Şimdi Ara

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Avrupa'da İngilizce Yayınlatıp, Türkçe Yayınlatmadığı Mülakat Metni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Avrupa'da İngilizce Yayınlatıp, Türkçe Yayınlatmadığı Mülakat Metni


    Birde derler İmamoğlu halkın umudu diye. Adam Türk milleti yerine Suriyeli sığınmacılara kaynak açıyor. AKP ile CHP'nin farkının olmadığı bu mutabakat metni ile anlaşılıyor. Daha öncede İmamoğlu, Türk öğrencileri yerine Filistinli öğrencilere burs veriyordu.



    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Avrupa'da İngilizce Yayınlatıp, Türkçe Yayınlatmadığı Mülakat Metni
    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Avrupa'da İngilizce Yayınlatıp, Türkçe Yayınlatmadığı Mülakat Metnigazete duvar
    İmamoğlu: Suriyelilere insanca yaşam sağlayacağız
    https://www.gazeteduvar.com.tr/gundem/2019/07/09/imamoglu-suriyelilere-insanca-yasam-saglayacagiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 29 Şubat 2024; 22:59:20 >







  • Hocam Allah için AKP bunu nasıl koz olarak kullansın? AKP'nin kendiside zaten sığınmacıları Türkiye'ye entegre etmek için politika uyguluyor. Bunu saklamıyorlarda zaten. Erdoğan'ın kendisi bunlar bizim muhacir kardeşimiz dedi. Hz. Muhammed'den örnek verip bunlar onun mirasçısı diyip Suriyelilere arka çıktı.

    İmamoğlu kimle İngilizce mülakat yapmış? Mülakat denen şeyin görüntüsü olur. Görüntüleri görmek lazım. Demeç vermişse de verilen demecin aslını (İngilizce olanı) paylaşsınlar. Her Atatürkçüyüm diyen öyle değil maalsef. Sosyal medya sahte bayrak operasyonu yapan ak it dolu. Pörtlek gözlü çakma goebbelsin köleleri her yerdeler
  • İngilizce orjinal metin nerede?

  • Böyle konu açılmaz. Bu metnin tam hali lazım nerede konuşmuş nereye konuşmuş tam olarak ne söylemiş yazının tamamını görelim. Cımbızlanmış hali değil Tam metin lazım.


    Açıkçası İmamoğlu'nun bu kadar kritik bir seçim öncesi böyle saçma sapan açıklamalar yapacağını GRAM DÜŞÜNMÜYORUM. Eğer yaptıysa seçimi eliyle hediye eder. Biz Suriyelilerin entegrasyonunu ve Refahını düşünüyoz dediyse zaten geçmiş olsun.


    Zafer Partisi İYİ part ve hatta AKP bunu tepe tepe kullanır propaganda malzemesi olarak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 29 Şubat 2024; 22:12:58 >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Hocam Allah için AKP bunu nasıl koz olarak kullansın? AKP'nin kendiside zaten sığınmacıları Türkiye'ye entegre etmek için politika uyguluyor. Bunu saklamıyorlarda zaten. Erdoğan'ın kendisi bunlar bizim muhacir kardeşimiz dedi. Hz. Muhammed'den örnek verip bunlar onun mirasçısı diyip Suriyelilere arka çıktı.

  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    Takip ettiğim bir haber sayfası paylaşmış. Bende ordan aldım. Bu sayfa iktidar yanlısı bir sayfa değil. Türk milliyetçisi, Atatürk'ün izinde bir sayfa. İmamoğlu'nun da Erdoğan'a benzer yönü olduğu için sevmiyor. Yer yer eleştiriyor. O yüzden hocam bu habere şaşırmamak lazım. Çünkü İmamoğlu'nun daha önce belediyenin kaynakları ile Filistinli öğrencilere burs verdiği ortaya çıkmıştı.

