Şimdi Ara

İçinden çıkamadığım saçma sapan ping sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba..

    Çok saçma bir problemim var.. Evde 2 bilgisayar var,birisi laptop diğeri masaüstü. Ben masaüstü olandan ethernet ile bağlanıyorum diğeri ise wifi ile.

    Evde sadece bir bilgisayar açık iken oyuna girdiğimde ping sabit bir şekilde 75 civarı duruyor ama laptop internete bağlandığı zaman ping tansiyon gibi 100-200-300-600 e kadar çıkıyor birden 75 e düşüyor ve tekrar çıkıyor ve ben sinir hastası oluyorum bu şekilde.

    Modemde problem olsa tek bağlandığımda sorun yaşamam diye düşünüyorum.. Sizce ne yapmalıyım, aklıma laptopta virüs olabileceği geldi ve format attırmaya çalışacam ama tabiki sadece bir tahmin..

    Sorun bulamazsam 2. internet hattı çektirecem eve..



  • Benzer sorun bende de var. Tek bilgisayar açıkken ping normal ikincisi açınca artıyor ve ikisi de wifi ile bağlı. ayrıca birini kapatınca modem resetleniyor. Ikinci bilgisayarı ben kullanmadığım için dereceli maç atarken çok sövmüşlüğüm vardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde de 50pc bağlansa sorun yok ben telefonun wifi açınca çıkıyo 300lere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonları çıkartmama rağmen aynı sorun devam ediyordu.. Sanırım şu an için laptop a format attırmak olacak..Virüs falan mı var da interneti sömürüyor anlamadım..
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.