Şimdi Ara

hyundai i20 araca ses sistemi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aracıma ses sistemi yaptırmayı düşünüyorum ama çok fazla bilgim yok.Sizden beni tatmin edecek bir sistem önerisi istiyorum.Aracın ana ünitesi şimdilik değişmeyecek.Ama diğer takılması gerekenler ana ünite değişirken yenilenmesine gerek kalmasın.Bagajda çok yer işgal etmesin.Beklentim yükses ses değil kaliteli ses.Yani çalan şarkıda ne varsa bana versin.Bana fiyat olarak ( makul ve üzeri )iki ayrı sistem seçenek sunarsanız sevinirim .Yada Anadolu yakasında güvenilir işini bilen bir tesisatçı ismide olur.Bu arada i20 için jbl nin paket sistemi satılıyor.Tavsiye edermisiniz.Herkese teşekkür ederim.



  • 1.kural kaliteli ses için kaliteli ünite lazım. boşuna şimdiden hoparlör değiştirme.

    Ana ünite değiştirip araç içinde var olan hoparlörleri değiştirseniz sizi tatmin eder. Bagajı zaten ufacık, subwoofer ve amfi ile doldurmayın... Onun yerine kaliteli hoparlörler kullanın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 26 Ocak 2013; 17:51:30 >
  • Only gamer cevabın için teşekkür ederim.Ama söylediğim gibi ses sistemleri konusunda çok bilgim yok kaliteli kolon derken tam isimde verebilirmisin. Yani önlere ne almalıyım arkalara ne almalıyım.Araştırmalarımda Teybin çıkışının yetersiz olduğu ve çıkışa bir aparat takıldığı bundan sonra ne almalıyım.Tamam bagaj küçük ama woofer soketli olduğu için bagaj gerekli olduğunda çıkartırım diye düşünüyorum.Anfiyide ön koltuk altına taksam montajı olurmu.
    Ben sanırım jbl gto 1004e anfide karar kıldım. Senden ve diğer okuyupta bilgisi olan arkadaşlardan bu anfinin rms değerlerine göre göre woofer ve ön kapılara arka kapılara kolon.Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flkn

    Only gamer cevabın için teşekkür ederim.Ama söylediğim gibi ses sistemleri konusunda çok bilgim yok kaliteli kolon derken tam isimde verebilirmisin. Yani önlere ne almalıyım arkalara ne almalıyım.Araştırmalarımda Teybin çıkışının yetersiz olduğu ve çıkışa bir aparat takıldığı bundan sonra ne almalıyım.Tamam bagaj küçük ama woofer soketli olduğu için bagaj gerekli olduğunda çıkartırım diye düşünüyorum.Anfiyide ön koltuk altına taksam montajı olurmu.
    Ben sanırım jbl gto 1004e anfide karar kıldım. Senden ve diğer okuyupta bilgisi olan arkadaşlardan bu anfinin rms değerlerine göre göre woofer ve ön kapılara arka kapılara kolon.Teşekkürler.

    Ses sistemi yaptirdinizmi? Bende dusunuyorum da...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var mı başka öneri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.