Şimdi Ara

Hunter PvP taktikleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: De1cide

    hmm peki aferin. ben o magelere yazı içinde ne söliceğimi söledim zaten.

    L2P YOR KILAS NUB!!!

    Tamam yazmışsın mage seni görcek direk frost nova atcak demişsin 40 yarddan gördü beni mage attı frost novayı boşluğa sonra ben niye feign deaht atayımki frostbolt cast etmeden hadi attım diyeyim o bana coneofcold atarken ben wing clip atamazmıyım hadi onuda geçtim ben magei görür görmez trapde koymam dimi hadi ilk seferde trapden ice block vs çıkar scatter shot atarım o arada zaten mesafeyi açmış olurum 2. trapde koymam dimi safım ben o hadi blink attı trape girdi ben mesafeyi açtım silence shot yiyip 3 sn içinde canının %70 ini gitmesinimi seyredir artık bilemem petini çıkartsın petini kesmekde zor değil yani hem resillence diye bi nimet var hiç yabana atılan bişi değil bide yazmışsın ilk okul çocukları gibi clasımı öğrencekmişim benim mageimde var hunterımda hangi classın ne şekilde kesileceğini biliyoruz Allaha şükür. Şu arenada frost magelerin marksman hunterdan çektiklerini bilmiyorsunuz galiba hiç dek gelmemiş karşınızı rapid fire berserk bide takımda shaman varsa bloodlust açar siz silence yemiş beklerken ölünce anlarsın ice block yapsa bile nerf gelince ikinci ice blockda açamıyorlar 30 sn içinde neyse kağıt üzerinde yazmıyım dedim dayanamadım




  • Wuww çok zekisin. Mage yanına gelcek yazmadım die.. Ya da sen ilk gör farkmaz. Mage in ilk yapcağı şey dibine girmek.. Yok prdn herşeyi yazmalıymışım ayrıntılı şekilde..

    Yok ice barrier arcane mage te ayrıca. 30 sn dayanamayan mage e de geçen mesajımda dediğimi derim.

    Gerçekten bundan sonra mesaj yazarken herşeyi ayrıntılı yazcam prdn..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: De1cide


    quote:

    Orjinalden alıntı: maleficus

    Hunter Vs. Mage

    Hunter'a göre en kolay class. Öncelikle yanında elemental'ı varsa ve size saldırttıysa ya petinize growl yaptırın ya da feign death yaparak kurtulun. Growl daha kesin çözüm.(Petinize frost res. vermenizi şiddetle tavsiye ederim)Mage muhtemelen yanınıza gelip sizi donduracak ve sizin shot mesafenizin biraz azına gelecektir ki siz ona vuramayın(Blizzard'ın buna acil çare bulması dileğiyle. Böyle nerf olmaz)Hemen bir scatter shot koyun , zamandan kazanın ki buzunuz çözülsün. Daha sonra concussive shot&silencing shot ikilisini kullanın (Hatta mümkünse trap kullanın ki aimed shot fırsatı doğsun.) Buraya kadar sürekli arcane shot kullanın. Mage'in ölmesi çok uzun sürmeyecektir. Unutmayın silence yapılmış bir mage en az bir kedi kadar tehlikelidir.



    FFS, are ya kiddin?

    1. si nerf dediğin olay nedir? Hunterların hep bir kör noktası vardı. O noktayı iyi ayarlayan mage, hunterdan dayak yiyorsa ''l2p you noob'' lafını hakediyordur.

    2. si Frost mage e karşı savaşıyorsun. Frost Mage in iceblock ve coldsnap skillerini bilmeden forumlara geliyorsun. ''L2use forums noob''-

    4. Sen ilk frost novadan kurtuldun. Mage in pet i frost nova atar. Yine kitlenirsin.

    Bak arkadaşım. Hemen sana kağıt üzerinde yapayım olayları.

    Mage seni gördü direk nova kullancak. Sen feign death. Sonra mage, cone of cold.. Sen yawaş yawaş uzaklaşacan. Baktın olmayacak scatter shot kullancan. Mage de trinket yok diyelim. Sen trap atacan. Hatta silencing de at. Mage iceblok ile çıkacak. Petini çıkarcak. Sen istediğini at. O pet sana frost nova yı koyacak. Mage icelance. Sen noluyo lan die bakınırsın o arada. Mage blink ile ztn kör noktana girmiştir. O arada cold snap kullanan bizim mage frost nova atar bi daha. Bir icelance daha. Cone of cold cabası... Sonra petle tekrar frost nova.. (Yok karşı çıkmayın, ben normal bir dövüş anlattım sadece. Yani siz farklı bi şeyler yaparsınız. Bizde ona göre yeni bi taktik koyarız önünüze. Ben şunu yaparım bunu yaparım demeyin. Beastmaster gelmeyin karşımıza. Marksman ile gelin ve bana taktiklerinizi anlatın. Ona göre bir antitez yaratırız.)

