Şimdi Ara

İBB’den Haluk Bayraktar’a: Millet dersinizi verdi, vermeye devam edecek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
3.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aliexpressten aldıkları dronelara bomba bağlıyorlar sonra ortada avengers gibi geziyorlar millette inanıyor bunlara.. :)))

  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

    Standart donanim sanirim, ard yakan mesaj gorunce aktrol demek.

    Yallah koyune basit trol.!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayraktar SİHA lârın yaptığı önemli görevler hakikaten bazılarının aşırı zoruna gitmiş olması ve buradaki hezeyanlarını okumak keyif verdi sabah sabah ;)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İBB suçlu paniği içinde cevap yetiştirmeye çalışmış ama rezil olmuş. Sayın Bayraktar'ın bu ayarından sonra kendilerine gelmeleri zaman alır.

  • oo


    para için vatanını milletini satan troller bayramda da mesailerine devam ediyorlar.

    bunlar para için analarını, karılarını bile satarlar.

  • Eğer bir insan Togg için hala İtalya'dan geliyor,İha ve Siha için,küçümsemek maksadıyda dron diyorsa benim için ağır pkklı,fetöcü ,kısacası vatan hainidir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ak Troller şoku atmış, mesaiye başlamış.

  • Bayraktarlar kim?


    Akp hükümetinin 2015 den sonra yani bozulan ekonominin üzerine yeni geliştirdiği savunma sanayi propagandasının pilot şirketi.Teknofestlerin bile artık nasıl bir miting alanına döndüğü malumunuz.Sözlerime hemen tuzlukla gelecek arkadaşların 2010 itibari ile baykar cirosuna bulabilirse bakmasını öneririm.


    Ayrıca baykar bu diyeti siyasete girerek ödüyor ve bence kendileri adına çok büyük bir hata yapıyorlar.Kısa sürede gerçekten çok kısa sürede büyük cirolara ulaştılar ama kafaları biraz bassaydı Koç gibi sabancı gibi hatta cengiz'i bile katarım buna açıktan siyaset yapmadıklarını görürsünüz.Bunlar birde pis dille bir siyasete abi kardeş bulaştılar, şimdi olası hükümet değişikliğinde kendilerini kadrajın ortasına koydular.


    Zamanında halkın desteğini almış başbakan olan Erdoğan'a savaş açan aydın doğan ve uzanların hali ortada.Şimdi halkın desteğini alan ve artık potansiyel cumhurbaşkanı olan Ekrem'e sen savaş açtın elbet bunun cevabını alırsın.Almayacağını düşünüyorsa fransa da uzanları ve aydın doğan'a yada karamehmetlere sorabilirler.





  • fluox kullanıcısına yanıt

    BAYKAR firmasının 2010 yılı öncesi içinde neler yapmış Bakın belki faydası olur size

    Teknofestler için HAZIMSIZLIK yapan muhalefet bile baktı ki MİLLİ DUYGULAR var uzatmayalım deyip koşa koşa katılmışlardı


    İftira atan hesap ?


    Savaş açan dediğiniz sanırım ilk bu olayla başlattınız süreci bu adamlara dedikleri kalmadı OK TROLLERİN ve malum İha siha sezgin gibi CHP lilerin vb hdplilerin


    Bu arada potansiyel gördüğünüz insanı genel seçimlerde sokak sokak gördük 7 lı masa 9.baskan yardımcısı olacaktı değil mi?

    Genel seçimde ülkedeki MİLLİYETÇİLİK üzerine oynayarak kazandı RTE

    Birileri DEMLENİRKEN ve son hafta Türk Milliyetçileri ni hatırlayıp masaya yumruklar falan kurtarmadı.


