Şimdi Ara

i poduma kulaklık arıyorum Öneriler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • i pod için kulaklık alıcam hem sağlam olsun istiyorum ve sesi de iyi versin. ipod apple'ın 2G 4GB; ipodun kulaklığı 3 sene kadar dayandı öyle güzel olsa hiç fena olmaz. 30-40 TL civarında bişeyler olsa iyi olur.
    bütçemi de 30-40 TL civarlarında belirledim

    Gördüğüm kadarıyla senheisser mx360 ve akg k-309 önerilmiş. İkisi arasında hangisi iyidir ayrıca senheisser'ın kulağa pek oturmayacakmış gibi bir duruşu var bunun hakkında bilgisi olan arkadaşlar ne diyorlar?
    son olarak philipsin modelinin adını bilmediğim bir kulaklığı var 40 TL civarında teknosa da şu resimdeki kulaklık; o bunlardan iyi midir ya da bunlar kadar var mıdır kullanan bilen biri ne diyor?
     i poduma kulaklık arıyorum Öneriler?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalizma_okan -- 1 Aralık 2009; 22:14:45 >







  • philips in bir kac kafa üstü kulaklıgı dısında ses konusunda pek tatmin edecegini düsünmüyorum...30-40 tl icin riske girip almak sacma olmaz...ama mx360 ve k309 ile daha iyi performans alacagın asikar...
  • O philips'in aynisi ev arkadasimda var ilk dinledigimde nasil katlaniyosun bu eziyete demistim. 30-40 ytl vericeksen koss ksc75 al philips yerine, tabi ebay'den alabilirsin o fiyata. Philips koss'un 1 km yanindan gecemez o kadar fark var.
  • arkadşalar öneriler için çok teşekkürler philips ten vazgeçtim zaten ancak akg ve sennheisser arasında kaldım. Forumda bi konuda bass'ların kötü olduğundan bahsetmiş bir arkadaş bi de internetten alındığında sahte olduğundan bahsedilmiş akg'nin gerçeğini nerden buluruz ki ve başka bilgisi olan arkadaşlar da bi yardımcı olursa akg ya da sennheiser arasında?
  • forumda bi arkadaş var satan hemen bulursun zaten irtbata geç onla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.