    Allah olsan dövemezsin marksman ile FROST MAGE i.

    Ayrıca unutmaki IceBlock u olan bir mage seninle yumak diye oynar.





    ohooo bu numaraları yiyen Hunter kesmi$sen bence sen ezik veya adam gibi bir Hunter'la kapı$mamı$ın demektir...Cold Snap dediğin nedir ki 8 dka cooldown'ı var sanki fireblast gibi bahsetmi$sin...Water Elemental dediğin $eyi MM Hunter sen iceblock'un 2.snyesindeyken tahtalı köye gönderir...Dondurup icelance atacam demi$in Hunter salak mıda trinket veya feign death kullanmayıp buzu kırmadan bakacak...Kağıt üstünde forum üstünde oyun oynanmıyor 1555 tane etken var PvP'ye...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon_Rider -- 26 Haziran 2007; 22:16:59 >




  • Hort
  • bu en ustteki yaziyi yazan arkadas biraz saf gibi

    hangi rogue hunter gormeden arkasindan dalabilirki? tabiki hunter ayakta iken ve rogue ona yanasirken.

    eger sen buraya gelip hunter taktikleri yaziyorsan birde ustune bunu soyluyorsan sen bu oyunu silmeden once accountdaki hunterida sil.

    flare atarmis da flare yoksa goremezmisde, bilmemneymisde. arkadasim eger bilmiyorsan konusmada adam sansinlar.

    hunterlarda see invisible gibi bir ozellik mevcut, roguelar yaklastigi anda o aspect aciksa direk kabak gibi goruyorsun direk scatter shot ve trap sonrasi kolay.

    ayrica arkadas MM huntersan cok rahat rogue yenersin filan demis. biraz zor yenersin MMsen. survivability hunterlar roguelari cok rahat yenerler.

    bu arkadasin roguedan sonra yazdiklarini okumadim bile cunku buyuk ihtimalle sacmalamistir yine!
  • birak bu cocuk islerini boyle konu acinca kavga cikio oynamasini bilen herkesi keser youtube da binlerce video war girin seyredin oyun kagit uzerinde deil ben cok hunter kestim rogue la hunterlar beni cok kesti warlock kestim o beni kesti daha neler neler ... herkes birbirini keser yeterki hersey zamaninda olsun
  • herkesin oynadığı farklı bi class var bu oyun öle 3,5 kelime taktikle olmuyo.öle adamlar geliyo oynun sınırlarını zorlayıp süper şeyler başarıyorlar sonra rogue hunterı keser hunter rogueyi.bu bi santranç yada dama oynu değilsi herşey karelerden mevcut olsun.ben sevdim yazdıklarını akıl akıldan üstündür yanlışınıda uygulamaya çalışan arkadaşlar düzeltsin
  • Ya lock a haksızlık olsa nolur blizzard sayesinde adamlar overpowered bir class biraz da haksızlık olsn onlara
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mcdexxter

    ben 60 lwl paladinim adam 70 lwl hunter duel yapıyoruz adam sevinior aha oldurdum dior bende okadar cabuk sevinme diom immuneyi veya abshorbu acıom sonra heal basıorum adam deliriyor


    Sen bir sıfır fazla görmüşsün galiba o 70 deyil 7 dir veya karşında oynayan lvl70 charın sahibinin 4 yaşındaki amcasının oğludur .Sen silencing shot veya intimidationu yede heal at göreyim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: northwindx

    bu en ustteki yaziyi yazan arkadas biraz saf gibi

    hangi rogue hunter gormeden arkasindan dalabilirki? tabiki hunter ayakta iken ve rogue ona yanasirken.

    eger sen buraya gelip hunter taktikleri yaziyorsan birde ustune bunu soyluyorsan sen bu oyunu silmeden once accountdaki hunterida sil.

    flare atarmis da flare yoksa goremezmisde, bilmemneymisde. arkadasim eger bilmiyorsan konusmada adam sansinlar.

    hunterlarda see invisible gibi bir ozellik mevcut, roguelar yaklastigi anda o aspect aciksa direk kabak gibi goruyorsun direk scatter shot ve trap sonrasi kolay.

    ayrica arkadas MM huntersan cok rahat rogue yenersin filan demis. biraz zor yenersin MMsen. survivability hunterlar roguelari cok rahat yenerler.

    bu arkadasin roguedan sonra yazdiklarini okumadim bile cunku buyuk ihtimalle sacmalamistir yine!

