Şimdi Ara

İ5 4670 K ve Asus Z87-A görüntüde kırılma oluyor ( Tedavisi olmayan hastalık )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 4 ay önce bu parçalarla bir pc topladım.

    İntel İ5 4670 K
    Asus Z87-A
    GTX760 DirectCU O.C
    RipjawsX 8 gb CL9 Tek modül
    Cooler Master N400 600w
    Seagate 1TB Barracuda


    Windows'u yükledikten sonra pc'ye hdmı dan bir tv bağladım birde vga dan full hd mönitör ve klon ekran kullanırken videolarda ve masaüstünde pencere taşırken yatay saydam çizgi belirdi ne yaptıysam düzeltemedim bios güncellemesi driver güncellemesi farklı ekranlar farklı kablolar farklı priz ve sonunda vatandan ekran kartını 2 kez değiştirdim anakartı 1 kez 1 defada msi gaming 3 olmak üzere .İşlemcide 1 defa değişti farklı ram takdım mağazada farklı güç kaynağı ile uzay kasa yaptık ama yinede aynı hata devam etti en sonunda Çizgi elektronik e verdim kasayı onlar daha hatayı bulamadılar gittim kendim gösterdim sorunu.Bende en sonunda ekran kartını söküp onboard a takdım ekranları, fark ettim ki ekran kartında problem yokmuş şimdi intel işlemci ve anakart almaya korkuyorum.

    Sonuç işlemci ve anakartı iade etmeyi başardım boş kasa kaldı bende.Sizlerden ricam intel sistemlerde böyle sorun yaşayan var mı, çözüme ulaşan var mı, bu konuda bilgisi olan var mı ? Sorunun videosunu youtub'a yükledim. Link :https://www.youtube.com/watch?v=iQIPdiO7Jlk







  • Zakir Merhaba;

    konunun daha doğrusu sıkıntının Hertz ile kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ekran kartın güçlü ama ya görüntü sağlayıcının Hertz'i yetmiyor yada SLI yapıp tekrar konuyu değerlendirmek gerekiyor.
  • Bu tek bir filmde mi oluyor yada tek bir ekranda mi meydana geliyor?
  • her filmde yapıyor herhangi bir video'da yapıyor oyunlardada yapıyor iki ekran kullanırken hdmı+vga genelde vga cıkısındaki ekranda yapıyor.
  • Olay ekranlarin aynisi olmamasindan dolayi olabilir. birebir ayni ekranlarla denemenizi tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.