Şimdi Ara

Hyundai Accent Admire 1.3 Tavsiye edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
27.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar
    Araba almaya karar verdik Hyundai Accent Admire'de karar kıldık aile olarak.

    1.3 Modelini almayı düşünüyoruz.
    Aracın motoru 1.3 kafamı karıştıran kısım şu acaba Yokuşlarda yada araçta 4-5 kişi varken bayılır mı araç?
    Konfor yol tutuşu nasıl , frenlerine kötü diyorlar yardımcı olursanız sevinirim.



  • bütçeniz uygunsa era 1.6 tüplü yada 1.5 dizel öneririm 2 yıl kadar 2009 tüplü 1.6 era kullandım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: benonur

    bütçeniz uygunsa era 1.6 tüplü yada 1.5 dizel öneririm 2 yıl kadar 2009 tüplü 1.6 era kullandım

    maalesef bütçem yetersiz milenyum 1.5 almayı düşünüyorduk , admire 1.3 gerek model olarak gerek iç hacim olarak daha yüksek dedikleri için onda karar kıldık teşekkür ederim , elbette ki era daha üstün bir araç :)
  • grknakn105 G kullanıcısına yanıt
    2 yıldır admire kullanıyorum 2006 model 1,3 mpi. eraları tavsiye etmem hocam. hafif ve yolda güvensiz bir yapısı var. yağmurda spin atmamanız imkansız gibi. Admire kesinlikle öneririm 1.6 lar çok daha iyi ama fiyatları uçuk biraz. 1,3 lerde oldukça iyi 1250 kg civarında tek eksileri yere çok yakın araçlar dikkatli kullanmak gerekiyor. hız olarakta iyi, lpg li aracım benim zavıolli var. Araçalrın lpgye uyumu muhteşem gerçekten. o konuda da sıkıntı yaşamazsınız. Yakıtı şehir içi şehir dışıda oldukça uygun. Çok fazla devirli kullanmadığınız sürece asla sizi üzmet yakıt konusunda. Piyasası da var satmak istediğinizde sorun olmaz. Daha öncede 1.5 gls 1998 model accentim vardı yumurta kasalı onlarda çok iyidir ama modelleri eski işte. Umarım kısa sürede düzgün bir araç bulursunuz, saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citiraga -- 8 Mart 2017; 16:40:16 >
  • citiraga kullanıcısına yanıt
    yorumunuz için teşekkür ederim 155 bin de 1.3 bej renkte güzel bir araç bulduk motoru kaportası iyi durumda , lpgli gerçekten daha önce r9 kullanmıştım ona oranla bile daha düşük yakıt tüketiyor hoşuma gitti güzel araç gidişinde de sıkıntı yok 100 ü rahat geçebiliyor 3000 devir 5. vites te 120 görüyor bence güzel bu fiyata çekmez diyenler olmuştu gitmez bayılır klima açarsan yorar eder bilmem ne demişlerdi şuan anladım ki hiç sıkıntı yok :)
  • grknakn105 G kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun kaça aldınız
  • citiraga kullanıcısına yanıt
    21.500 tl ye aldık , Balıkesir/Gönen den muaynesi 9 mart 2019'a kadar yani yeni iyi denk getirdik diye düşünüyorum
  • grknakn105 G kullanıcısına yanıt
    çok iyi fiyata almışsınız kazasız belasız inşallah. şahsen kendi aracımı 25000 nin altında vermem asla güle güle kullanın
  • citiraga kullanıcısına yanıt
    biraz iyi fiyata denk getirdik lakin şöyle bikaç yeri rutuj istiyor kapılarda in bin yapılırken ayak sürtmesinden dolayı boya soyulmuş arka camın altında minik kanser başlangıcı var tabiki bunlar küçük şeyler onun dışında hiçbir sıkıntısı yok şükür :) 2005 model araba tek sıkıntısı vergisinin yüksek olması :D
  • grknakn105 G kullanıcısına yanıt
    evet silindir hacmi 1300cc nin biraz üzerinde olduğu için ne yazık ki vergileri öyle.1600cc sınırı arabalar gibi değerlendiriliyor. bana yıllk dörtyüz küsür çıkıyor 2006 model. diğer sıkıntıları da hallettirin bir an önce bence. güle güle kullanın tekrardan
  • citiraga kullanıcısına yanıt
    havalar nemli şuan yağmur falan yaza düşünüyoruz bakalım inşallah teksorunu bu olsun keşke :)
  • grknakn105 G kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın.
    2004 senesinse sıfır 1.3 Accent Admire almıştık sonradan Lpg taktırdık hala daha kullanıyoruz. İnan bu arabalar sizi hiç üzmez, kolay kolay arıza yapıp yolda bırakacak tip değildir. Parça fiyatları çok makul yan sanayisi bile bulunuyor. 1.3 motor olmasına rağmen lpg de bile çekişi iyi sayılır, yanlız motorları biraz ağır devirli. Otobanda yüklüyken yokuşa sarmadan önce kaptırırsanız bayılmadan çıkar gider. Yakıtı aşırı derecede ekonomik olmasına rağmen lpg sistemi bu araçlarda ileride sorunlar çıkarabiliyor. Mesela benzin otomatiği ve ona bağlı rekorları patlata biliyor. değiştirmek zorunda kalıyorsunuz. İçi çok ferah sürüşü zevkli. Altı çok alçak, yüklüyken bozuk yola girerken biraz dikkatli olmak gerekir.
  • surfcasting S kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bizde memnunuz dediğiniz gibi kaptırmak lazım yokuşlarda:) ama lpg sıkıntısı ne gibi olabilir?
  • grknakn105 G kullanıcısına yanıt
    lpg kullanımı esnasında benzin otomatiği sürekli benzin pompaladığı için benzin kendine gidecek yer bulamıyor, zamanla benzin otomatiğini ve buna bağlı ara hortumu patlatabiliyor. Her araçta oluyor mu bilmiyorum ama bu olay bizim başımıza geldi. Yeni hortumun orjinali de çok pahalı bir şey, 50 cm. hortum 350 tl. gibi bir rakam. Ama bu arıza çok sık meydana gelmiyor, lpg montajından 2-3 sene sonra gibi diyeyim.
  • surfcasting S kullanıcısına yanıt
    allah korusun gerçekten yanıcı bir madde alev alabilir kolayca
  • 2008 yılında almıştık bir tane. 2006 model accent admire 1.3. Güzel arabaydı, yerinden kaldırmak için gaza yüklenmek gerekirdi ama ondan sonrası rahattı. Yol tutuşu eralara göre daha iyidir. Ama alacak olanlara 1.6 benzinli ya da 1.5 dizeli tavsiye ederim. Bu araçta iyi ama performans isteyince ekonomi kalmıyor, haliyle 1.3 motorun da anlamı kalmıyor. Uzun yolda tecrubesizlikten olsa gerek conta yakmıştık Ankara civarında. Motor hararet göstergesi kırmızıyı da geçip dibe vurmuştu fren bile sertlesmisti. Yine tecrübesizlikten arabayı durdurup hemen kontağı kapattım. Telefonla sorup falan yetmedi kaputu açıp devir daim borusunun kapağını da açtım, volkan gibi su fışkırdı, Allah'tan yanmadık. o halde 700 800 km yol yaptık gideceğimiz yere vardık. Motor tas gibi sağlam yani. Sonra sürekli hararet göstergesi yükselmeye başladı. En son kapağı taşlattık. Araba eskisinden iyi oldu. Bilecik'ten İstanbul'a 1,5 saatte gelmiştik. 5500 devirde 170'le. yolun sonunda motor sesinden başım uğulduyordu. sonuç olarak, motoru sağlamdır, dikkat ederseniz az yakar, çok konforlu olmasa da yolu iyi tutar. Bagajı da fena değildir. Küçük aile aracıdır.




