Şimdi Ara

hyosung 650r hakkındaki yorumlarınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hyosung 650r nasıl bir motor sizce ucuz bir taklitmidir?



  • quote:

    Orjinalden alıntı: hornet76

    Hyosung 650r nasıl bir motor sizce ucuz bir taklitmidir?




     hyosung 650r hakkındaki yorumlarınız?
  • Fiyatı nedir?
    Hyosung iyi markadır ama 15.000 YTL ise Honda tercih ederim.
  • Honda 600rr 22000 ytl..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TuVNeRa

    Fiyatı nedir?
    Hyosung iyi markadır ama 15.000 YTL ise Honda tercih ederim.


    14.250 ytl
  • Ben bu motoru nedense sevmiyorum.Hani 250 cc'lik modelinden farkı yok gibi.Yani madem yapıyosunuz 250 ile 650'lik motorları vatandaş ilk gördüğünde tanıyabilsin değil mi?Üzerinde 650 yazmasa anlayamayacağız yani
  • Arkadaşlar aranızca gt 650 r ı kullanan varmı. İkinci eli 9000 ile 11000 ytl arasında değişiyor bu paraya bu motor alınırmı performansı sizce yeterlimi?
  • bana sorarsan 9-10 milyara ikinci el hyo alacağıma o paraya yamaha veya suzuki alırım şöle 98 99 model daha iyi
  • 9-10 milyar alırken kullanırkende 4-5 milyar verecen o 99 model suzukiye kawasakiye aynı paraya gelecek
  • Kawasaki ER-6F öneririm. Fiyatı yaklaşık bu civarda.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: esentepeli_90

    9-10 milyar alırken kullanırkende 4-5 milyar verecen o 99 model suzukiye kawasakiye aynı paraya gelecek


    diğerine vermeyeceğin ne malumgidipte dağılmış aleti alırsan o başka tabi ama gerçekten iyi binilmiş olanları çok fazla sorun çıkarmaz,kaldı ki aynı paraya gelse dahi bir hyosung ile suzuki ve yamahayı mukayese etmem bile
  • Arkadaşlar öncelikle SS bir motosiklette asla yıllanmış olanını tercih etmem! Yakın tarihli ve aynı fiyat seviyesinde olsa elbetteki tercihim bilindik markalardan yana olacaktır. Aklınızın bir köşesine yazın, SS motosikletler ömrünü daha çabuk tamamlar! Yaşını başını almış bir SS'i almadan önce iki kere düşünün yani, zaten gidip-gelmekten ustalarla kanka olacağınız kesin!

    Gelelim Hyosung markasına, bilindiği üzere S&T firmasına ait bir motosiklet (Kore)... Yani taklit derseniz, Suzuki'nin iş ortağına b.k atmış olursunuz! Bilmem anlatabiliyor muyum?

    Açıkçası kullanıcıları oldukça memnun, elbette diğer SS'lerin verdiği performansı veremiyor. Fakat görünüş olarak tatmin edici, sesi güzel ve 200'ün üstünde gidebiliyor. Tam hızını bimiyorum ama 220-230 arası sanırım. Bence gayet başarılı bir motosiklet.

    Fiyat/performans oranı oldukça yüksek, ödediğini paranın hakkını veriyor.

    Hepsini bir kenara koyup çıkartabileceği sorunları göz önüne alırsak, tamamen sizin kullanış stilinize bağlı... Adam gibi kullandıktan sonra kolay kolay sorun çıkartmayacaktır. Sorun çıkartmıyor demiyorum, elbette olacak, bunlar her motosiklette çıkabilecek sorunlar. Mesela 250R modelinde millet krank sorunundan yakınıyor, e kardeşim senin ne işin var redline devirlerde? Motosikleti olabildiğince hor kullan sonra da yok bilmem ne oldu diye yakın, altına Honda'da versek bu arkadaşın o sorunu yaşar! Hoş artık devir kesici koymuşlar, o sorunu yaşayamayacak!

    Ha birde biliyorsunuzdur, S&T firması Kuralkan ile anlaştı, Global ile davalıklar. Alacaksanız S&T Kanuni adı altında satılanı önereceğim, biraz daha geliştirilmişler.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: swirl

    bana sorarsan 9-10 milyara ikinci el hyo alacağıma o paraya yamaha veya suzuki alırım şöle 98 99 model daha iyi



    öyle yapana kadar madem o kadar parayı gözden çıkartmıssın 1-2 daha koy 2004 model 600F derim.Ayrıca hyosung parça servisi olmayan bir motordu bunun üretici şirketi battığı için Kanuni motor a devretti tüm motorlarını.. Su anda S&T kanuni adı altında satılmakta olan hyosung un her ne kadar servis we yedek parça ağı genişlemiş olsada problemli motor..Ha şimdi diyeceksiniz nerden biliyorsun? çünkü yakın çevremde kullananlar war ordan biliyorum..sürüş rahatlığını ve zevkini bilmiyorum ama diğer yönlerden tavsiye etmem..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.