Şimdi Ara

i trigue 2200

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • başlıkta belirttiğim gibi i-trigue hakkında bi sorum olacaktı.şimdiki sistemim
    pioneer sub ve bağlı olduğu bi amfi ve de creative in eski bi 2.0 modeli var.bass sesleri sub dan tizleride creativelerden alıyom.amfinin tek çıkışı var
    :P sadece sol u çalışıyor.amfinin diğer bass tizz ayarlarıda sabit.değiştirilmiyor anlayacağınız. creative ler iyice bozulmaya başladı.bunun yerine gene tiz sesleri almak için i-trigue 2200 modelini düşünüyorum.
    sizce i-trigue 2200 iyi bi seçim mi?Ya da başka önerebileceğiniz bi 2.0 model var mı?



  • koskoca forumda bi yorumu olan yok mu?
  • Aslında bu hoparlörü ben de merak ediyorum, forumda da epey araştırdım, bir kaç yerde adından söz edilmiş ama hiç kullanıcı deneyimi yok.

    Yalnızca Mavi Bilgisayar'ın sitesinde bir kullanıcı deneyimi buldum ve şu şekilde:

    quote:

    Eğer müzik dinlemek için zaten ayrı bir sisteminiz varsa ve bilgisayarımın da şöyle iyice bir çift speaker'ı olsun işimi görsün diyorsanız bu ürün tam size göre. Arkadaşlarımın kullandığı ucuz ürünlerin ses kalitesini yeterli bulmadığımdan bunu aldım. Bazen ses kalitesini müzik setininkinden ayırt edemiyorum desem? Yüksek ses tonlarında bile en küçük bir cızırtı ve çatallaşma olmuyor desem? 17 rms çıkış gücü ve subwoofer bağlayabilme opsiyonu ile oldukça kullanışlı. Ayrıca ürün fotoğrafındakinden daha şık duruyor. Creative iyi iş çıkarmış. Paranıza yazık olmaz..


    Arkadaş 4 yıldız vermiş.

    Bir de Chip dergisi kaynaklı şöyle bir şey var:
    http://www.chip.com.tr/donanim/urun.asp?id=260
    quote:

    Sonuç: Ancak ses seviyesinin ortasına kadar kaliteli bir çıkış alınabilen ürün, masaüstü sistemler için vasat, ancak dizüstü ve taşınabilir cihazlarda etkili bir ses çözümü sağlıyor.


    Yurtdışı sitelerde kullanıcı deneyimlerini okuduğunuzda ise biraz kafa karışıyor. Kimileri gördüğünüz yerde kaçın, paranızı ve vaktinizi çöpe atmayın derken, kimileri de 2.0 için gayet iyi ses veriyor diyor. Bazı kullanıcılar 6 ayda bozulan volüm ayarından bahsediyor ve malzemenin kalitesiz olduğunu iddia ediyor. Volüm değiştirirken cızırtı yaptığını söyleyen de var, yapmadığını söyleyen de. Bazıları çıkan sesi tatmim edici olmaktan hayli uzak, bassız, teneke gibi bulsa da, bunun yerine dandik bir 2.0 hoparlör alın daha iyi dese de, hoparlörden memnun kalanlar da az değil. Kaliteli bir 2+1 fiyatına kalitesi tartışmalı bir 2.0 hoparlör olduğuna göre fiyat/performans oranının pek de iyi olmadığını tahmin edebiliriz.

    Logitech X-230 satın alıp yerden gelen ve kafamın içinde zonklayan bir subwofer gürültüsünden hiç hoşlanamadığım için artık 2.0 bir hoparlör düşünmekteyim. Ne var ki X-230'dan "ürün değişitirme" formülüyle kurtulmam gerektiğinden mecburen bunu satın alacağım gibi duruyor. Alırsam deneyimlerimi yazarım. Tabi ki X-230'un sesinden anlamayan adamın yorumu bazılarımız için pek muteber olmayabilir, bu da ayrı bir bakış açısı. :)

    />



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 25 Eylül 2006; 19:53:29 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.