Şimdi Ara

i7 13700HX, Rtx 4080 darboğaz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ''MSI VECTOR 16 HX A13VHG-495TR Dizüstü Bilgisayar, Core I7-13700HX, 16.0 FHD+ 144Hz, 16GB RAM, RTX4080 GDDR6 12GB, 1TB SSD, Windows 11.''

    özellikli laptop aldım henüz sipariş aşamasında. Aklıma takılan şey i7 13700HX ile Rtx 4080 darboğaz yapar mı? Sistemde soru yaşar mıyım?




  • Bende merak ettim ekranı hariç iyi PC yani ram yükseltilir zaten ama ekran 2 3 yıl öncesinden kalma bilemedim fiyatı 75k bu fiyata 165 Hz qhd 4070 ekran kartı i9 yahut ryzen9 işlemcili pcler var.
    Benim araştirmalarim sonucunda dar boğaz yaptifina dair hiç yorum görmedim. Genelde olumsuz yorumlari ekran kalitesi ve fan sesi konusunda
  • Mirtazo01 kullanıcısına yanıt

    Hocam ben de göremedim ürünü iki gündür kullanıyorum. Msi kalitesi işte yağ gibi akıyor cihaz :) ekran konusuna gelince de keşke öyle olsaydı ama bu haliyle de yetiyor. Qhd 2k laptoplar da var ama malum fiyatlar . Ben arada bir tvye bağlarım diye mantık kurdum ki şu ekran da benim için yeterli. Bu yüzden grafik kartı ve işlemciye önem verdim alırken pişman olmadım

  • Gokhandsome kullanıcısına yanıt

    Bende düşünüyorum ama ben 3d animasyon render Alican dijital tasarımlar Felan yapicam o yüzden ekran beni biraz düşündürüyor ısınma durumu nasıl fan sesli mi.

  • Mirtazo01 kullanıcısına yanıt

    Ciddi bir ısınma yok. Ama tabiki oyuna full ayarlarla girince fan sesi geliyor. Hoparlör sesi artırınca rahatsız etmiyor. Artık daha güçlü soğutuculu fan kullanıyorlar. 2 tane fan mevcut. Bir önceki casper g870 4060lı laptoptan daha sessiz geldi bana

  • Gokhandsome kullanıcısına yanıt

    Merhaba ürünü hangi firmadan satın aldınız? Link mevcut ise paylaşabilir misiniz, teşekkürler.

  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt

    Hocam amazondan satın aldım linki aşağıya ekledim. Peşin fiyatına 6 taksit kampanyası mevcut birçok kredi kartlarında şu an kaçırmayın derim. Çok memnunum. Yazın fiyatı 100ü bulur geçer de...


    amazon
    MSI VECTOR 16 HX A13VHG-495TR Dizüstü Bilgisayar, Core I7-13700HX, 16.0 FHD+ 144Hz, 16GB RAM, RTX4080 GDDR6 12GB, 1TB SSD, Windows 11
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CVNFNZ47/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1
  • Gokhandsome kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim, ancak Teknorya satıcısından 2 kez dizüstü bilgisayar almaya çalıştım ve sorun yaşadım. Satıcı amazon'un kendisi olsa 1 dk. düşünmeden alırdım. Teknorya hakkında çok fazla şikayet okuduğumu da belirtmek isterim. Şu an bu ürünü alacağım ancak doğru düzgün bir firma yok, hemen hepsi merdiven alt dediğimiz bir ofis kiralayıp ürün satmaya çalışan, arkasında kimin olduğu belirsiz yerler. Bu durumda çok canımı sıkıyor, sırf bu yüzden 3-4 siparişimi iptal etmek zorunda kaldım.


    Düzgün bir yer bulursam bu ürünü direk sipariş geçeceğim. :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 29 Mart 2024; 15:45:38 >
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt

    Sayın hocam şöyle söyleyeyim o linkte daha önce satıcı GpnTeknoloji olarak geçiyordu ben o satıcıdan aldım. Ama şimdi Teknorya yazıyor anlamadım ben :) aynı firma mı ikisi de ?

  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt

    Hocam buyurun GpnTeknolojiden aldığım linki buldum 9 adet kalmış onlarda :)

    https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0CVNFNZ47/ref=ox_sc_act_image_2?smid=AU05C5FDRAIO2&psc=1

  • Gokhandsome kullanıcısına yanıt

    Teknorya ve Gpn farklı firmalar. Gpn içinde google ve şikayetvar üzerinde çok fazla şikayet mevcut. Sanırım Asus'un Türkiye distribütörü oluyorlar.


    Daha önce pazarama gpn teknoloji'den bahsi geçen ürünü satın almıştım ancak kargoya vermediler. Ben de gecikme yaşattıkları için siparişimi iptal ettim. Sonrasında sizin açtığınız bu konuyu görünce yazmak istedim.


    Şu an pazarama incehesap satıcısından ürünü almayı planlıyorum, fiyat bir tık yüksek ancak iş bankasına 9 ay vade farksız taksit seçeneği cazip geliyor. Diğer bir çok platform 9 taksitte ortalama 8-10 bin tl arası fiyat ekliyor.


    Değerli yorumunuz için tekrardan teşekkür ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 29 Mart 2024; 22:46:10 >
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt

    Hocam ben sorun yaşamadım ama tabi vebale giremem ne olur ne olmaz :) peşin fiyatına 9 taksit asla kaçırılmamalı hayırlı olsun şimdiden :)

    Rica ederim sayın hocam ne demek:)

  • Mumkun degil darbogaz 13700hx cok guclu bi islemci, keske bunun 2k olani alaydin, parlaklik en az 400 nit falan, yokmuydu?

  • armegon33 A kullanıcısına yanıt

    Maalesef yoktu hocam

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.