Şimdi Ara

I Phone 4s için hangi sim kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aveaya geçiş yaptım.Bayii standart 64 kb sim kart verdi.Fakat bazı yerlerde okuduğum kadarıyla sorun yaşayanlar olmuş.4S de hangi kartı kullanıyorsunuz.Sorun yaşayanlar varmı?

    Bayiden 128 lik mi almalıyım,yoksa 64 lük işimi görür mü 4s sahiplerinin fikri nedir.Zira bu sorunun sadece 4S lerde olduğu söyleniyor.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: dogukan21

    Arkadaşlar aveaya geçiş yaptım.Bayii standart 64 kb sim kart verdi.Fakat bazı yerlerde okuduğum kadarıyla sorun yaşayanlar olmuş.4S de hangi kartı kullanıyorsunuz.Sorun yaşayanlar varmı?

    Bayiden 128 lik mi almalıyım,yoksa 64 lük işimi görür mü 4s sahiplerinin fikri nedir.Zira bu sorunun sadece 4S lerde olduğu söyleniyor.

    Üstad bende 128 lik kullandım ama çok sorun yaşadım. 64 lük aldım dertten kurtuldum normalde tam tersi olması lazım ama bende anlamadım gitti bence 64 lük ile dene olmadı zaten müşteri hizmetlerinden hattınla ilgili sorun bildirirsin ücretsiz yeni sim kartını alırsın.

    NOT: Genelde sim kart sorunları; konuşurken aşırı derecede parazit sesi ve sizi arıyorlar telefon çalıyor ama sizin ekranda herhangi bir şey yok hayalet arama gibi bir şey oluyor. tavsiyem aklınıza geldikçe yedek telefonunuz varsa onu yada başka bir numarayı aramanız ki sorun var mı yok mu bilesiniz. eğer ararken ekran donar ve kapat deidğiniz halde bile arama sonlandırılmazsa hemen sim kart değiştirin. bu arada arama sonlanmasada karşı tarafı arıyor ve karşı tarafta açıp sizin sesiniz neden gelmiyor diye meraklar içinde bekliyor oalcak bol şanslar




  • 128 liği taktığınız gibi mi sorunlar başladı.yoksa belli bir süre geçtimi.Pay biçme açısından soruyorum.Zira yarın Bismillah deyip kullanacağım telefonu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.