Şimdi Ara

HÜRRİYET VE BAZI SİTELERDE ARTIK Copy/Paste Yapilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkaşlar artık ödev olsun başka bir sebep olsun Hürriyet sanırım yeni bir sistem getirmiş ve copy paste yapılamıyor. Herhangi bir makaleyi copy ettikten sonra "Paste" etmeye calistiginizda direk "giberish" karakterler goruyosunuz. Bunun kolay bir çözümü var.

    Eger mac kullanıyorsanız kopyalamak istediginiz metni "highlight" edin sonra File/Print seçin ve orda secenekler arasinda "Print selection only" ve "Shrink page" secin ve .pdf olarak kaydedin. PDF'i actiktan sonra copy paste rahatlikla yapabilirsiniz.

    Mantik olarak anladiginizda bunu PCdede yapabilirisniz. Sayfa pdf e aktarildigi an birnevi fotosu cekiliyo ve sonraki adimda fotoda istediginiz bolgeyi isaretliyip copy paste yapabiliyonuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halisemre -- 11 Şubat 2009; 1:30:42 >



  • Denedim bahsettiğin sorun bende yok
  • buyuk bir ihtimal her sayfada yok sanirim test asamasi veya bazi makalelerde yapiyolar, eger heryerde yapsalar sanirim SEO bakimindan bayag kotu olur.
  • primopdf veya cutepdf ile bir çözüm buldum. Bunlar yazıcı olarak eklenen pdf yapan ücretsiz programlar. pdf den copy paste yapıyorum.istediğim belgeyi hazırlıyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.