Şimdi Ara

İcardi önümüzdeki sezon Galatasarayda kalmalı mıdır ? Gitmelimidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

İcardi önümüzdeki sezon Galatasarayda kalmalı mıdır ? Gitmelimidir ?


(En Son Oy Tarihi: 27.7.2023)
Giriş
Mesaj
  • İcardi önümüzdeki sezon Galatasarayda kalmalı mıdır ? Gitmelimidir ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • eğer kalan maçlarda en az 9 10 gol atıp şampiyon yaparsa kalmalı

    penaltısız 15 maç 6 gol yetersiz

    keza mertens 21 maç 5 gol

    oliviera 24 maç 2 gol

    rashica 18 maç 2 gol

    ödenen maaşa göre çok düşük gol katkısı alıyoruz bu isimlerden

    hakem filan hikaye kalacak girdikleri pozisyonları golle bitirseler lig bitmişti


    zaten buradan şampiyonluk veren takım komple dağıtılmalı bu sene kupa getiremeyen kadro bir daha getiremez

  • Bizim forvetlerde şansımız uzun zamandır tutmuyor, şimdi tutanı bulduk, derbi çözeni bulduk 3 tane maç gol atamadı diye gitsin, bir şey olmazcılık oynayamam ben. Seneye Rashica ile beraber kalmalı. Tempolu 8 numara da eklenirse bu takım bambaşka bir seviyeye evrilir.

  • İcardi çok sorunlu ama çok özel bir oyuncu. Sorunlu olmasa seviyesi direk Bayern İcardinin o kadar özel yetenekleri var.

    Sorunlu hali bile bizim lige 2 gömlek üstün arada kötü maçlar çıkarıyor ama bu hep tatil yaptığı milli aralar sonrasına denk geliyor. Oynadıkça açılan bir futbolcu seneye daha çok maç yapacağımız için daha yüksek verim alırız

    Ayrıca şunu da belirtelim bu sezon cidden çok bonkör harcıyoruz pozisyonları mertens şuan 12-13 kerem 15-18 gole ulaşmış olabilirdi bunların da en yarısı İcardi sayesinde. Ya doğrudan verdiği gol pasları ya da açtığı alanlardan bulduğumuz pozisyonlar

    Yani asist kralı olabilirdi İcardi bu sene tamamen şanssızlık. Öte yandan skor katkısının gol tarafına bakarsak yeterince besleyemiyoruz İcardiyi attığı gollerin 3te 2si ekmeğini taştan çıkardığı pozisyonlar. Beklerimiz ve kanatlarımız çok yetersiz kalıyor İcardiyi besleme konusunda. Evet genç ve tempolu kanatlara sahibiz ama yeterince tecrübeli değiller bu sene atak sonlandırma konusunda en büyük sıkıntımız son paslar

    Kalburüstü takımlarda bizim 10 maçta verdiğimiz şut pasını tek bir kanat oyuncusu tek bir maçta verebiliyor

    Lafı çok uzatmadan şunu da ekleyeyim; eğer İcardi özel hayatında böyle sorunlar yaşarken Avrupa maçlarına asılsa, ne bileyim milli takım hedefi filan olsa da onun için oynasa alınmasın lakayt derdim ama motivasyonu başka adamın taraftarın sevgisine tav oldu. Görebileceğimiz en vasat İcardi budur. Kaç sezondur düzenli forma giymiyor neticede. Ben kalırsa seneye daha iyi olacağı görüşündeyim.

    Ayrıca İcardi taninirligimi ve takip edilirligimizi artıran bir süperstar. Sneijderlerden sonra bozulan imajimizi duzeltmede etkisi yüksek bir isim

    Saydığım sebeplerden bence kesinlikle bonservisi alınmalı, böyle üst düzey forvet bulmak kolay değil besiktas zamanında o kadar adam aldı Mario Gomez'in yerini dolduramadi biz kaç tane adam aldık Gomisin yerini dolduramadik. İyi forvet buldun mu sonuna kadar birakmayacaksin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız.Mesela bjk li Abubakar şu an GS de oynasa çok rahat İcardiden 2 kat gol atar.İcardiyi bizim taraftar çok abartıyor magazinsel yönü falanda var ya bağ kuruyorlar.

