Şimdi Ara

Hyundai Staria’nın 4×4 versiyonu Türkiye’de: İşte fiyatı ve özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hyundai Staria’nın 4×4 versiyonu Türkiye’de: İşte fiyatı ve özellikleri
    Hyundai’nin yeni MPV modeli Staria, hem aileler hem de ticari işletmeler için özel çözümler sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz Mayıs ayında satışa sunulan Staria'nın 4x4 versiyonu, Elite donanım seviyesiyle birlikte geliyor. Yeni Hyundai Staria 4x4'ün fiyatı 935.950 TL olarak belirlenmiş durumda.



    Hyundai Staria fiyat listesi??
    Versiyon Fiyat
    2.2 CRDI 177 PS Prime 814.000 TL
    2.2 CRDI 177 PS Elite 4x4 935.950 TL


     



    En son teknolojinin fütüristik bir tasarımla birleşmesini simgeleyen Hyundai Staria Elite, günlük rutin işlerdeki görevlerini sorunsuz bir şekilde yerine getirirken aynı zamanda dört tekerlekten çekiş sistemiyle maksimum sürüş keyfi vadediyor. Bu sayede daha güvenli bir sürüşe sahip olan araç, iç mekanında yer alan yeni donanımlarıyla da tüm dikkatleri üzerinde topluyor.



    Ayrıca Bkz.Güneş enerjili otomobil Lightyear 0 seri üretime girdi: İşte fiyat etiketi



     



    Staria’nın dış tasarımı, sade ve modern çizgilerden oluşuyor. Önden arkaya doğru uzanan akıcı tasarım, burada modern bir ambiyans oluşturuyor. Elips şeklinde önden arkaya doğru uzanan tasarım felsefesi, uzay mekiği ve yolcu gemisinden ilham alıyor. Staria’nın ön tarafında ise yatay gündüz farları (DRL) ve aracın genişliği boyunca uzanan uzun ve kısa farlar bulunuyor. Şık desenlere sahip geniş ızgara, araca sofistike bir görünüm kazandırıyor.



    Hyundai Staria’nın 4×4 versiyonu Türkiye’de: İşte fiyatı ve özellikleri
    Elite donanım seviyesiyle gelen LED arka lambalar ise diklemesine yerleştirilmiş. Geniş bir cam ile desteklenen LED’li arka kısımda sade ve saf bir görünüm bulunuyor. Arka tampon ise yolcuların bagajlarını kolayca yüklemesine ve boşaltmasına yardımcı oluyor. Bu sebeple, yükleme eşiği düşük seviyede bırakılmış.



    Staria'nın Elite donanım seviyesindeki standart özellikler



     



    Dış tasarımında uzaydan etkilenen Staria, iç mekanında da bir yolcu gemisinin salonundan esinlenmiş. Daha alçak bir konumda bulunan emniyet kemerleri ve geniş panoramik pencerelere sahip yenilikçi tasarım mimarisi, araç içindeki yolculara ferah ve sakin bir ortam sunuyor. Sürücü odaklı kokpitte 4.2 inç renkli dijital gösterge ve 8 inç dokunmatik orta ön panel bulunuyor.



    Hyundai Staria’nın 4×4 versiyonu Türkiye’de: İşte fiyatı ve özellikleri
    Kablosuz şarj özelliğinin yanı sıra her koltuk sırasında bulunan USB şarj girişleriyle de mobil cihazların şarj edilmesine imkan tanınıyor. Anahtarsız giriş ve çalıştırma, elektronik park freni, otomatik ön ve arka klima ve geri görüş kamerası gündelik hayatı kolaylaştırırken 3+3+3 oturma düzeniyle de sürücü dahil tam 9 kişilik kapasite sunuyor.



     



    Hyundai Staria’nın Elite donanım seviyesinde, dört tekerlekten çekiş sistemine ek olarak sürücü tarafı açılabilir cam tavan, deri döşemeler, arka cam perdeleri, shift by wire-tuşlu vites kolu ve elektrikli bagaj kapağına da yer veriliyor. Bu sayede konfor seviyesi artan aracın güvenlik açısından da yeni eklentileri var. Staria'yı şeritte tutmak için Şerit Takip Asistanı-LKA ve Ön Çarpışma Önleyici-FCA gibi güvenlik donanımları kullanılıyor.



    Hyundai Staria’nın 4×4 versiyonu Türkiye’de: İşte fiyatı ve özellikleri



    Hyundai Staria, ülkemize 2.2 litrelik CRDi motor seçeneği ve 8 ileri tork konvertörlü otomatik şanzıman ile geliyor. Hem ekonomik hem de performanslı olan bu dizel motor, 177 beygir gücünde. Hyundai tarafından geliştirilen bu motorun maksimum torku ise 430 Nm.



    Önden ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle sunulan Hyundai Staria, yepyeni bir platforma ve süspansiyon sistemine de sahip. Çoklu bağlantılı arka süspansiyonla üretilen araç, optimize edilmiş motor performansını en iyi şekilde yola aktarırken aynı zamanda uzun süreli yolculuklarda ekstra konfor ve sürüş keyfi sunuyor.





    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    2022 Hyundai Staria Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
    2022 Hyundai Staria Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
    2022 Hyundai Staria Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
    2022 Hyundai Staria Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
    2022 Hyundai Staria Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
    2022 Hyundai Staria Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri











  • Bu aracin bu rakama satilmasina vesile olan zihniyetin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok tatlışş ama çok pahalışş

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mazotu içmese güzel araç aslında…

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ! şehir dışı yakıt tüketimi 9 lt/100km

    ! her yıl muayene egzoz yüksek vergi

    ! ticari araç

    ! 400K lira ederi var Hyundai Staria’nın 4×4 versiyonu Türkiye’de: İşte fiyatı ve özellikleri 

  • 700K neyine yetmiyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu aracı almaktansa az km li bir bmw z4 tercih ederim.