    Size göre HIRSIZIN HİÇ SUÇU YOK

    Bayraktar durduk yere Taş atmış  

    Sizin firmanız hakkında, bir karalama yapıldıgı taktirde susmanız pek mantıklı olmasa

    Uzanın neler yaptığını Aydın doganın neler yaptıgını hiç bilmeden yazdıgınızı düşünüyorum yoksa AYNI KEFEYE KOYAMAZDINIZ


    Yazdıklarınız da katıldığım tek nokta daha öncede söylemistim inş hata yapıp siyasete buluşmazlar ve kendi yollarında yürürler ama bu insanlara da sürekli hakaret eden bir yapının olmaması gerekiyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • KAUANKA K kullanıcısına yanıt

    Bir kere fazla zeki olmayan arkadaşım, ben yaptıklarını kakalayan bir yazı yazdığımı hangi kelimelerden çıkardın?Atatürk'ün de pilot firmaları vardı Koç gibi Karamehmetler gibi her hükümet bu tip ayrıcalıklı kurum kuruluşlar ve şirketler yaratabilir.Umarım Bayraktarlar daha iyi olur lakin 2012 öncesi ile 2020 sonrası nasıl bir sıçrama yaptığını görmemek için kör olmak lazım.Bunlar bilişim sektörü değil ki bir anda fırlama yapsın.Silah ve Savunma Sanayi uzun yıllar ve büyük güçlü bir bütçe ile beraber başarılı bir ekip ister.Bütün Roketsanların havelsanların eski mühendislerine bakarsanız şimdi hangi firmalarda olduğunu görürsünüz.Devlet yön vermese roketsan havelsan kadroları boşalabilir mi?Üzerine 2012 de nasıl bir üretim alanları vardı şimdi ne kadar var?


    Herşeyi koşulsuz desteklemek yada benimsemek zorunda değilsin.Her satılanı koşup alma.Baykar özel bir şirket, ihraç ediyor ve parasını kendi kazanıyor.Parasına ortak olsanız deliler gibi savunmanızı anlarım ama öyle bir durum da yok.Bizim kızdığımız bir firmayı desteklerden diğerlerinin çürütülmesi kadrolarının boşaltılmasıdır.Elbet baykar'ın yaptıkları ihraç olduğu için ülkeye döviz girişi demektir ama fazla da abartmamak gerek.Bugün en büyük ihracat Koç'larda ama ne siyasete giriyorlar ne sizin gibi taraftarları var.İşin komiği bu.





  • Tuzaga dusmeye gerek yok. Baykar, tamam bazi teknolojilerin nasil gelistirildigini daha fazla sual konusu etmeyelim, ve onumuze bakalim desek bile,

    Bir savunma sanayii firmasi, ve milli guvenlik, ayrica dis iliskiler icin kritik urunler uretiyor. Kusura bakmazlarsa, kendi sahsi cikarlari neyi gerektiriyor bilemeyiz, ama ulke cikarlari siyasilerle polemige girmemeyi gerektiriyor. Bir itham varsa gerekli aciklamayi sirket yetkililerine yaptir gec. Sen niye muhattap oluyorsun?

    Ki biz namuslu, tarafsiz vatanseverler de gun gelip birileri kotu niyetle bir takim aksiyonlar almaya kalkarsa bu arkadaslarin yaninda olabilelim. Ancak boyle yaparlarsa, biz de yanlarinda olamayiz, olsak da fayda etmez. Kendi dusen de aglamaz.

    Ekleme: IBB'nin "millet dersinizi verdi" tribi de yersiz. En nihayetinde bir yerel secimdi, daha 1 seneden az zaman once de size dersinizi verdi o zaman. Haddini bilmedigi icin kaybetti kaybedenler, chp de haddini bilmemeye devam ederse kaybedecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunisherLord -- 11 Nisan 2024; 19:55:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • fluox kullanıcısına yanıt

    Önce edebini takın sonra yaz zeka küpü  


    Karalama calısması yapan bir MALUM MUHALİF KESİM VAR yani bu ülkede yaşıyorsanız bilmiyor olamazsiniz


    Buraya gelip muhalif söylemlerden öte tek kelime edemeyip; zeka demişken 2005 ve 2007 yıllarına bakar mısın? Hani seni UYANDIRIR BELKİ.

