Şimdi Ara

I phone 7 plus mı ? yoksa 1 sene daha beklemek mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Telefon alıp almamak için arkadaslar zaten söylemiş herseyi de benim merak ettiğim Kablosuz şarj önemli demişsinde nesi önemli söylermiiniz gercekten merak ettim? Bence iyiliği değil kotuluğü var kullanıcıya. telefon çaldı konusucan kaldırdın sarj kesili bitti konusman tekrar koydun yine sarj basladı telefonu sarjdan kapar bağla yapmış oluyorsun bu tarz durumlarda aynı işlemi defalarca oldugunu dusundugunde telefonun pili için pek hayırlı bir olay değil. ama kabloluyken ister telefonla konus ister mesaj at ister internette gezin ister oyun oyna. ama kablosuz sarjda bunların hiç birini yapamazsın telefon kuzu gibi durur orada. tek olayı görüntüsü var işte baktıgın zaman aaa ne güzel kablosuz şarj oluyor dersin.
  • Bencede al seneye tam istediğin gibi bir model çıkarsa satıp alırsın şimdi almazsan diğer arkadaşlarında dediği gibi cihazlar daha da pahalanacak gibi gözüküyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekle hacı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence de bekleyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Backspace7

    Telefon alıp almamak için arkadaslar zaten söylemiş herseyi de benim merak ettiğim Kablosuz şarj önemli demişsinde nesi önemli söylermiiniz gercekten merak ettim? Bence iyiliği değil kotuluğü var kullanıcıya. telefon çaldı konusucan kaldırdın sarj kesili bitti konusman tekrar koydun yine sarj basladı telefonu sarjdan kapar bağla yapmış oluyorsun bu tarz durumlarda aynı işlemi defalarca oldugunu dusundugunde telefonun pili için pek hayırlı bir olay değil. ama kabloluyken ister telefonla konus ister mesaj at ister internette gezin ister oyun oyna. ama kablosuz sarjda bunların hiç birini yapamazsın telefon kuzu gibi durur orada. tek olayı görüntüsü var işte baktıgın zaman aaa ne güzel kablosuz şarj oluyor dersin.

    Hocam bırak kablosuz şarjı adamlar leş olan bataryalarını öldürüyo diye hızlı şarjı bile kapatıp öyle şarj ediyolar. Sonra da iphoneda hızlı şarj yok mu haha diyolar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: farukclkk


    quote:

    Orijinalden alıntı: hmrkartal

    7 vardı 15gun oncr felan sıyah 7plus 128 ıle degıstırdım..kesınlıkle alınacakbır telefon..kamerası gercekten olmus..portre modu ıse neredeyse dslr kamera kadar ıyı sonuclar verıyor

    7 veya plus almayı düşünüyorum ama plus büyük mü gelir sorusu aklımda hep.Sizin plus'a geçme sebebiniz ekran küçüklüğü mü?.Ayrıca şu an 5s kullanıyorum ekran küçük olması kötü oluyor benim için.

    Kamera mükemmel şarjı daha ıyı..büyüklük kolay alışırsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.