Şimdi Ara

HyperX Cloud II Amazon 1.700 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.555
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • crashris kullanıcısına yanıt

    Doğru diyorsun. G230'un işi bitesiye kadar kullanayım.

  • Haber verene arkadaşa teşekkür ederim hızlıca nays çıkarıp aldım iyi mi ettim bilmiyorum kulaklık ihtiyacim vardi . Zamanında incehesaptan yüz küsür liraya aldığım james donkey kulaklık vardı cızırtı yapıyordu tamire gitti daha sorna kafa kısmında ki kablosu yanmaya başladı atıl oldu.


    Aslında kablosuz kulaklık arıyordum ancak iyi modeller cok pahalılar.

    İkinci bir kulaklık olarak anker soundcore life q10 var cok memnunum fakat cs go da hem mikrofonu kullanamıyorum hemde bir sure sonra gecikme yapiyor hatta ses kesiliyor anladim ki bluetooth kulaklık ile oyun oynanmıyor. Bu sebeple nays kampanyası ile aldım umarım memnun kalırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugacomtr U kullanıcısına yanıt
    Allah rızası için şu adama kulaklıkla ilgili bir lakap takmayın. Adamın ses hakkındaki yorumları o kadar sığ ve saçma ki, duyunca cidden sinir ediyor. Ha güzel yaptığı tek şey mikrofon testleri. Onun dışında bu adamın önerisiyle kulaklık almayın. Hele bir videosunda adam Jabraya bir laf saydı, sanarsiniz gerçekten kötü bir kulaklık:) Sonra bir bakıyorsunuz yurtdışında en çok tercih edilen kulakliklardan ve listede başları çeken kulakliklardan biri. Ses hakkındaki yorumları YouTuberlar yapamaz. İşi gerçekten ses olan, bu işi aynı zamanda hobi veya geçim kaynağı olarak ilerleten insanlar yapabilir. Telefon incelemesi değil bu, kasıyor mu kasmıyor, kamera güzel mi güzel, batarya büyük mü büyük diye yapılmıyor kulaklık incelemeeleri. Bu konuda size en büyük önerim El Jefe Reviews olur. Bu adamı dinleyip 3-4 ayda bir yayınladığı listelerde en tepedeki kulakliklardan alırsanız pişman olmazsınız. Son videonun linki. Merak edenler bakabilir.

    https://www.youtube.com/live/D9NqE2iELHU?si=RBtcJzRyGy5wyUko

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • UçamayanSüperKahraman U kullanıcısına yanıt

    inceliyorum teşekkürler. incelediği kulaklıkların listesine ulaşamadım. siz biliyor musunuz bu yaptığı listenin linkini? @UçamayanSüperKahraman




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugacomtr -- 19 Kasım 2023; 15:43:21 >
  • tanjugunduz kullanıcısına yanıt

    7 senedir kullanıyorum hocam, bozulsa yine aynısından alırdım


    ses kartını algılamıyordu birkaç senedir, aux girişinden takıyordum çok kısa kalıyordu ama kullanıyordum yine


    gecenlerde bu durum icin bir sey yapasim geldi, internette desteğine yazın driver atıyorlar düzeliyor yazıyordu ben de mail attım bi umut


    adamlar bana yurtdışından 0 ses kartı yolladılar 1 hafta sürmeden geldi şimdi mutlu mutlu kullanıyorum HyperX Cloud II Amazon 1.700 TL 

  • Senelerdir çok övüldüğünü gördüğüm bir ürün. Geçen sene Logitech G Pro X kablolu aldım bu fiyata. Buna geçmeye değecek bir ses kalitesi var mıdır ?

  • snowtger kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugacomtr U kullanıcısına yanıt
    Hocam liste olarak bildiğim kadarıyla yok. Tek tek anlatıp rankliyor. Söyledikleri size uyuyorsa, o kulaklığı araştırabilirsiniz TR'de. Ama dediğim gibi izlemek gerekiyor videoyu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • UçamayanSüperKahraman U kullanıcısına yanıt

    o yaptığı listeye ulaşsak. süper olur aslında. hani kendisi listelemiş. biz de o listeye ulaşıp görsek bile yeter.

  • Yeni başlangıç fiyatı sekmesinden bakarsanız daha ucuza alabilirsiniz.




    HyperX Cloud II Amazon 1.700 TL


    Kargo dahil toplam 1390 TL



    HyperX Cloud II Amazon 1.700 TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 23 Kasım 2023; 8:53:10 >




  • Kernel Panic kullanıcısına yanıt

    Hocam kargo 15 ocak diyor HyperX Cloud II Amazon 1.700 TL  Satıcı da şüpheli gibi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar. wireless modeli de indirime girmiş cloud 2 2600 tl. keşke bluetooth da olaydı.

  • Bu fırsattan yararlanıp satın aldım. Hali hazırda 6-7 yıldır Cloud II kullanıcısıyım, yeni satın aldığım Cloud II'yi yedek olması amacıyla aldım. HP üretimi ile Kingston arasında fark var dedikleri için endişelenmiştim fakat geldiği gibi test ettim herhangi bir fark göremedim hem ses hem de mikrofon performansında.

  • daredevil60 kullanıcısına yanıt

    Hocam madem yıllardır kullanıyorsun sana sorayım; ses kartıyla kullanımdayken oyun sesleri rahatsız edecek kadar gürültülü geliyor. Jak ile takınca sesler normale dönüyor ama bu sefer de kablosu kısa kaldığından rahat oturamıyorum. Ses yazılımı vs bir ayarı var mıdır?

  • milletin neyi tartıştığını anlamadım ama cloud 2 her zaman sesini duyduğum an ayırt edebildiğim standart olarak kabul ettiğim bir kulaklık ve 1500 liraya kadar düşebilir kampanyalarla, bedava. hatta wireless olanı da alabilirsiniz 1000 lira ekleyip, ben full kablosuza geçtim vallahi cennet gibi.

  • Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt

    Satın aldığımdan beri ses kartı ile kullanıyorum, ses düzeyi %50 de kullanıyorum genel olarak. Dediğin sorunları hiç yaşamadım, ses kartında 7.1 aktif değil. Rekabetçi oyunda oynuyorum, discord gibi platformlarda iletişimde kuruyorum. Memnun olduğum için 2.yi satın aldım.

  • daredevil60 kullanıcısına yanıt
    Ben G230'da PUBG'de sesi fulleyip kullanıyorum ve herhangi bir rahatsızlık vermiyor. G230'u övdüğüm anlamına gelmesin de acaba Cloud 2 'de son ses olduğundan dolayı mı bu rahatsızlığı yaşıyorumdur sence? Şöyle de bir şey var; ses kartına G230'u taktığımda son ses de olsa herhangi bir sorun olmuyor mesela. Benzer durum birkaç sene önce Corsair HS50'de de olmuştu ve iade etmiştim. Acaba bunların ses üst limiti G230'dan fazla diye mi rahatsızlık duydum?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt

    Söylediğin gibi olma ihtimali yüksek, sesi fulleyip kullanmam olanaksız maksimum %70'e çıkarıyorum :)

  • daredevil60 kullanıcısına yanıt
    Normalde G230 8-9 senedir işimi görüyordu ama durumum varken yeni bir şey alayım dedim. Aralık sonuna kadar vakit var bakalım umarım alışabilirim de iade etmem. Teşekkürler cevabın için 🙋‍♂️

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.