    Efendim bu adamlar nasıl sıcramış mıss nasıl gelişmiş mişş MİNİ İHA dan İHA/siha olması çok ANORMAL bir durum hemde yaklasık 15/20 yıllık süreçte değil mi? Zekadan bahsettiğin bu mu?

    Yani TSK ya mini iha satısı yaparken hangi yıllardı mesela bu adamlar hangi süreclerden geçip gelmişler desek gerisini sen arastır. Ama biraz arastırmadan gelme


    Bu arada KOŞULSUZ DESTEKLEME evet haklısın boş boş söylemlerle kim kimi destekliyor ORTADA.. BAYKAR ın tarihini belirli bir siyasi tarihle başlatan sensin

    Sizin SIKINTINIZ vatan millet diğer firmalarmış falan değil BAYKAR değil Sıkıntınız ERDOĞAN'IN DAMADI olması vb bu noktadan Dolayı HEDEF BU İNSANLAR daha açık söylenemez


    Bakın maliye bakanı damat oldugunda, eleştirmiş bir kişi olarak söylüyorum o apayrı bir garabetti.

    Diğer firmaların çürütüldüğüne dair aselsan HAVELSAN TUSAŞ roketsan vb her birinden nedense yeni bir haber proje tamamlandıgında da burada malum ok troller aynı taktikte saldırıyor mesela uçak gemisi yenir mi ya tan ik mı helikopter mi .....


    Son olarak herşeyi bilen insan BAYKAR a neden SALDIRIP BU KARALAMAYI yapmişlar? Adam hesabıda silip toz olmuş SEN KESİN BİLİRSİN 

    Siyasete bulasmamalı demiştim tekrar belirteyim ki kendi alanında yürüsünler siyasi arenada her daim birileri bulunur bu ülkede


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bunlarda bir tek kendilerinin farkinda degil. Kendileri disinda herkes bunlari biliyor...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    İstanbul için verdiği sözleri canlı yayında İstanbulluya küfreder gibi hatırlamıyorum diyen zatı Cumhura Başkan seçmeyi o kadar hedeflemişler ki sen ne söylersen söyle onlar doğru ile ilgilenmeyeceklerdir. Mağdur edebiyatına su ekleyip konuşurlar. Zafer sarhoşluğu böyle bir şey.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt
    Ameriga uşagı olsa şirketini abd ye devreder

    depremde milyarlarca bağış yapmaz

    asıl uşak ekrodur

    ingiliz büyük elçiyle alabalık yiyen bayraktar değildi

    pkk ya selam veren bayraktar degildi

    bayraktar dağda bombaladı bunları

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • M0meNtS kullanıcısına yanıt
    Abd uçak gemisini de ziyaret eden Selçuk bayraktar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar ile ağabeyi Haluk Bayraktar da ilk kez Forbes listesine girdi.

    2022 yılında Türkiye vergi rekortmeni olan Baykar Teknoloji patronu 44. yaşındaki Selçuk Bayraktar, 1,2 milyar dolarlık servetiyle Türkiye'nin 24., dünyanın 2 bin 410. en zengin iş insanı olarak listede yer aldı.

    45. yaşındaki Haluk Bayraktar da 1,1 milyar dolarla Türkiye'nin 27., dünyanın 2 bin 545. en zengin kişisi oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAUANKA K kullanıcısına yanıt

    Yahu 2019 seçimlerinden beri fiilen siyasete batmış bir kurum Baykar, sen çıkıp muhalefete sallarsan o'da haklı yada haksız sana sallar.Sonra Milli savunma zırhını üzerine giysen bile kurtaramazsın.


    Ha bu arada sizin cenahta kim böyle sert ifadelerle inkar ediyorsa genelde yaptığı çıkıyor.Karalama olmayabilir :))

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.