Şimdi Ara

İddia: Apple, 6.Nesil iPhone'un üretimine başladı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
8.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erchamion

    quote:

    Orijinalden alıntı: Serkan.s
    quote:

    Orijinalden alıntı: fthkn
    quote:

    Orijinalden alıntı: Serkan.s
    quote:

    Orijinalden alıntı: fthkn
    quote:

    Orijinalden alıntı: Serkan.s
    quote:

    Orijinalden alıntı: fthkn
    quote:

    Orijinalden alıntı: tanreall
    quote:

    Orijinalden alıntı: web101
    quote:

    Orijinalden alıntı: tanreall
    quote:

    Orijinalden alıntı: web101 Apple yine kasayı dolduracak ama alanların yüzde 50 si okadar para verip kullanmasını bilse zoruma gitmeyecek sırf hava atarak statüsünün yükseldiğini sananlara acıyorum
    Bi bitmediniz.. 2000 TL verip de Galaxy S3/One X alanlar süper kullanıcılar çünkü. O kesimin %50si gösteriş ve lüks merakı için almıyorlardır kesin. Apple ya hemen laf sokalım, kötüleyelim. Kullanıcıları da aşağılayalım. O %50lik kesim Android kullansa, onlardan iyi kimse yoktu..
    Niye üstüne alındın şimdi ? benim amacım kimseyi aşağılamak değil gerçek olan bişeyi vurgulamak okadar para verir dibine kadar kullanırsın veya para benim deyip çöpe atarsın beni ilgilendirmez benim amacım bilinçsiz tüketime ve israfa dikkat çekmek
    Neye göre, kime göre bilinçsiz kullanıcı? Hala bıkmadınız mı şu varsayımsal tartışmalardan. Herkesin zevklerinin ve renklerinin farklı olabileceğini neden gözardı edersiniz ki? Apple kullanıcıları, Appleın her ürününü dibine kadar kullanabiliyor. Aynı sınıfın ürünlerini bile karşılaştırsak, sırf malzeme kalitesi için alınır Apple. Annem de telefondan çok anlayan biri değildir mesela, bir çok telefon ile de problem yaşamıştır kullanırken. iPhoneun kullanımı çok kolay geldiği için şu an oldukça iyi bir iPhone kullanıcısı olduğunu söyleyebilirim. Teknolojiden fazla anlamayan insanların da aslında sırf bu sebeple bile iPhone tercih edebileceğini anlayamıyorsunuz. Herşey MP ile donatılmış kameralar, bu kadar güçlü işlemci, şu kadar fazla ram demek değildir. Kendi ihtiyaç ve gereksinimlerinizi baz alarak önyargılarda bulunmayın insanlara. Applea bu kadar elit bir markaymış ve elit bir kesime hitap ediyormuş havası veren durum yine sizin gibi düşünen insanlar yüzünden meydana geldi. $650 yahu şu alet yurtdışında, 10 yaşındaki çocukların ellerinde bile iPhone var. Bizim ülkemiz pahalıya satıyor diye, tercih eden insanları yargılamak biraz ayıp oluyor gibi geliyor bana..
    Arkadaşım tam anlamıyla saçmalamışsın. İphone satın alan kullanıcı profilini çok iyi biliyormuşsun gibi konuşuyorsun. Hava atmak için değilse 500 liralık telefonun da yapabildiği işler için neden bir telefona 2000 lira veriyorsunuz ve sürekli yeni nesil çıksa da alsak diyorsunuz. Nedeni belli. Tamam paranız bol gidin istediğinizi alın ve yeni nesil bekleyin onu da alın sonra Youtubeda apple koleksiyonunuzu tanıtırsınız. Çok daha zenginseniz bir müze kurun orda sergileyin. Ama çıkıp da böyle acınası yorumlar yapmayın. Tüketim konusunda bilinçli olmak isteyen kişilere de saldırmayın.
