Şimdi Ara

Hyundai Motor Grubu'ndan Türkiye'ye 1.8 milyon dolar destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hyundai Motor Grubu'ndan Türkiye'ye 1.8 milyon dolar destek
    Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili doğrudan etkileyen büyük depremler sonrası Hyundai, yaraların sarılması için yardımlarını sürdürüyor. 



    Kısa süre önce Hyundai Assan, depremden zarar gören bölgelere yardım ulaştırmak için AFAD'a kurtarma ekipmanları ve temel ihtiyaçları kapsayan 10 milyon TL değerinde destek sağladıklarını duyurmuştu.



    Ayrıca Bkz.Toyota ve Lexus Türkiye'den deprem bölgesine 500'e yakın konteyner ev desteği



    Bugün yapılan açıklamada, bu yardıma ek olarak markanın Güney Kore'deki merkezini de deprem felaketinden etkilenen ülkemize 1.8 milyon dolar yardımda bulunduğu ifade edildi.



    Açıklamanın devamında, "Hyundai Motor Grubu, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın yakınlarına başsağlığı dilerken yaralılarımızın da en kısa sürede iyileşmesini temenni ediyor. Milletimizin başı sağolsun, kalbimiz her zaman Türkiye'mizle" ifadelerine yer verildi.









  • Türkiye olarak ülkemize yatırım yapan, insanlarımıza iş istihdamı sağlayan ve ülkemiz ekonomisine katkıda bulunan ve bu zor günler Türkiye'nin yanında olan Hyundai, Toyota, Mercedes gibi markalara sahip çıkmak zorundayız. Onlar bizdendir bizden bazıları gibi hiç değildir

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.