 ya da 2... daha sonra rakip bir başlıyor kombolara, elindeki kartları birer birer düştükten sonra benim durumu toparlama imkanım olmuyor ne yazık ki... Face Hunter'la bir süre sonra rakip renoyu düştükten sonra direkt concede çekmeye başladım.. Şu anda ise hiç oynamıyorum..
  • Yuh konuya en son geçen sene yorum atılmış

    Bu sezon şuana kadar yüksek bir win rate ile oynadığım güçlü minionları,yeterli removali ve zoo-shaman gibi çoğu aggro classın belası olan uth-juggler vb combosunun yanı sıra control decklerine aşırı sorun çıkartan sylvanas ve savannah kartları ile bence çok güçlü bir deck. Bunun yanında yeni oyuna gelen Call Of The Wild kartı yeri geliyor rakibin removali kalmadığında büyük bir board veriyor size yeri geliyor boardda başka minionlarınız da varsa gelen leook buffı ve huffer sayesinde lethal buluyorsunuz ki genellikle 1x call of the wilda cevabı yoksa rakibiniz ardından oynadığınız ikincisi hem tons of damage hem de board demek. Çoğu zaman N'zoth atmanız bile gerekmiyor fakat oynamamak da mantıksız çünkü paladin gibi hard removal classlara karşı N'zothun arkasında kazanıyorsunuz. Early minionları ise şuanki metada yeterince güçlü ve eaglehorn bow,quickshot vb. 3 vuran weapon/spellerin şu aralar ne kadar önemli olduğunu düşünürsek feral spirit/tuskar/tunnel trogg flame imp/dire wolf/peddler/juggler/acolyte vb vb. kartlara karşı yeterince earlysi var hatta şanslı bir animal companion turnuyle kendisi bile bi anda aggroya dönüşebiliyor

    Deckin en sevdiğim yanlarından biri de bu zaten,zorlanacağını anladığı anda SMOrc yapabilecek kadar burst barındırıyor UTH olsun quickshot,bow,KC,büyük minionlarıyla başa çıkamayacak decklere karşı yüze verebileceği hasarlar vb.

    Princess Huhuranım çıktı düzgün deck yok,Call of the wildlar çıktı adam gibi hunter decki çıkmadı diyenler için buraya bırakıyorum.Benim görüşüm gayet viable bir deck öyle eski secret paladin/midrange druid gibi herkese karşı güçlü her decki yenebilecek deck kalmadı artık ki zaten böyle olmalı,bazı matchuplarda minion sıkıntısı çekebilir ama olacaktır şanslı matchmaking ile çok rahat yukarı taşıyabilecek bir deck.




     Hunter Deckleriniz/Stratejileriniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 3 Mayıs 2016; 16:35:42 >




  • Hocam deste için teşekkürler, ben kendi başıma denemiştim buna çok benzer bir deck ama çok dengesiz gelmişti. Card draw olmaması çok zor bu deck için diye düşünmüştüm. Bana göre iyi gününde iyi ama kötü günündede kötü tam bir %50 winrate decki diye bi kenara bıraktım. Siz ne diyorsunuz :)

    Bir de bu versiyonu deneyeyim ara sıra ama çok da farklı değil gibi gözüküyor.
  • Ercello E kullanıcısına yanıt
    benzer deckler çıkıyor zaten genelde hocam midrange hunter vb. decklerde çünkü savannah,kings elek,juggler,uth,companion,sylvanas,bow,houndmaster bu tarz kartlar zaten core nerdeyse yapılacak herhangi bir N'Zoth hunter deckinde bile. Aynı eski midrange hunter gibi çoğu midrange/tempo bazlı deckler zaten aşırı card draw oynamaz çünkü olayı curve canavarı olmak yani turn 1 squire turn 2 elek turn 3 companion gibi ilerleyerek bunaltarak gitmek olayı arada quickshot,houndmaster,uth-juggler,bow hatta KC ile boardı tutarak savannah,sylvanas turnlerine inmek. Eğer zaten iyi bir curve yakalarsanız rakip hem board temizleme hem heal hem de yenebilecek hamleyi yapabilmek için güçlü minion oynamaya çalışmak gibi olayların altından kalkamıyor.Matchmaking ve tempoda sorun çıkmazsa %70 civarı win rate yakalayabilirsiniz ben ne olduğunu anlayamadan 15ten 10 oldum bu deck ile bi de bu metaya çözüm bulmak lazım yani herkes shaman herkes zoo oynarsa neden siz çıkasınız daha yüksek ranka herkes aynı decki oynarken. Bir farklılıkla aradan sıyrılmak gerek bence,midrange deckleri genelde greedy olur zaten yani istediği curve'u yakalayacağını düşünerek oyunun istediği gibi gideceğini düşünerek hareket eder,daha stabil deckler çıkacaktır elbet benim deckte gördüğüm tek sorun bir loatheb,belcher vb gibi 5.turnunu rahat geçirtecek minion eksikliği var o sorun da kalkarsa çok rahat metaya oturacak bir deck bence.




