Şimdi Ara

hyundai era dizel için yardım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
29.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hocam şu anda 20 kadar era modeli var..(sitedeki fiyat listesinden bakabilirsin) geçen cuma stoklarda toplam 187 era araç vardı.. 1.4 benzinli select gp 10 adet beyaz vardı , bir tane biz arkadaşa aldık.. yeni select bir adet mavi vardı ancak dizelmiydi hatırlamıyorum..istediğin aracı istediğin an bulamıyorsun yurtdışına gidiyormuş araçlar. en çok tercih edilen start ve team çeşitlerinden daha çok olduğunu söyleyeyim..

    team+abs tercih edersen.. selectten farklı olarak(eski yada yeni farketmez)

    yol bilgisayarın olmayacak, 2. airbag olmayacak,hararet göstergesi olmayacak,kapı kolların ve aynaların boyalı olmayacak, sadece ortada lamba olacak öndeki tavandaki lambalar ve gözlük koyma bölmesi olmayacak, güneşlik açıldığında yanan lambalar olmayacak, arka ortadaki kol dayama yeri olmayacak, bagaj içi filesi olmayacak,ısıtmalı ve elektrik kumandalı aynalar olmayacak..
  • öncelikle yanıtlar için teşekkürler hocam...
    ama bir konuyu daha açıklığa kavuşturabilirsek daha çok sevineceğim...
    belki tekrar yazıyorum ama önemli bir ayrıntı olduğu için cevabını arıyorum:
    "şimdi anladığım kadarıyla yeni select alırsam klimanın dijital ve yol bilgisayarının mevcut olmasına dikkat etmeliyim...yani buradan anlıyorum o aracın yeni select olduğunu....
    diğer yandan yol bilgisayarı var ya da klima manual ise eski select demektir...doğru anlamış mıyım??? "

    şimdiden cevaplar için teşekkürler...
    quote:

    Orjinalden alıntı: the engine

    hocam şu anda 20 kadar era modeli var..(sitedeki fiyat listesinden bakabilirsin) geçen cuma stoklarda toplam 187 era araç vardı.. 1.4 benzinli select gp 10 adet beyaz vardı , bir tane biz arkadaşa aldık.. yeni select bir adet mavi vardı ancak dizelmiydi hatırlamıyorum..istediğin aracı istediğin an bulamıyorsun yurtdışına gidiyormuş araçlar. en çok tercih edilen start ve team çeşitlerinden daha çok olduğunu söyleyeyim..

    team+abs tercih edersen.. selectten farklı olarak(eski yada yeni farketmez)

    yol bilgisayarın olmayacak, 2. airbag olmayacak,hararet göstergesi olmayacak,kapı kolların ve aynaların boyalı olmayacak, sadece ortada lamba olacak öndeki tavandaki lambalar ve gözlük koyma bölmesi olmayacak, güneşlik açıldığında yanan lambalar olmayacak, arka ortadaki kol dayama yeri olmayacak, bagaj içi filesi olmayacak,ısıtmalı ve elektrik kumandalı aynalar olmayacak..








  • evet.. yeni selectte digital klima var ve abs standart..

    eskisinde manuel klima var abs yi güvenlik paketiyle alabiliyorsun.. (gp de ayrıca ebd ve 8 airbag vardır)

    hem eskisinde hem yenisinde yol bilgisayarı var..

    yeni serilerde gp diye bişey yok sadece teamlerde abs yi alabiliyorsun..

    aksesuar kısmından yukarda bahsetmiştim zaten.. bu kadar
  • Selam arkadaslar bende ikinci el maksimum 2 yasinda 40.000 km civari bir arac almayi dusunuyorum ve bu konuda clio ve era arasinda kaldim aslinda ben erayi daha cekici ve degerini daha cok hak eden bir model olarak gordum birde hyundai olusu etkiliyo dizel alacagim arac icin bana ne tavsiye edersiniz. saygilar.
  • dizel alacaksan kesinlikle era olsun..

    era almazsan daha sonrada seni bir era sollarsa pişman olursun..
  • 2 yıldır Select dizel Era kullanıyorum. Çok memnunum. Ama alacaksan ABS olsun derim.
  • Saolun arkadaşlar bende araştırdım 1 yaşında 110 hp lik bir era buldum 5 yıl garantisi devam ediyor 22,000 km de 8 airbeg ve abs ebd destekli vs vs çokta hoşum gitti camlar filimli lazerle araç süper yani... inşallah bugün arabaı devredince hemen arayıp anlaşıcam fiyatıda 21,500 du sizce nasıl kaza yok servise sordum bakımlı bir araç.
  • 2008 model mi.?? donanım modeli ne.??
  • Selam hocam select yada stıl dedıklerı paketin birde ek bir paket olanıymış faturayıda verıcek vatandaş bakalım haftaya cumaya sözleştik ben arada bir inceliicem servise götürücem anlaşırsak sorun çıkmazsa kaparo vericem. aslında 22,750 istiyoda nakit vericem dedim biraz çingen pazarlığı filan alıcam inşallah zaten alınca izle paylaşırım burada.
  • select ve stil de ek paket sadece 2006 ve 2007 modellerde GP güvenlik paketi vardı. 2008 modellerde yok sanırım. araç 2006 ya da 2007 model mi..? bunu yazarsanız yardımcı olurum..

    araç select ise orojinal alaşım jantlar yoktur. deri dreksiyon simidi de yoktur.

    still ise alaşım jantlar ve deri dreksiyon simidi vardır.. ayırmanın en kolay yolu budur.

    ön konsolda mp3 çaların konsolu selectlerde siyahtır, stillerde ise metal görünümlüdür..

    lütfen aracın model yılını ve donanım modelini öğrenip buraya yazın yardımcı olalım..




  • Selam hocam benim konuştuğum aracı yakından gördüm araçta alaşım jant var orjinal 2008 model 8 airbeg var dedi gödterdi airbeg noktalarına baktım inanmadım accette airbeg 8 olacak dedim kendimce araç temiz normal mp3 yeri siyah fakat arkadaş yeni aldı daha 1,4 time ondan farklı mp3 bu kadar bilgim var ama kesin olarak perşembe günü görüşücez paraı ozaman verip alıcam ondan evvel sizlere yazarım tam bilgisini ama bu şekilde...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.