  • kaan1840 kullanıcısına yanıt

    Ben Erdoğan'ın bir kere bile ağzından Suriyelileri TÜrkiye'ye entegre edecez lafını duymadım. Onlar muhacır onlar mazlum onlar misafir onlar savaştan kaçtı bize hicret etmiş flan ayarında laflar ediyor sadece. ( Ve bu misafirlik elinde sonunda bitecek kafasındalar. Sadece zorla kovmuyorcaz diyorlar. )


    Ayrıca o söylem CHP tabanını İYi parti tabanını hatta DEM parti tabannın çıldırmak için yeterli olur. Ben İmamoğlu'nun bu kadar acemice bir röportaj vereceğini düşünmüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 29 Şubat 2024; 22:31:14 >
  • İmamoğlu kimle İngilizce mülakat yapmış? Mülakat denen şeyin görüntüsü olur. Görüntüleri görmek lazım. Demeç vermişse de verilen demecin aslını (İngilizce olanı) paylaşsınlar. Her Atatürkçüyüm diyen öyle değil maalsef. Sosyal medya sahte bayrak operasyonu yapan ak it dolu. Pörtlek gözlü çakma goebbelsin köleleri her yerdeler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 29 Şubat 2024; 22:44:58 >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Hocam bu röpörtaj yeni değil diye biliyorum. Geçen senelerde Kemal Kılıçdaroğlu varken hem Kılıçdaroğlu, hemde İmamoğlu Avrupalı yetkililer ile görüşüyordu. Hatta yandaş medya tarafından haber olmuştu: "İmamoğlu, İstanbul'un sorunları ile ilgileneceğine soluğu Yunanistan'da alıyor." İmamoğlu'da büyük ihtimal orda söylemiştir. Avrupalı yetkililer ile röpörtaj yaptığında aynısını Erdoğan'da söylüyor. Sadece basına kapalı oluyor. Erdoğan bunları söyledi diye haber yayılıyor. Erdoğan'ın çevresi yalanlamıyor. Hani diyeceksiniz eski haber ise yeni söylenmiş gibi niye lans ediliyor. Bunun sebebide Ekrem İmamoğlu o zaman öyle bir röpörtaj vermiş. Sığınmacılara sıcak bakan bir siyasetçi. Sığınmacılar konusunda Erdoğan'dan bir farkı yok diye imaj oluşturulması.


    Hocam bu arada Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerinden önce Pelin Çift'in soru cevap şeklinde olan programına katılmıştı. Orda Sığınmacılar ile ilgili soru sorulmuştu. Kendisi demişti: "Arkadaşlar sığınmacıların gönderilmesini gibi bir düşüncemiz yok. Zaten bu düşüncede doğru bir düşünce değil."




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 29 Şubat 2024; 22:59:52 >




  • Seninle aynı ideolojiyi paylaşan insanların yalan söylemeyeceğinin garantisi yok. Bir haber kimden gelirse gelsin, birincil kaynağı görmeden inanmamalısın. Ortada orijinal metin yok, mülakat görüntüsü yok, yani gerçek bir kaynak yok ortada. Sen ise inanmayı bırak, buraya gelip konu açmışsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 29 Şubat 2024; 23:5:34 >
  • kaan1840 kullanıcısına yanıt

    Orjinalini görürüm öyle. Mezardan babam çıksa ona bile inanmam.


    Biz ne Atatürkçüler gördük hulki cevizoğlu, teğmen bilmem ne şimdi neredeler?

  • orjinal metinmiş ..bunu ağzıyla bile söylese gidip tıpış tıpış oy vereceksiniz zaten.

  • furandor kullanıcısına yanıt

    Aynı şeyi ağzıyla söyleyene yıllardır tıpış tıpış oy veriyorsunuz.

  • Metni paylasinda bizde okuyalim
  • Görseldeki maddeler doğru karar. İmamoğlu'nu bu konuda sonuna kadar destekliyoruz. Uygar her ülkede olduğu gibi davranmak zorunda. Irkçılık kaybedecek. Çünkü bu konuda yönümüz Batı uygarlığı; Örneğin İsviçre'de, Almanya'da bu konuda ne yapılıyorsa o yapılmalı.