  • hocam sizin deckinize benzer bir deck denedim argentler yerine worgen ve forlorn stalker koydum ve dediğiniz gibi curve yakalanırsa rakibin durdurma şansı çok düşük.
    fakat deck ile ilgili bir sorum var Princess Huhuran pek efektif olarak kullanamadım genelde rakipler bildiği veya tahmin ettiği için elimde patladı
    gereksiz uzattım ama sizce princess yerine ram wrangler nasıl olur ?
  • zottirik kullanıcısına yanıt
    bence princessin replacementı ram wrangler zaten huhuran gayet efektif çoğu zaman savannah da kullanıyorum 5 mana 6-5 summon 2 tane 2-2 minion baya op bence :D sylvanas da falan kullanırsanız oyun kazandırıyor latede jugglerla da sinerjisi var 4 droba da atsanız savannah da atsanız kendisiyle beraber 3 juggle demek bence gayet iyi bi kart yani 100 üzerinden puan versek 70 falan alır,kullanışlı.
  •  Hunter Deckleriniz/Stratejileriniz

     Hunter Deckleriniz/Stratejileriniz

     Hunter Deckleriniz/Stratejileriniz

     Hunter Deckleriniz/Stratejileriniz

    NOT harrison varsa ozze yerine koyun
    NOT desteyi kontrollestirmek sizin eliniz de giant sandworm dreadscale koya bilirisiniz
    Finley sirasi
    Agrro macta
    heal armor druid mage pala shaman warlock rogue
    Control macta
    Heal armor warlock druid pala mage shaman rogue
    (Son 5 inden emin degilim genelde ilk 4 luden biri geldi)
    Cthun prieste biri casual biri ranked olmak uzere 2 win
    Nzoth rogue a andrei hocamla olmaz uzere 1 win
    Cthun rogue 1 lose
    Cthun druide 1 lose (adam turn 1 de iki tane 3/4 luk el sonu cthun bufflayan indi bisi yapamadim )
    Hocam bilmiyorum powershotla filan cok iyi combolar oluyor birde card drawi var sanki spelldamage daha onemli en dusuk manaya spell damage veren karti kullanbilirsiniz bence @Mithrandir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthSethius -- 5 Mayıs 2016; 22:43:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Internette bulunan hunter destelerinin büyük çoğunluğu face desteleri. Şöyle bir deathrattle destesi yaptım, C'Thun destelerine karşı oldukça başarılı. Face destelerinde, sadece shamana karşı zayıf kalıyor. Hunterle her ne kadar face oynamak istemesemde, bir şekilde oyun o aşamaya geliyor. Hunterin kaderi yani face

    Hunter (23)
    Fiery Bat x2
    Bear Trap
    Explosive Trap
    Freezing Trap
    Quick Shot
    King's Elekk
    Eaglehorn Bow x2
    Animal Companion x2
    Kill Command
    Unleash the Hounds x2
    Forlorn Stalker x2
    Infested Wolf x2
    Princess Huhuran
    Ram Wrangler
    Savannah Highmane x2
    Call of the Wild

    Neutral (7)
    Bloodmage Thalnos
    Huge Toad
    Loot Hoarder x2
    Defender of Argus
    Sylvanas Windrunner
    N'Zoth, the Corruptor




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.