  • Sanki tuttu da bide bunun 4x4 versiyonunu getirmişler

  • Geçen gün yolda gördüm bir kaç kez dönüp baktım. Çok farklı bir araç.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ticari araç değildir. otomobil ruhsatlıdır. 2 yılda bir muayenesi vardır. Vergi avantanjlı olması için 8+1 versiyonu olarak getirilmiştir. Bu büyüklükte alınabilecek en muhteşem fiyatlı araçlardır. Bu 8+1 lerin hepsi için geçerlidir...

  • İnsan şu aracın motoruna da ekonomik yazmaz. Ayıptır.

  • Turknetli T kullanıcısına yanıt

    bu araçlar van diye özellikle geçmiyosa, çok amaçlı otomobil ruhsatlı oluyorlar, muayenesi vs dediğin gibi değil 2 yılda 1 . dolayısıyla doblo vs tarzında bir ötv avantajı da yok diye biliyorum.

  • Paramız olsada alsak ama paramız yok tam hayalimdeki araç

  • Turknetli T kullanıcısına yanıt

    muayenesi 2 yılda bir, ticari araç değil, vergisi yıllık 1500 tl civarı, otomobilden düşük, ön yargılı olmamak gerek.

  • tasarımı gerek ön ...gerek arka muazzan...


    bir kore aracı...ki son yıllarda yaptıkları araçla ...yanaşmam dediğim araçlara bakıyorum...


    motoru ile ilgili çok olumsuz yorum yapılmış ! hala starex'ten kalma efsane tüketim verileri devam mı ediyor ? yok mu bir iyileştirme ?

  • bu tip araçların tek amacı var;arap taksisi.arapların da g*tü değerlidir vito'dan aşağısına binmez hatta vito'ların da maybach versiyonuna binmeye başladılar artık.

  • Mazot nedir ya 150 lik hibrit var kia larin onla gelseydi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük motor. Ticari olmadığı için yuksek MTV. 100 km de 12 lt yakıt tüketimi. Bu araç elektrikli veya hybrid olmadığı sürece bizim ulkemizde tutunmaz.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    8+1 koltuklu araclar eski minibüs sınıfı olup ÖTV avantajı var ve otomobil ruhsatiyla geliyor. Üstelik yukarıda arkadaşın bahsettiği üzere MTV'leri çok makul.


    Hyundai'nin sitesinde belirtilmediği için bir noktayı netleştirmek lazım. Bu araç 4x4 olduğunda yine otomobil ruhsatı ile gelip minibüs kategorisinde düşük MTV'ye mi sahip oluyor yoksa kamyonetler gibi motor hacmine göre mi vergilendiriliyor?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın Kullanıcısıyım, 2023 mayıs gibi aldım... ÖTV %15 olarak ödeniyor... Otomobil ruhsatlı geçiyor... Yıllık vergisi 2.2 motor olduğundan 9.255 x 2 şeklinde... Araç Minibüs Sınıfında gümrükten girdiğinden ÖTV %15, Otomobil şeklinde girseydi %220 olurdu... onu da kimse almazdı... emin değilim ama Sırf Minibüs vergisinde olsun diye 9 koltuklu gönderiyorlar galiba... Yoksa AB ülkelerinde 6 VİP koltuklu modelleri mevcut... Aracı ben çok beğendim, Araçlar kişinin yaşantısına ve kullanışına göre değiştiğinden herkese hitap etmeyebilir... Benim mevcut bir çok sorunumu çözdü... Ama kendi sorunlarını getirdi... Bunlardan biri Park yeri, diğeri yakıt... Bu ikisine katlanırım diyorsanız bence güzel bir araç... Araçta bir çok özellik var ve çok güzel çalışıyor ama ne hikmetse yağmur sensörü koymamışlar... AB modellerinde var... Bunu aldıktan 1 ay sonra farkettim... Araç uzun yolda 10.5 lt, şehir içi yoğun trafikte 12.5 lt yakıyor... Tabi otomobilden geçtiğimiz için sürüş şekline tam alışamadık... Otomobil gibi davranmasını bekliyoruz...Mevcut minübüs kullanıcıları daha az değerde gidebilirler bence... :) Aracın Dengi Vito ve Caravella bence... Motor gayet güçlü ve iyi... Büyük araç olduğundan şanzıman dişli çaplarını da ona göre ayarlamışlar... Yoksa bu motor başka bi aracı 300 e çıkartır... Ama Bu konuda hala Almanlardan gerideler... Hem vergi hemde yakıt açısından Caravella 2.0 litrede 205 beygir 450 tork üretiyor... Bu motor 2.2 litrede 177 beygir 430 tork üretiyor... Bu araca 2.0 TDI 205 lik motor takılsa idi tadından yenmezdi...:) Daha fazla güç elde edilip daha az yakıt ve vergi ödenebilirdi... Ben bunları bildiğim halde Yılda Bana ekstra maks 15 bin TL zararı dokunur diye aldım... Bahsettiğim özelliklerde Caravella 4x4 şu an 2.200 liste fiyatı... Bu araç 1.475... Toplam gelir gider ve faydaya bakmalı insan... Benim için mantıklı ve güzel bir araç...





  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.