    Bence alakası yok, tamamen tercih ve zevk meselesi. Yalnız gözardı edilmemesi gereken bir şey var ki bu da teknoloji ile arası iyi olmayanların bile iPhoneu keşfettikçe verimli bir şekilde kullanabilmeleri. 3Gden itibaren iPhone kullanıyorum ve buna bir çok kez şahit oldum. Teknoloji meraklısı olan arkadaşların bir türlü kabullenip anlayamadığı bir nokta var ki o da teknoloji meraklısı olmayan insanlarında bu tür cihazları işlemcilerine, hafızalarına veya diğer teknik özelliklerine bakmadan sadece kullanıcı deneyimi, tasarımı veya herhangi bir nedenden dolayı almaya hakkı oldukları. Kısaca özetlemek gerekirse Meyve Veren Ağaç Taşlanır...
    Benim tartıştığım şey iphone almalı mı almamalı mı değil. İphone benim tek tercihim bir cihazdır. ama yukarıda bana cevap yazan şahıs sanki ben İphoneu bilinçsiz tüketim aracı olarak göstermişim gibi bir anlayış içinde. Anlatılmak istenen anlaşılmadan mesaj yazmış? Niye zoruna gitti anlamadım?
    iPhone kullananların ve yeni nesil iPhonea sahip olmak isteyenlerin amacının hava atmak olduğunu yazmışsın. Doğru mu? Bu bir hakarettir ve eğer sen bunu yazarsan iPhone kullanan ve yeni nesil çıktığında da büyük ihtiamlle alacak olan birisi olarak da bana cevap hakkı doğar.
    Hava atmak amacıyla iphone almış olman seni hakarete uğramış mı yapıyor. Yapıyorsa nasıl yaptığını anlat haklıysan özür dileyeceğim. İphone 3gs ile yapabildiğin halde İphone 4s alıyorsan sen zengin veya parası bol olan, hava atmayı seven, müsrif bir kişisin demektir. Bunu bir hakaret olarak algılamak kişisel bir durum ama kesinlikle bir hakaret değil.
    Neden bukadar dar kafalısın? Sen şimdi de bana İphone 3gs ile yapabildiğin halde İphone 4s alıyorsan sen zengin veya parası bol olan, hava atmayı seven, müsrif bir kişisin demektir. diyerek kişisel olarak saldırıyorsun. Ben son üç yıldır İnilterede yaşıyordum, ve inan bana Londra bir telefon ile hava atabileceğin biryer değil. Aslında senin bu söylediğin de çok sığ ve komik bir varsayım ama bu ülkede senin seviyende düşünen insan da çok. Belkide 4S in tasarımı hoşuma gidiyor? Belki Daha iyi bir kamera ve ekran istiyorum? Belki Infinity Blade oynamak istiyorum ve daha hızlı bir işlemciye ihtiyaç duyuyorum? Belki bir önceki iPhoneum siyahtı ve artık beyaz kullanmak istiyorum? Biraz olsun şu at gözlünü çıkarmayı dene istersen?
    Eskisinde yapabildiğin halde yenisini alıyorsan demiş adam. Yani ihtiyacın yoksa yenisine ama son model diye alıyorsan demiş. Senin ihtiyacın var görünüşe bakılırsa. Görünüşe bakılırsa tabi.


