Şimdi Ara

HyperX Cloud Flight Wireless alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bu ürünü almayı düşünüyorum kullanan var mı acaba nasıldır. 1300 tl civarlarına alınabiliyor şu an batarya süresi beni cezbetti açıkcası 30 saate kadar kullanılabiliyormuş. Aslında 2 bin tl kadar bütçem var doğru düzgün kulaklık bulamadım önerinize açığım. Son olarak bu hyperx kulaklıkta 7.1 özelliği yok çok gerekli mi bu 7.1 windows üzerinden açsam yeterli olmaz mı?




  • Ben de almayı düşünüyorum ama arctis 7 2019 ile bunun arasında kaldım kullanan varsa yardımcı olur umarım ben de cevabımı almış olurum :D

  • Jester61 kullanıcısına yanıt

    Artics 7 alacaktım ama ses düşük diyorlar. Kardeşimde sennheiser gsp 300 vardı oda öyle ses son seviyede bile az geliyordu bana. Baya yorum gördüm ses düşüklüğü ile ilgili o yüzden vazgeçtim açıkcası. Cloud flightda da 7.1 yok ama sanal 7.1 önemli değil diyen çok fazla hatta bir çok kişide kapatıyor bu özelliği. Birde cloud da 50 mm sürücü var . Açıkcası bende arada kaldım ne yapacağım bilmiyorum ama cloud flight alırım gibi duruyor. 

  • farukclkk kullanıcısına yanıt
    Cloud flight gözüme çok ucuz geliyor çok dayanıksız mi desem artık bilemedim :D arctis 7 de equalizer apo mu ne varmış ordan ayalaryinca baya iyi oluyormuş ses kalitesi ama bilemedim , redditte cloud flight çok fazla white noise problemi var diyorlar.
  • Bugün çok fazla araştırma yaptım ve sonucunda cloud flightta karar kıldım :D , arctis 7 alsam 2.el almak zorundaydım ben de hem sıfır olsun dedim hem de reddit ve youtube incelemelerinde vardığım sonuç cloud flight'ın ses kalitesinin çok daha iyi olduğu ama bazılarında white noise problemi varmış ben de sağlama almak için amazon.tr den sipariş verdim white noise gelirse direkt iade edebilmek için :D gelince izlenimlerimi paylaşıcağım.

  • cloud flight modellinde kablo ile bağlanıldığı zaman mikrafonu çalışmıyormuş bu yüzden çok kararsızım alıp almama konusunda. cloud flight s daha iyi gibi gözüküyor ona da para yok :D

  • Hocam cloud flight kablosuz kulaklık deneyimlerin nasıl oldu biraz aktarma şansın varmıdır? Almayı düşünüyorum ama 2 arada bir derede kaldım..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.