    Şu an sağlam bir operasyon dönüyor kulübümüz üzerinde.Hakemide yenmemiz lazım.Hemen 2-3 gitmemiz lazım.İcardi bu maçlarda oynamayacaksa ne zaman oynayacak.Haftalardır ruh gibi sahada geziyor.Maç biter bitmez direkt uçakla Arjantine uçuyor.

    Bize istikrarlı gol yükünü çekecek adam lazım.Gomis in ilk geldiği sezonlar gibi Burak Yılmaz gibi vb...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Icardi gitse de sorun olmaz diyince bizim taraftar nedense Benzema'yı falan bekliyoruz sanıyor, Icardi'den iyisini nasıl bulacağız vs yorumları geliyor.


    Milletin nedense bir türlü dikkat etmediği, PSG'nin Icardi için 10m bonservis istemesi. Üzerine 5m'dan aşağı bir maaş ile kalması çok zor.


    Bu fiyatlar ile 3 yılda 25m€ masrafı olacak, peki Icardi 3 yıl futbol oynayabilecek mi? Veya 3 yılı da geçtim, özel hayatına önümüzdeki sene ne kadar dikkat edecek, kendini ne kadar futbola verecek tam bir muamma.


    Tabi ki ultra yetenekli bir oyuncu uygun bir fiyata anlaşılması durumunda her Galatasaray taraftarı dursun ister ama 2. bir Falcao faciasına da hiç gerek yok. Herkes kaç yıldır düzgün forvetimiz yok vs diye hayıflanıyor da unuttukları şey düzgün forvetimizin olmama sebebi Falcao gibi yılda 5m verdiğimiz bir kazığın olmasıydı. Kenarda öyle lüks bir oyuncu varken, üzerine bir de mecburiyetten de olsa Diagne'ye o kadar paya bayılmışken forvet alamıyorduk.





  • Icardiyi sadece gol olarak değerlendirmişsiniz. Onun kurduğu oyunu tek paslarını yapabilen forvet yok.

  • her ne kadar mevcut yönetimimize transfer konusunda güvensemde. ben hem icardinin kalmasını hemde yedekte kalsa bile sorun etmeyen genç elmander tarzi bir forvet alınması taraftarıyım.barış alper belki bu pozisyonda denenebilir ama kafafsız bir oyuncu olduğu için beklediğimiz performansı almamız çok zor olur. o yüzden seneye hem icardi kalmalı hemde takviye yapılmalı.

    olmadı en kötü ihtimal zaniolo gitmezse oda forvete koyulabilir.

  • -RAUL kullanıcısına yanıt

    adamı pivot st olarak aldık. playmaker st olarak oynatıyoruz. bizim ligde böyle yetenekli adamı 10 numara pozisyonunda oynatsan yine hiç sırıtmaz valla. adam yanındaki her oyuncunun performansını yukarı çekiyor bencil değil. takım oyununa katkısı bence çok iyi.. o yüzden fener medyasının gazına gelmesin bizim taraftar. yine kalırız seferoviç gibilerine.

  • icardi baba gol sayın az dedik 3 attın

    deplasmanda maç çözmedin koca sezon bitiyor alanya jk deplasmanlarından çıkar bizi istediğin kontratı al helali hoş olsun 

  • Icardi'nin performansında memnun olmayan Galatasaraylı yoktur sanırım. Icardi için 3 argüman var:

    1-Bonservisi alınırsa yatar mı?

    2-Fiziksel olarak istikrar gösterebilir mi?

    3-Maliyet


    1-Bence yatmaz. Bu adamın milli takıma çağrılma ihtimali veya buradaki performansıyla PSG'de forma bulmasına imkan yoktu. Taraftarın sevgisinden oynamaya başladı. Oynamaktan zevk aldığı için oynuyor. Ben alınırsa yatacağını sanmam ki PSG'de kalır, maça çıkmazdı derdi yatmak olan adam.


    2-Geçen sezonun son 1 ayı maça çıkmadan, sezon başı kampına da katılmadan geldi. Buna rağmen maçların %70'ten fazlasına çıkmış. En kötü ihtimalle bu seneki kadar oynasa yeter Galatasaray'a. Üstelik fiziği bu haliyle bile ligin üstünde, daha 30 yaşında olduğu da düşünülürse 2.5 yıl üst düzey oynar.


