Şimdi Ara

HyperX Cloud II Wireless oyuncu kulaklığı büyük indirime girdi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yukarıda baya baya bi tartışma dönmüş. Bu fiyata bu kulaklık gayet uygun, ürünün çok net piyasada karşılığı var. Piyasası da belli, iyi fiyat.


    Gereklilik ve yeterlilik farklı bi tartışma konusu. Bir yıldır ütünü kullanıyorum. Öncesinde kablolu modeli vardı, beğeniyordum kablosuzunu almaya karar verdim. İyi ki de almışım. Teknosa'dan 1900 TL'ye mi ne almıştık ki o ara bile mükemmel fiyattı. Discord'da arkadaşlarla görüşüyorken çok fazla kalkıyorum vs kablosuz olması beni rahatlatacaktı aldım. Gerçekten de rahatlattı. Büyük rahatlık, tekrar ediyorum büyük kolaylık. İnkar edenlerin açık açık yalan söylediğini düşünüyorum. 7-8 kişilik arkadaş grubundan herkes tek tek aldı herkes mutlu.


    Elimde KZ in ear monitör de var. Ses karakteristiği gereği basslar geride fakat EQ ayarıyla dengeli bi ses elde ettim. FPS oyunlarda malum basslar önde olması gerekiyor. Fakat ürünün hem mici yok hem de kısa kablosu var. Beni aşırı yoruyor kulaklık.


    Haftada 10 maç falan valorant oynuyoruz, işten vs vakit buldukça. Oyunlar arası çok sohbet makara oluyor. Yücelik liginde oynuyoruz. Esporcu değiliz 10ms'lik gecikmeyi ben algılayamıyorum. Bana açık açık da ses tepkisi çok iyi geliyor. Ki ben geçen yıl ayağımdan sakatlandığımda immortal 3 ligine kadar yükselmiştim. E hacı dayı burada radyant seviye oynayan esporcu varsa eyvallah derim de ben 144hz monitörde PMW3325 sensörlümilattan kalma mousela rahat rahat yükselebiliyorsam demek ki bazı şeyler ancak en üst seviyede fark oluşturuyordur. Misal ben de mouse kullandım logi superlight arkadaştan aldım. Benim için hayatta çok şey değişmedi ve 4bin tl etmeyeceğini düşündüm. Almadım. Fakat adam rahat ediyor almış. Adama da arkadaş sen ***al mısın bu para verilir mi bu mousea diyebilir miyim?


    Varsa kablosuz kulaklık ihtiyacı olan alsın geçsin. Radyant top 20 falan varsa tabi öneri verecek kişi ben olamam onlara.





  • Jquair kullanıcısına yanıt

    Trendyolda satılan aynı model derken neyi kastettiniz hocam? Biraz detaylandırabilir misiniz? Trendyoldan alacaktım yorumunuzu görünce vazgeçer gibi oldum

  • strathmorea kullanıcısına yanıt

    Almayın hocam, bende bu tür yorumlara aldırış etmeyip almıştım neydi cihaz hatırlamıyorum ama söylenen şeyleri yaşamıştım. Bu kadar çok aynı şey söylenmişse vardır bir şeyler..

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.