  • Evet kesinlikle dediğin gibi motoru deviri yavaş alıyor dizel araçlar gibi :D Bastıktan 1 sn sonra işliyor sanki gaz :D Ama oldukça güzel araba bu devirde bu fiyata oranla , 5500 devirle gidiyorsan her daim araç doluysa hararet yapması normal şükür ki senin başına bişey gelmemiş :)
  • grknakn105 G kullanıcısına yanıt
    Tıka basa doluydu araç, hem de lpg'de idi, ona rağmen yolda bırakmadı düşünün. Bu yüzden kesinlikle çok sağlam motoru var Accent Admire'nin. O yanık conta ve dolu bagaj artı 5 yolcu ile Sivas'ta düz bir yol vardı bayağı uzun. Orada 170'e çıktım.
  • Gayet güzel bence dediğiniz gibi motoru bence de iyi sadece dur kalklarda çok yavaş devir aldığını hissettim bende pek tecrübe edemedim fakat alışılır bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grknakn105

    Gayet güzel bence dediğiniz gibi motoru bence de iyi sadece dur kalklarda çok yavaş devir aldığını hissettim bende pek tecrübe edemedim fakat alışılır bence

    Alışılır tabi, zaten alıştıktan sonra çok keyifli oluyor. Motor sesi de güzel aracın.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.