Şimdi Ara

Huzureli Derneği - İnsani Yardım Derneği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Huzureli Derneği, insani ve islami yardım çalışmaları yapan bir dernektir. Kuruluduğu günden bu güne kadar sayısız projeye imza atan Huzureli Derneği insani yardım çalışmalarına devam ediyor. Derneğin başlıca faliyet alanları arasında su kuyusu, kurban bağışı, katarakt bağışı gibi insani yardım faaliyetleri geliyor.



    Sürekli büyüyen ve artan faaliyetler ile insanlığa ve İslâma hizmet etmek “huzura ulaşan eliniz” olmak gayesi ile mazlum ve mağdur coğrafyaların sorunlarına çözüm olmak  için çıkılan yolculukta bizlerden desteklerini esirgemeyen siz gönüllü ve bağışçıların destekleri ile birçok hayırlı çalışmayı hayata geçirmiş ve tüm inancımızla faaliyetlerimize devam ediyoruz.

    Huzureli Derneğiinin bir birinden farklı onlarca çalışma alanı bulunmaktadır. Afrika, Asya, Uzak Doğu, Balkanlar gibi dünyanın birbirinden farklı 3 kıta 21 ülkesinde insani yardım çalışmalarımız bulunmaktadır

    Başlıca Faaliyetlerimiz

    • İftar Sofraları
    • Yetim Çalışmaları
    • Hafızlık ve İslami İlimler Eğitimi
    • Cami ve Kardeş Medrese Projeleri
    • Adak, Akika ve Şükür Kurbanları
    • Su kuyusu projeleri
    • Ramazan ve Kurban aylarına özel çalışmalar

     

    Huzureli Derneği başta yoksullukla mücadele eden mazlum coğrafyalar olmak üzere insanlığı huzura kavuşturmak adına tüm alanlarda hizmet etmeyi kendine düstur edinmiştir.


    kurban bağışı 2022 çalışmalarına başlayan dernek yönetimi kesim videolarını bağışçılarına gönderiyor. yıl boyunca süren yardım faliyetleri arasında adak kurban dikkatleri çekiyor.


    İstihdam Politikamız;

    İstihdam politikamızın merkezinde “insan” yer alır.Haliyle istediğimiz özellikler; eğitim ve kariyer sahibi olmakla beraber yetiştirilmek üzere organizasyonumuzun merkezinde yer alacak, gayretli çalışkan, özverili, sosyal ve insan ilişkileri güçlü; insana dokunacak ve insanın yükünü alacak personelin adaletli ve aktif olmasını beklemek…

     

    Gönüllü Politikamız; Söz konusu uğraşımız sosyal sorumluluk projesi olunca; derneğimizin insan kaynağı politikası da öncelikle gönüllülük esasına göre yürümektedir. İyilik kervanına katılmak, bizimle bu yolda yürümek ve bizimle çalışmak isterseniz kapımız ve gönlümüz her daim sizlere açık olacaktır.

    Huzureli Derneği - İnsani Yardım Derneği

    https://www.huzureli.org.tr/








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.