Şimdi Ara

Hyundai ix-20 Görüşleriniz (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
793
Cevap
3
Favori
121.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tenkitor T kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, umarım gönlünüze göre bir araç bulursunuz.

    Ancak şunu da eklemeden geçemeyeceğim. Sadece fiyat belirleyici olmasın sizin için; gerçekten temiz kullanılmış, sorunsuz, az kilometrede, bakımlı, orijinal vs. bir araç bulursanız 1-2 bin TL fazladan vermenin zararı yok, hatta faydası vardır. Tabii tüm bu özelliklere sahip ucuz olanı bulmak en ideali olur :) Kolay gelsin...
  • merhaba, kısmetse bende bir ix20 almayı planlıyorum fakat henüz alabileceğim bir araç denk gelmedi, 2012 model 1.4 dizel prime paket bakıyorum, malum sitelerdeki ilanlar ya şehir dışında oluyor yada istanbul'dakilerin üzerinde rehin yada km çok yüksek vs vs , kısmet bakalım. geçen gün 2015 model yeni i20 yi görmeye gittim, kasa olarak şahane, fakat tavan yüksekliği ve bagaj için karamsar kaldım, ix20'yi hiç inceleme fırsatım olmamıştı bu yüzden bir galeriye gidip inceledik. Kapıyı açarken daha kendini belli eden kalitede, tavan yüksekliği harika, bagaj oldukça yeterli, ilk kez geçtiğim sürücü koltuğunda her şey elinizin altında, verdiğim kararın yanlış olmadığını işte o anladım. Gelelim asıl konuya bu araçtan istanbul içinde satmak isteyen olursa 1.4 dizel prime paket arayışındayız arkadaşlar.
  • o degil de bu aracın yurt dısı yenı modelleri var ne hikmetse 2012 den sonra arac artık turkıye ye gönderilmiyor tutulmuyorda mı gelmıyor artık
  • atlantıc kullanıcısına yanıt
    Evet, maalesef bu güzel araç bizim memleketin insanına hitap etmedi. Kullanıcılar için samimiyetle önerebileceğim bir araç ancak maalesef 2. eli çok sıkıntılı.
  • Ben yeni aldım. Çok memnunum, Ankaradaki servislerden hangisi iyidir? 45000 bakımını yaptıracağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli arkadaşlar ix20 1.6 otomatik aracını satmayı düşünen varmı?
    2008 kia cerato 1.6 advance otomatikhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-2008-otm-gumus-gri-lpg-kaza-degisen-yok-servis-bakimli-199611235/detay/
    araçla takas düşünen olursa irtibata geçebilir.İyi günler...
  • Arkadaşlar 2011 1.6 Prime otm (LPG) li araç alarak aranıza katıldım.Tek kelimeyle parasının hakkı.Hyundai ve kianın hemen hemen tüm modellerini kullanmış biri olarak(Bazıları aşağıda imzamda yazılı) kullanımdan en keyif aldığım araç oldu.Donanım konusunda mükemmel.Yakıt şehir içi ortalama 20-25 kr yakıyor.Aracın tüm ampullerini değiştirdim.İç,park,plaka,torpido aydınlatmalarını led yaptım.Kısa farlara osram night breaker ultimate,uzunlara General Elektrik mega Light 120 Ampul taktım.Çok güzel oldu.Herkese tavsiye ederim.
  • Bu arada aracıma bagaj havuzu almayı düşünüyorum. Bulabileceğim bir yer var mı?

    Garanti kapsamında daha önce cam tavan perdesi ve direksiyon simidi değişmiş.Ben şimdi iç kapı kolu,cam perdesi(Daha önce takan servisin yanlış takmasından dolayı yırtılmış),havalandırma ızgarasında yönlendirme parçalarını değiştireceğim.Benden önceki sahibi aküyü de değiştirmiş.Kullanan arkadaşların yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileri varsa bilgilendirmelerini rica ederim.Mesela daha önce bir arkadaşında dile getirdiği direksiyonu çevirince farlarda çok az bir azalma oluyor bu normal mi? Direksiyon elektrikli olduğu için olabilir mi?
  • Bu aracın satışı yok artık sanırım
  • Yurt dışında satışı aynı kasayla devam ediyor.Malesef Türkiyeye 2012 den sonra getirilmedi.Parasını sonuna kadar hak eden bir araç.Şuan bu donanımda bir arabanın fiyatı 80000Tl civarında.
  • yk40 Y kullanıcısına yanıt
    Aynen çok iyi bir araçtı ama Hyundai nedense pek aracın üstünde durmadı...Acaba C sınıfı Mpv mi çıkacak onun için mi durdu diye düşündüm ama oda olmadı...
  • Tr de zaten MPV sınıfı araçlar maalesef kıymeti bilinmiyor ve pek tutulmuyor.Bide Hyundai nin ilğisizliği ve fiyat politikası eklenince araç hiç satılmaz oldu.Şuan donanım olarak i30 elit kadar donanımlı ve fiyat olarak i20 gibi bir konumda.Millet boş i20 lere bukadar parayı veriyor ix20 den haberi bile yok.2012 model garantili lpg li(Servis tarafından takılmış) otomatik,1.6,Full donanımlı 40-45 civarı böyle bir araç yok.Parasını sonuna kadar hak ediyor.Çok memnunum aldığıma.Tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yk40