    3-Diagne'nin maliyeti 18 milyonu geçti. Mustafa'yla birlikte yaklaşık 25 milyonu buluyor. Bu veriler ışığında 10 milyon bonservis 4.5-5m maaş da rahatlıkla verilebilir Icardi'ye. Ki ben PSG'nin indirime gidebileceğini düşünüyorum. 5 milyondan 2 forvet alsan ve ikisi de tutmasa 3. forveti alırken Icardi'nin parasını harcamış olacaksınız zaten.


    Bence alınmalı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 18 Nisan 2023; 20:57:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt

    icardi yi almasak yerine sanki benzemayı alacağız hocam. bizim taraftarda bi acayip. zaten yeni alacağın adamada birton para dökeceksin. belkide kan uyuşmayacak alınan adam kaliteli bile olsa tutmayacak.

  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt

    cok dogru tespit Gomis'in maaşını yükseltmemek için gönderilip yerine diagne,falcao ve mustafa denendi kaç para çöpe gitti. O gomis 2 sene daha rahat giderdi.


    Takımda ki dengeler demesin kimse, zamanında gerekirse el altından para verilmeliydi Gomis'e ki istediği maaş yükseltmeside çok uçuk kaçık birşey değildi diye hatırlıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 19 Nisan 2023; 9:32:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maliyetine göre değişir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İcardi bu seneki maaşının PSG ödemesine rağmen kulüp bulamamış ve transfer sezonunun sonunda bize gelmişti.

    Bu şartlar altında şu an söylenen bonservis ücretlerinin fazla gerçekçi olmadığını,basının biraz tahmine dayalı iş yaptığını düşünüyorum.



    Zaten adam kosamiyor,pas atamıyor,gol çok az atıyor,pres desen hiç yok,her gece en az üç avratla alemde,tatilde Arjantin İtalya papau Yeni Gine dolaşıyor,özel hayatı karışık,karısıyla kavgalı ve çok kötü unu var.psg yi bu beladan kurtaralım,bize kakalasinlar zaten sözleşme yaptimi hiç oynamaz,full yatar.ustune bizim lig valencianin elini kolunu sallaya 30 attigi lig.burda bir sezonda 5 golü benim çocukta atar zaten dördü penaltidan.penaltilarinda yarısını taca avuta attı vs vs.

    Oyuncunun bonservisini alsak gelecek sezonki PSG den alacağı maasifa bizim karsilamamiz gerekiyor.ordan gelecek garanti paranın altına düşmek istemez.icardinin transferi karışık bir iş gibi duruyor.elimizde gerçek veriler olmadan tam maliyet hakkında konusamak çok zor.

    Erden Timur icardinin maaşını seneye yarı yarıya karşılayım bonservisi bedava verinden açar pazarlığı,maaşa karşı bedavaya yakın bir bonservis ücretiyle bitirir işi bence hatta kasarsa icardiyi aldigimiz için PSG den parada alabilir üstüne.

    Biz özellikle santrofir konusunda kaziklanmaya alışığız zaten.cok sorun değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kalmalı ama ekonomik olarak çok fazla yük getirmemeli. Çünkü hâlâ güven vermeyen bir oyuncu, özel hayatı kariyerini etkiliyor. Zaten öyle olmasa şuan bayernde, realde izliyor olurduk

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tanhu11 T kullanıcısına yanıt

    pas atamıyor dediğin adam şu takımda ki en iyi pas-asist yapan oyunculardan biri. Koşma konusundada ileride gayette pres yapıyor, aynı macları izlemiyor muyuz?


    Bunların yanında adamda forvetlerde görülen bencillik son derece düşük seviyede, müsait ardaşı varsa direkt onu görüp atıyor.


    Gol koklama becerisi üst düzey örnek dün attığı gol. Gol öncesi izleyin bakalım icardiyi, mertens topa koşarken direkt topun nereye gelebileceğini sezip oraya koşuyor.


    Özel hayatı tek sıkınıtısı oda teknik adamda bitiyor adam ederse teknik adam onu adam eder. Şu ana kadarda pek bir sorun yok.


    gidip 15milyon eu verelim senelikte 5ml eu verelim demiyorum ama şu an icardiyi hangi türk klübüne versen üstüne atlar hemde hatrı sayılır paralara atlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size Eren Derdiyoklar müstehak :D

  • Galatasaray taraftarı burnu çok yüksek adamlar icardi kalmalı mı gitmeli mi diye konu açabiliyor.

  • tanhu11 T kullanıcısına yanıt

    Yorumun kalitesizliği seni komik duruma düşürmüş  

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.