Şimdi Ara

İçine kapanık İnsanlar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benden başka bu durumu yaşayan koca forumda yok mu?
    Konuyu birbirimizin motivasyonu yükselsin, fikir alışverişinde bulunalım diye açtım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben süper asosyal bi insandım.büyük oranda aştım ama yaş 30 oldu.mutlaka psikoloğa gidin,şu ilaç yazana.konuşmak bi naneye yaramıyor.psikiyatristi dövecektima z kalsın.zira kelimeleirn her bir insan için ayrı anlam ve bağlamları oluyor.ilaç tedavisi sabır isteyen bir süreç.her ilaç herkeste aynı etkiyi yapmıyor.millietn ayyaş olduğu ilaçta ben sadece esnedim.yeşil reçeteli ilaçlara mümklünse başlamayın.hem aşırı etkili hem bağımlılık durumu olabilir. 0,25 mg mi beni yıktı ve haberim bile olmadı yıktığından.

    psikoloğa git,tedavi başlat.tedavi ilerledikçe kafandaki takılmalar,sıkılmalar azalacak ve kurtulacaksın.ama diskoya gidip eve kız atmayı felan bekleme.o yaşam biçimi ve senin içerinle ilgili bişey.
    hormon testi yaptır ve düşüklük varsa takviye al
    spora devam et biraz kas yap irileş sonra başka dallara geç,ara ara aynada kendini izleyip özgüvenini yükselt ama abartma.göbeğin yuvarlaklığı gidip omuz kol ve göğüslerin irileştiğinde otomatikman kızlar etrafında dolanacak.8 aydır antreman yapmadığım halde zipline yaparken eleman asker misin vb diye sormuştu.yani kasların da sarkmayacakkasların belirgenleştikçe insanalr sana laf ve çamur atacak.tamamen kıskandıklarından bu .yağ tulumu oalrka akslansan şekil olmasa bieşy dememzler,yiğit derler.ancak iş görsel oalrakda güzelleştikçe insanlar çok derinlerden gelen bir duygu ile saldırıyor.
    film,müzik ve kitap sana olumlu etki bırakacak şeyler.zor olsada 2 günde bir film izle.arabesk gibi sadece soun olan şarkıları dinlemeyi bırak
    basit bi hobi edin.örneğin fotorafçılık,bisiklet sürme
    beynini boş bilgilerle doldurma.kültür ve bilgi seviyen arttıkça kendine güvenin gelecek ve konuşmak,tartışmak isteyeceksin.
    süper bakımlı kız ve erkeklerle takılmak istemeyi aklından çıkar.bunun bi amacı yok.sadece öyle olması gerektiği tvler tarafından herkese pompalanıyor.
    kamera kurup bi konu hakkında doğaçlama konuşabilirsin.tabi videoyu kendine sakla.
    özentiden çok o işi yapmak için yap.şu aralar bi çok youtuber var.kimisi ıkınıyor sıkılıyor kimisi çok rahat.benimde yapasım geliyor ama kamera karşısında fotojenik değilim.
    dış görünüm her şeydir kendine elbise alırken mağaz çalışanlarından yardım isteyebilrisin.tabi bi pantolona 300 tl verir misin bilemicem.
    tvlerde ve müzik klipleirnde mükemmel insanları izlemeyi bırak
    bilgisayar manyağıydım ancak bu aralar baya azaldı ilgim.bi çok şeyi,ev ortamında olabilecek, öğrendim ettim.o tür sorunalrda sıkıntım yok.dahasını da istemiyorum.tatil videolarımı birleştirip 3-5 efekt atabilmek yetiyor.
    kafan rahat olunca gerisi önemsiz kalıyor.illaki bişey yapıyorolman gerekli değil




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.