Şimdi Ara

I-POD Touch E-mail uyarı tonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 10 gün önce kadar kendime ipod touch aldım. ilk gün pek araştırma yapmadan hemen jailbreakli 2.0.2 versiyonunu yükledim. ama hiçbir program olmadığını gördüm memnun kalmadım biraz uğraşarak jailbreakli 1.1.4 versiyonuna geri döndüm. şimdi harika istediğim her programı kurdum fakat bir sorunum var.

    2.0.2 versiyonunda email geldiği zaman çok güzel bir uyarı tonu gelirdi. sanki cebime mesaj gelmiş gibi hemen mail geldiğini duyar bakardım.
    fakat şimdiki 1.1.4 versiyonumda email geldiği zaman herhangi bir uyarı tonu çıkmıyor. arada elime aldığımda mail simgesi üzerindeki 1 2 3 gibi rakamlarla ancak mail geldiğini görebiliyorum.

    bunun bir ayarınıda bulamadım acaba yeni versiyonlamı ilgili bişidi. yada bir patch benzeri bişi ile bunu aktif etmek mümkünmü.
    çünkü ben bu aleti email için aldım diyebilirim. email geldiğinde uyarı tonu çıkarması benim için çok önemli.







  • Selamlar. Eğer 2.0.2 ile Hotmail maillerini eşzamanlı alabiliyorduysan seni tebrik ederim çünkü ben başaramamıştım. Nasıl yaptığını yazar mısın?

    Settings menüsünü bir kurcala istersen sesler bölümünü falan. Belki Ayarlardan değiştirme imkanın vardır.
  • hotmail hiç denemedim.

    kendime ait domain pop3 mailım ve gmail hesabımı birde şirketin gmail hesabını yani 3 mailımı çok güzel bir şekilde sürekli takip edebiliyorum. ama dediğim gibi uyarı tonu olayını çözemedim. 2.0.2 versiyonunda ne güzel alarm çaldığındaki gibi kısa bir ton duyulurdu sms gelmiş gibi. ama 1 1 4 te hiçbir uyarı yok. sık sık çıkarıp bakmak zorunda kalıyorum.
    options ta uyarı tonları hoparlörden gelsin sadece kulaklıktan gelsin yada ikisinden birden gelsin ayarı dışında hiçbir şey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.