Şimdi Ara

İ PHONE 3GS servis sorunu (acil yardım !! ) SWAP ürün nedir ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 ay önce izmir balçova kipadan İPHONE 3GS aldım.. Telefonda kilitlenme sorunu arama yaparken ekran kilitlenmesi ve ekran kilitli olduğu için aramayı sonlandıramama yada çağrıya cevap verememe ,donma şikayetlerimLe İZMİR 'deki yetkili servisine garantili onarım kapsamında cihazımı teslim ettim.telefon 2 aylıkken sorun yaşatmaya başladığı için bende ürün değişimi ve aciliyet belirttim tamir süresince kullanabilmem için bir cihaz istedim fakat bunu yerine getiremeyeceklerini söylediler ( GARANTİ BELGEMDE BÖYLE BİR MADDE OLMASINA RAĞMEN !!! )

    CİHAZIMI TESLİM ALMAYA GİTTİĞİMDE HERHANGİ BİR SORUN GÖZLENMEDİ DENİLDİ üstelik ARVATO YETKİLİSİ TELEFONUMU YERE DÜŞÜRDÜ..
    Cihazımı yere düşürdünüz dediğimde merak etmeyin bisey olmaz diye gülerek cevap verdi dalga geçti( İPHONE dan bahsediyoruz son derece hassas düşme sırasında hasar meydana getirmiş yada çizilmiş bile olabilir )

    Telefonumu bir süre daha kullandım fakat yine aynı sorunu yaşamaya başladım cıhazı birkez daha yetkili servisinie götürdüm. TESLİM EDERKEN ARTIK KESİNLİKLE ONARIM KABUL ETMEDİĞİMİ PARA İADESİ VEYA AYNI ÖZELLİKLERDEKİ SIFIR BİR İPHONE 3GS BEYAZ ile değişimini istediğimi ve bu konuda da çok ısrarlı olduğumu dile getirdim.ARIZASINI GİDERMİŞ OLSANIZ DAHİ HENÜZ 2 AYLIKKEN 2 KERE TAMİRE GİTMİŞ telefonu KESİNLİKLE İSTEMEDİĞİMİ SÖYLEDİM.

    BUGÜN İNTERNETTEN TELEFONUN DURUMUNU TAKİP ETTİM ÜRÜN DEĞİŞTİRİLMİŞTİR(SWAP) YAZIYOR.. SWAP ÜRÜNÜN YENİLENMİŞ ÜRÜN OLDUĞUNU SIFIR OLMADIĞINI DUYDUM, acaba böyle bir durum varsa ne yapabilirim, nasıl bir yol izlemem gerekiyor, konu hakkında acil bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krıtoz -- 2 Ekim 2010; 20:50:56 >







  • Valla benim saglam 3gs ime su dokerek garanti kapsami disina cikardilar bende tuketico haklarina basvurdum sende oyle yap derim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barbelo

    Valla benim saglam 3gs ime su dokerek garanti kapsami disina cikardilar bende tuketico haklarina basvurdum sende oyle yap derim


    peki swap ürün dediği ne demek acaba bilgin varmı ?? ürünü değiştirme hakkım varmı ayrıca ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krıtoz -- 2 Ekim 2010; 21:08:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.