    Tr de zaten MPV sınıfı araçlar maalesef kıymeti bilinmiyor ve pek tutulmuyor.Bide Hyundai nin ilğisizliği ve fiyat politikası eklenince araç hiç satılmaz oldu.Şuan donanım olarak i30 elit kadar donanımlı ve fiyat olarak i20 gibi bir konumda.Millet boş i20 lere bukadar parayı veriyor ix20 den haberi bile yok.2012 model garantili lpg li(Servis tarafından takılmış) otomatik,1.6,Full donanımlı 40-45 civarı böyle bir araç yok.Parasını sonuna kadar hak ediyor.Çok memnunum aldığıma.Tavsiye ederim.

    Aynen hocam,ben ilk geldiği zaman bayidede bikaç defa incelemiştim işçilik ve malzeme kalitesi olarakta çok iyi görmüştüm.
    Kardeşi Venga da aynı kaderi paylaştı onunda satışı durdu ama onu inceledim ama malzeme işçilik ve donanım olarak ix20 yanına yaklaşamıyor.Yinede fena değil tabiki.
    Bende oldukça memnunum i20den ama ix20 olsa kaymak olur
    Hyundai den c sınıfı mpv yapacak mı bakalım ix30 gibi mesela




  • Bencede ix30 mantıklı bir model olurdu.Şuan kaymağı C MAX yiyor.Adamlar 1.5 dizel otomatik yaptılar.Hyundai ve kia maalesef 1.6 dizel ve dct şanzımanı birçok modele koymadı.Eğer koymuş olsaydı ix35,sportage,elantra,cerato gibi birçok model sınıfının en çok satanları olurdu.Benzinli olmalarına rağmen ix35 ve sportage iyi satıyor.Tucson dada hala bu kombinasyon yok.Elantara çok geç 1.6 dizelle geldi ve şanzumanı dct değil.Cerato getirilmedi bile.Yani Hyundai ve kia nın Tr de çok satma gibi bir derdi yok.Onlar için çok küçük bir pazar.Bakın skoda vw den aldığı motor şanzuman ve tasarım ile nerelere geldi.Özellikle superb ve Octavia harika araçlar.Huyundai ve kia da elindeki imkanları akıllı kullanırsa Tr de bir vw veya ford olmaya aday.Japonları zaten sollamış durumda...
  • yk40 Y kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi modellere 1.6 dizel ve dct şanzıman kombinasyonunu koysalar iyi satarlardı fakat nasıl bir strateji izliyorlar anlamak mümkün değil.1.6crdi ve dct şanzıman yeni tuscon ve sportage de olsa peynir ekmek gibi satarlar ama onlar bu seçeneği sadece 2.0lt motora koyuyorlar
    Cmax ve Scenic o sınıfta iyice kendine yer edindi pazar payından koparmak oldukça zor olur.
  • Geçen gün Ankara'daki bir Hyundai bayisine araç bakmak için gittik.Ordaki bir görevli mayıs ayında ix20 modelinin yeniden satılmaya başlayacağını ve Türkiye'de üretileceğini söyledi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkas -- 26 Mart 2016; 14:29:24 >
  • Güzel bir haber.İnşallah tekrar piyasaya giren.Araç bu kalite ve donanıma rağmen pek bilinmiyor.Şahsen ben verdiğim parayı sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum.Piyasaya girerse ikinci elide daha iyi bir yere gelebilir.
  • Makyajlı ix20.. Dizelde yine otomatik şanzıman yok. Bence gelse bile yine şansı yok.




    Bu mesaja eklenen görseller:


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2011 1.6 prime sahibiyim harika bir araba ister yenisi gelsin ister gelmesin zevli bir araba ve kullanmaya devam ha ister satilsin ister satilmasin 2 eli olmasın ne yazar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk çıktığı zamanlarda aldığım ve 5 yıldan fazla büyük bir zevkle bindiğim ix20 aracımı bugün üzülerek 45 .000 liraya sattım (2011 1.6 otomatik benzinli prirme)
    Toplam 1200 adet sattığı için ayrıcalıklı 1200 kişiden ayrıldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkas -- 7 Haziran 2016; 10:42:41 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.