    Hehe aynen katılıyorum geçen arenadayım rogue mage geldi 2v2de bende şu engineering gözlükleri var zaten imba bişi üstüne bide track hidden açıyorum rogue u 30 yarddan kek gibi gördüm resmen adamı kestim.
    Rogue gıcık oldu galiba wisp atıyor nasıl olurda beni görebilirsin diye kafasına hunters mark koyuyorum neyse vanish vs kullanıyor ama apaçık ortada adam .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrowbarG0d -- 10 Temmuz 2007; 14:29:56 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Stormrage

    @hydrogenfla

    pete nasi sap cekiosn? LOL
    bu arada hunter'la ole sal peti okla olmuo onu da soliim!
    warrior falan gecince karsina gorursun ne demek istediimi


    ben lvl 18 de bg ye girmiştim hunterla rastgele. itemlerimin hepsi yeşil bile değil. 19 lvl twink varrior kesiyordum ama biraz uzun oluyordu da olsun yaklaşamıyordu

    he ama lvl 40 da falan iş değişir çü-nkü berserker stance le gelecek 2. charge olacak
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hydrogenfla

    Rogue Hunterın petine sap çeker sonra vanish ile gene görünmez olur sonra backstabı huntera çeker sonra gouge çeker sonra yardırır trap hikaye .)



    pete sap
  • Her hunter engineer değilmi rogue görsün. Hangi rogue huntera yaklaşabilir demiş arkadaş ama ben neden yaklaşıyorum arkadaş. Hiç görende olmuyo. Hatta bazen üstüne oturduğu trapi çözüyorum adamın ruhu duymuyo. Ha diceksin hunter noobtur. O zaman hunterların hepsi noob gibi bişi çıkarki ben harbiden yaklaşırken huntera hiç yakalanmadım. Ancak uzaktan görüyorlar stealthe girdiğim yere flare atıyorlar sanki huntera görünce direk üzerine gitcekmişim gibi. Gene raidde 1. olan dps hunterlar nerde oluyor. Ben ne raidde ne dungeonda 1. olan hunter görmedim hiç.

    Warlock görünce önce peti kes demiş gene. Nerde öyle hunterlar bize denk gelmezki. Zaten succubusu gördüğünde seducede olcan ve succubusla dolaşan warlock genelde dest talentidir sen seduceden çıtıp peti kesene kadar o warlock senin petin verdiği backslashler ile keser seni. Void varsa zaten sacrifice için gezdiriyodur yanında istediğin kadar dmg ver voidin canı azaldığında sacrifice edecektir. İmp varsa zaten göremezsin +stamina için almıştır ve büyük ihtimalle pasiftir. Geriye felguard ve felhunter kalıyo. Felhunteri kessen ne kesmesen ne. Felguardıda kes kesebiliyosan. Yalnız dikkat et kestikten 0.5 saniyesonra ikinci bir felguard daha kesmek zorunda kalabilirsin.

    Pete sap çeken arkadaşın saptan sonraki taktiklerde ilginç stealthda iken huntera backstap vuruyo..:)




  • Birincisi etrafta roq olduğunu bilip track hidden açarsan 10 - 15 yardtan roqu görürsün...Eğer roqu önceden görmemişsen roqu farketmek zorlaşır, çünkü hunterlar genelde track humanoidle gezerler... İkincisi hunterla iyi dps yapmak zordur, çünkü shot rotasyonu çok önemlidir... Dier sınıflar gibi sadece fireball, lightning bolt, shadow bolt, yada roqlar gibi bossun arkasına geçip backstab yada sinister, hemo spamlamıyoz.. Eğer hunter shot rotasyonunu oturtmuşsa dpsde geçmek zordur... Çoğu hunter steady shotı kullanmayı bilmio... Steady hunterın damageini ikiye katlıyor, eğer 2 auto shot arasında kullanırsan hiçbi gecikmeye uğramazsa 2 kat damagetir bu hunter için...

    Eğer warlockun peti succubus yada imp ise kesilebilir... Warlocka scatter sora pet zaten 3-4 saniye içersinde ölür... Destruction warlockun hunterı kesmesi zor biraz, çünkü cast yaptırmam.. İlkinde silencing shot, ikincisinde scatter, en sonda feign death zaten 3-4 saniye sonra yeniden silencing shot atabilirim.. Bazen vuramadan yattıkları oluyo dest lockların ama affliction ise öldürürsen bile en sonunda dottan sende yatıon...




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.