    Seçimden sonra seçim kaygısı olmadığından devlet ırkçıların üzerine gitmeli. Öncelikle bu ülke vatandaşı olan ama Türk olmayan tüm insanlara karşı yapılan psikolojik ve sosyolojik baskının nedeni Türk ırkının TC vatandaşlarından üstün tutulmasıdır. Türkiye'deki göçmen, sığınmacı ve yabancılara karşı yapılan psikolojik ve sosyolojik mobbing ırkçıların kontrol altında tutulmasıyla sonlandırılabilir. Bunları yapmak anayasal da bir görevdir. Çünkü anayasa, TC vatandaşı olan herkes eşittir der ve vatandaş olmayan ama bu ülkede bulunan her birey insan hakları ile ve evrensel hukuk kuralları ile korunmasını emreder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 1 Mart 2024; 0:48:15 >




  • Alıntı

    metni:
    İmamoğlu, Suriyeli mültecilerle ilgili ise "Mülteci sorunu Türkiye'de yönetilememiştir" dedi ve şöyle devam etti: "Tabiri caizse serbest. Saldım çayıra mevlam kayıra derler ya böyle. Siz 3.5 milyona yakın göçmeni her yere dağıttınız. İstanbul'da kayıtlı rakamlara göre 600 bin kayıtlı olmayana göre 1 milyona yakın. O insanlara yazık. Şu anda gerçekten zor durumda olan göçmenleri var İstanbul'un. Çocuk evlilikleri görüyorum, dilencilik yapanları görüyorum. Önce Suriyelilerin insanca yaşam koşulunu sağlayacağız. Kurumlarla işbirliği yapacağız. Çalışıyor ve yardım alıyorlarsa bu yanlış. En büyük sorun kayıt dışı çalışan Suriyeliler."



    Konudaki görsel başka bir yerden alınmış herhalde.



    İmamoğlu'nun açıklamalarında bir sorun göremiyorum. O mülteciler burada yaşıyorsa tabii ki insani şartlar altında yaşayacaklar, ama bizim insanımızın hakkını yemeyecekler. Buna izin veren de hükümet zaten.





  • Aağıdaki siteden PDF'in tamamına ulaşabilirsiniz.


    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Avrupa'da İngilizce Yayınlatıp, Türkçe Yayınlatmadığı Mülakat Metni
    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Avrupa'da İngilizce Yayınlatıp, Türkçe Yayınlatmadığı Mülakat Metniturkish policy quarterly
    Istanbul’s Syrian Children and Youth - Turkish Policy Quarterly
    http://turkishpolicy.com/article/1002/istanbuls-syrian-children-and-youth


    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Avrupa'da İngilizce Yayınlatıp, Türkçe Yayınlatmadığı Mülakat Metni


    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Avrupa'da İngilizce Yayınlatıp, Türkçe Yayınlatmadığı Mülakat Metni

    Direkt görselleri ve linkleri atıyorum inceleyecek vaktim olmadığı için.





  • Ben oy pusulasında sadece şunu görüyorum.İstanbul seçimlerinde oy kullanacak arkadaşlara kolay gelsin.

    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Avrupa'da İngilizce Yayınlatıp, Türkçe Yayınlatmadığı Mülakat Metni
  • Zafer Partisi genel başkanı

    Ümit Özdağ;


    "Ekrem İmamoğlu'na güvenmiyoruz. Kutsalı olmayan tehlikeli bir siyasetçi...."

  • zaten ben imamoğlu'nun suriyelilerden şikayet ettiğini de duymadım,bununla ilgili bir vaadini de duymadım,duyan varsa söylesin.

  • adolf1 kullanıcısına yanıt

    İmamoğlunun 2004 sonrası AKP'den siyasete atılmak için zemin yokladığını araya insanlar soktuğunu belediye başkanı olmaya çalıştığını biliyor musunuz mesela ?


    AKP'den belediye başkanı olmak istiyor ! Ama AKP arasına almayınca sonraki seçimlerde 2008-2009 da CHP'ye yöneliyor. Daha öncede ailesi ve kendisi Anavatan partisi kökenli.


    Yani bir ideoloji veya ağır dava adamı değil bence kendisi. İşine ne gelirse gibi daha çok. ( Zaten hal hareket ve tavırları hiç normal CHP'li gibi değil. )







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 2 Mart 2024; 0:57:27 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.