Şimdi Ara

HyperX'ten yeni oyuncu kulaklığı: Cloud MIX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Kingston'ın HyperX'i, halihazırda Cloud serisi bluetooth'lu kulaklıklarıyla ünlü. Üretilen son modeldeki odak noktası ise Hi-Fi özelliği olmuş. Cloud MIX adındaki bu kulak üstü model, 10 Hz'den 40.000 KHz'e kadar yüksek çözünürlüklü ses sunuyor. Aynı zamanda bluetooth modundayken 20 saatlik bir pil ömrü vaat ediyor. Ancak Cloud Flight modelinde bu süre 30 saatti.
     
    Çift odacıklı teknolojinin yer aldığı Cloud MIX'te kullanılan sürücüler 40 mm'lik. Cihazda, aramaları cevaplarken, oyun oynarken vs. kullanabileceğiniz bir mikrofon bulunuyor. Mikrofon çıkarılabilir olduğu için seyahat esnasında taşımak da kolaylaşıyor. Bluetooth modundayken kulaklık durumu için sesli uyarıların olduğu cihazın kablosu da çıkarılabiliyor ve 3,5 mm'lik bağlantı noktasıyla geliyor.
     
     
    HyperX Cloud MIX, Best Buy'dan 200 Dolar'a satın alınabiliyor. HyperX'in web sayfasında diğer şirket ve ülkeler için de satın alma bilgilerinin paylaşılması bekleniyor.
     







  • Cloud 2 le gayet menunum, tek sorunu mikrofonun az ses iletmesi diğer modellerde çözdürlermi sorunu ?

  • Oyunlarda 'HyperX Cloud Revolver S' kullanıyorum. Başta biraz ulen Kingston kulaklık mı alınır 'Sennheiser' felan dururken gibi bir tereddütle almıştım. Yaklaşık 1.5 yıldır felan kullanıyorum gayet memnunum. Dolayısıyla Kingston bir ihtimalle bu kulaklık modelinde de başarılı olabilir diye düşünüyorum.

  • Sony MDR-HW700DS 9.1 Dolby Digital Kulaklık benim favorim :)

  • Hyperx sağlam ya ben bunu alırım cloud2 kullanıyorum çok memnunum 2 yıl oldu mükemmel ya bundanda aynı performansı hatta daha iyisini bekliyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sevgili arkadaşlar 28 Nisan itibari ile Itopya mağazasından tam 2 adet HyperX Cloud Mix aldık. Bir tanesini abime diğerini kendime aldım. Kulaklığın ses kalitesi muhteşem diyebilirim. Gerek müzik performansı gerek oyun performansı. Beyninizin içerisinde bir ses sistemi kurmuşlarcasına tertemiz ve doygun bir ses veriyor. Fakat üzülerek söylemek isterim ki mikrofon kısmıyla ilgileniyorsanız kesinlikle uzak durmalısınız. Hatta mikrofon ile ilgilenmiyorsanız bile uzak durabilirsiniz.. Fabrikasyon bir problem olduğunu düşündüğüm bu sorunu sizinle paylaşıyorum takdir sizin..
    Geniş bir kitlesi olmayan twitch yayıncısıyım ihtiyaçlarım gereği bu kulaklığı tercih ettim. Sennheiser mı Cloud Mix mi derken tercihimi bu yönde yaptım. Çok pişmanım çünkü discord gibi bir iletişim aracını kullanıyorsanız veya "bas konuş" kullanmadığınız herhangi bir iletişm aracını kullanıyorsanız canınız çok sıkılacak çünkü duyduğunuz bütün dolgun sesleri discord veya kullandığınız iletişiim aracından geri iletiyor. ilk etapta ses yüksek, mikrofon hassas diye düşünüyordum DEĞİL. Mikrofonu komple söküp kablosunun üzerindeki kontrolcüsünden mikrofonu kapatmama rağmen saçma sapan bir şekilde hala yüksek sesleri iletmeye devam ediyor. Pekala dedim kulaklık mükemmel kesinlikle sorun yoktur, sorunu kendimde aradım tüm driverlarımı sildim ve güncel driver yükledim. Problem yine devam ediyordu kulaklıkta sorun olmadığını sorunun tamamen kendimden kaynaklandığına kendimi inandırmıştım bu sebepten bilgisayarımdaki geniş oyun arşivini hiç'e sayarak temiz kurulum bir format attım. Sırf kulaklıktaki bu saçma problem düzelsin, olur ya.. Belki yüklemiş olduğum bir uygulama ses driverları ile çakışıyordur yani tüm ihtimalleri en aza indirgemeye çalıştım. Nafile.. Hiç bir şekilde sorunuma çözüm olmadı. Hyperx Türkiye ile iletişime geçtim, mail aracılığı ile hemen iletişime geçtiler daha sonra telefon ile irtibatlaştık. Bilgisayarıma bağlandılar ve sorunu çözmek adına bir kaç deneme yaptılar. Onların yaptığı herşeyi zaten ben yapmıştım. Bilgisayarıma bağlanan arkadaş da sorunu gördü ve amerika ile iletişime geçeceğini cihazın sıfırı ile değişeceğini iletti. Fakat sorunun cihazın değişmesi ile alakalı olmadığına o kadar emindim ki.. Çünkü kulaklıktan 2 adet almıştık ve 2 tanesinde de aynı problemi yaşıyorduk.. Hatta problemi yaşamadan önce daha doğrusu problem olduğunu farketmeden önce, ürünün ses kalitesinin verdiği heyecan ile bir yakın arkadaşımıza tavsiye ettik ertesi günü 1 adet de kendisi aldı.Üzülerek söylüyorum maalesef onun da bu sorunu yaşamasına sebep olduk. Mikrofon sizin için gereksiz ve önemsizse sorunsuz bir şekilde alabilirsiniz.Şimdi HyperX Türkiye ile iletişimdeyim ürünü iade edebilmek için çabalıyorum. Umarım mağdur etmezler ve ürünü iade veya aldığım mağazadan farklı bir ürün alarak değerlendirme şansı verirler.. Bunun ne yazılımsal ne donanımsa bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Bu fabrikasyon bir hatadır. Elimden geldiğince sizleri bilgilendirmek istedim. Umarım alacak veya almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olabilirim.





  • Bende de Hyper x revolver s vardı yaklaşık 1 sene kullandıktan sonra mikrofonu karşı tarafa hışırtılı cızırtılı ses vermeye başladı. Yeni ürün gelicek dediler uzunca bir süre gelmedi ben de sonunda ücret iadesi aldım. O parayla da gidip Corsair HS 70 aldım gayet memnunum hemde kablosuz kulaklığın rahatlığı güzelmiş.:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.