Şimdi Ara

I-Touch Universal Garanti olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar. Böyle bi soru için tam bir açıklama bulamadım. Aklımdaki ufak tefek soru işaretlerini temizlemeden cihazı almak istemiyorum. Bilindiği üzere ipod thouch larda Uluslar arası garanti (1 yıl) gibi bir olay var. Doğubank tan almayı düşünüyorum cihazı. Ama yanında bana fatura vereceklerini zannetmiyorum. Bu uluslar arası garantiyi sanırım biyerden aktif etmek gerekicek. Bu konu hakkında kapsamlı veya yüzeysel bilgisi olan arkadaşlar burada fikirlerini paylaşabilir mi ? Şimdiden çok teşekkürler.



  • Ülkemizdeki apple servisleri uluslararası garantiden ziyade cihazın faturasına bakıyorlar diye biliyorum. Yani faturan yoksa uluslararası garanti hikaye...
    Yanlışsam düzeltin lütfen...
  • bende almayı düşünüyorum...garanti olayı çok önemli...hatta en önemlisi...cevapları merakla bekliyorum...
  • Herdem09'un dediği doğru.Ülkemizdeki yüksek fiyatlardan dolayı insanlar yurtdışı cihazlarına yöneliyorlar.Durum böyle oluncada Apple Türkiye bukadar cihaza garanti vermekte zorlanıyor.Normalde sadece serinumarası ürünün ne kadar garantisi kaldığını gösterir.Ancak çok fazla cihaz olduğu için apple yanında faturayıda isteyebiliyor(Heryerde ve her zaman fatura istenmiyor forumda bazı arkadaşlar faturası olmadığı halde garantiye verebilmişlerdi cihazlarını bazılarıda verememişlerdi.)İşi garantiye almak için faturalı ürün almakta fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.