Şimdi Ara

İ20 Troy (2011) Aldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aylardır araç arayısındayım. İlk arabam olacağı için ucuz masrafsız bişeyler bakayım dedim. 6 ay once 27 binle başlayan arac bakma hikayem 40bine i20 almakla son buldu. Piyasada araba kalmamıs arkadaşlar. O kadar kötü ki sadece vw boranın piyasasına bakarak anlayabilirsiniz 2.el ne halde. Araba alırken kimseye sormayın her kafadan bi ses cıkıyor. Yok parcası pahalı yok usta bulamazsın yok yakıtı fazla yok bilmem ne vsvs... Polis bi alsatcıdan i20 aldım. Eksper yaptırmadım. Tavan haric boyalı. 165binde Direkler şase işlemsiz. 6bin trameri var. 1.2dohc motor. Tazı gibi valla. Benim için önemli olan yürür aksamdı masallah bi sorunu yok. Eksper yaptırsam 90 felan cıkar motor emınım. Ufak tefek kozmetik ihtiyacı var zamanla hallederim. Kazasız belasız binerim inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hayırlı olsun güle güle kullan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyun kırar dikkat edin gazlarken

    Hayırlı olsun güle güle kullanın
  • Çok kişiye sorarsan elbet kusur da çok olur kararida onlar vermis olur bir nevi. Gerek yok bence sen kıstasını belirlemişsin motor iyi olsun sase direk işlemsiz yururunde sıkıntı yok daha ne olsun hoş sıfır araç almıyorsun gayette iyi yapmışsın fakat sen yinede ekspere soksaydın orda hata yapmissin kusura bakma bu en yakın akraban bile olsa yapmalıydın satıcı herşeyi söylese bile onun bilmediği birşey çıkabilir eksperde. Ki bu çok normal mekanik bir aksam sonuçta. Hayırlı olsun tekrardan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mAcArTy41 -- 17 Ocak 2020; 8:43:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En güzel araba kendi arabanız. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hayirli olsun ben bu araci 2011 yilindan beri kullaniyorum sifir almistik zamaninda 25 bine ben aracimdan cok memnunum henuz 112 bin km deyim lpg yi 100 binde taktim keske daha once taksaymisim atiker grand taktim simit tank tavsiye ederim yoksa eger lpg aracin servis bakimi cok ucuz 390 tl gibi bir fiyati var bir kac tane ozel servise sordum ayni hatta daha fazla soyleyrn var ama elimden gelir yagiyla filan ugrasirim dersen kendinde yapabilirsin 80 binde baski balata degistim 70 binde kayis degistim onun disinda her 15-20 bind3 bakim ve her 40 binde fren balatasi haricinde hic p4oblem cikarmadi cok sukur vergisi iyi yakiti iyi sehir icinde guzelde kacar uzun yoldada 120 ye rahat cikar ama ses yalitimi iyi degil sesi cok alir yani bu zamanda bu fiyata bencen en iyisini yapmissin ben cok memunum hanim yeni ehliyet aldi otomatik istiyor ama paramizbyetmedi 100 bine kadar baktim bisi bulamadim yaza dogru belki yine sifir bir arac bakarim ama simdilik butcem yok sifir icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 140 bin km den 200 bine kadar 2.5 sene civarı kullandım. 1.4 dizeldi , 1 kere bile yolda bırakmadı namussuz. 1.2 benzinli bilemem ama 1.4 dizel inanılmaz iyi kaçıyordu , yalıtım neredeyse sıfır, en bilinen kronik sorunu iç plastikler hemen çiziliyor .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.