    Bu "hava atma" dediğiniz şeyi anlamak güç. Gerçekten anlamsız ve komik. Yani size özel üretilmiş veya sınırlı sayıda üretilmiş bir alet değil ki bu herkesde var olan bir cihaz. İnsanlar bunu sadece moda diye de alabilir. Tercih ve öncelik meselesidir, imkanın varsa alırsın yoksa erteler veya almazsın. Kimseye de insanları bu tercihinden dolayı yargılamak düşmez. Mesela Ingiltere'de bu cihazı ayda 30 Pound a alabilirsin. haftalık tren masrafın 30 pound dan fazladır... Sonuçta 3GS ile 4S kıyaslanmayacak derecede farklı olduğu da bariz.





  • sIRF ELMA GÖSTERMEK İÇİN ALAN GÖRDÜM BU TELEFONU.

  • Apple tanıtımını yapana kadar iddiaları iplemiyoruz...

  • arkadaşlar iphone ve ipadın en büyük artısı ios dir bunu başka bir telefonda bulamassın bende hem ipad 2 hemde galaxy tab 10 var androidin bir sürü güzel yanı var ama ios yeri farklı aslında steve jobs varken ios her çıktıgında devrim niteliginde şeyler vahat ediyordu bundan dolayı gidip alasımız geliyordu ama o gittikten sonra yeni gelen sürümlerde hiç bir şey yok işi bayaga bozdular aslında bir nevi tarih tekrarlanıyor ilk pc zamanında applenin pc leri çıktı çok ünlendiler ardından migrosoft mac i kopyaladı sonra steve jobs gidince migrosoft bütün pc lerde olmasından ve özgür olmasından dolayı büyük pazar payını aldı aynısı mobildede olacak ama bilinki çogu apple kullanıcısı hava atmak için almıyor örneyin ben ve çogu arkadaşım hangi ürünün oldugunu bilmeyiz yani arkadaşlarım bende ipad olup olmadıgını bilmez çünkü evde kullanıyorum özelliklerini seviyorum kimseye hava atmak için göstermiyorum aslında fazla gizli kalıyor :D android saglam bir sistem ama bazı eksikleri var tasarım pazarlama apple gerçekten iyi şow yapar ve tabiki güven markette bir denetim filan olsa süper olurdu birde arkadaşlar ben çok acayip bir şey farkettim mesela güçlü oyunları nova gibi 1 gb lık tabletlerde denedim benim ipad 512 mb lık yani benim ipaddan daha güçlü makinada ama ipad daha iyi ve stabil sonuç verdi çogu şeydede bunu görüyorum makina güçünün kat ve kat fazla gücünde çalışıyor tüm oyunları rahatlıkla stabil olarak çalıştırabiliyor yorumların hepsini okumadım ama bir yerde flash hakkında yazılar vardı belki gene yazılmıştır diye belirtiyeyim flash ın yasaklanması gösterilen makinayı yoruyor güç harcıyor filan bunlar full yalan asıl olay flash iphone ipad gibi ios cihazlarda olsaydı insanlar internetten oyun oynar film izlerdi buda app storedan satışı engellerdi ama flash olmadıgından bir film izlemek için app storeden bir uygulama indirip film satın alıyoruz yada oyun oynamak için gene app store başvuruyoruz buda geliştiricilere daha çok gelir saglıyor aslen android in gelir açısından ios dan geri kalmasının sebebi bu arkadaşlar bunlar benim bildiklerim herhangi bir yanlışım varsa çekinmeyin yorum olarak yazın bende insanım yanlışlarım olabilir ama yazdıklarımın dogrulugundan son derece eminim iyi forumlar





  • quote:

    Orijinalden alıntı: veteriner69

    Malzeme kalitesinden bahsedenler, evet örneğin iphone'un malzemesi iyi ama sonuç kötü: kılıfa rağmen 2 kere camı kırıldı.
    Heryeri cam telefon neyin kafası anlamadım :)

    üzerinden otobüs geçiyormuş ama bişey olmuyormuş iphone'un. arkadaşın birisi öyle bir konu açmış...

    iddianızda ciddi misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhamnet

    quote:

    Orijinalden alıntı: veteriner69

    Malzeme kalitesinden bahsedenler, evet örneğin iphone'un malzemesi iyi ama sonuç kötü: kılıfa rağmen 2 kere camı kırıldı.
    Heryeri cam telefon neyin kafası anlamadım :)

    üzerinden otobüs geçiyormuş ama bişey olmuyormuş iphone'un. arkadaşın birisi öyle bir konu açmış...

    iddianızda ciddi misiniz?

    Tabi canım, kırılgan bir yapısı vardır iPhone'un. Ön ve arka kapak cam olduğu için kırılır yani yüksekten düşerse. Malzeme kalitesi derken; elimize alınca verdiği kalite hissinden, iyi işçiliğin olduğundan bahsediyoruz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eediz

    parası yetmeyen arkadaşlar anca kötülesin dursun iphone hava atma aracı vs vs die. Adam parasını vermiş almışssa kime ne ister teknolojik alet olarak kullanır ister hava atma aracı olarak. NE demişLER

    ZENGİNİN MALI ZÜĞÜRTÜN ÇENESİNİ YORARR !!!

    sayın eediz,

    iphone'u kötüleyenler sadece iphone alamayanlar değil. iphone alıp, dünya para verip, saçma sapan kısıtlamalar olduğunu benim gibi daha sonradan farkedenler ve bundan dolayı para kaybedenler de olabilir. iphone4 ü kötülüyorum. torpido da öylece duruyor. (bu arada sim kart takmadan 1 haftadan fazla gidiyor bataryası iphone'un :)
    sizin gibi benim de hem nexus'um hem iphone'um var.

    "zenginin malı züğürdün çenesini yorar" diyerek haksızlık yapmışsınız. en azından bizim gibilere. fakir olabiliriz, ama gururumuz vardır. fakirliğimiz ise; asıl mülk sahibine göre fakiriz.

    Eğer iphone ihtiyaçlarımıza cevap verebilen esnek, özgür, estetik bir platform olsa nexus kullanmazdık. ki şu anda kaymak gibi, tadından yenmez bir ürün...

    iphone'u kötülüyorum... verdiğim para torpidoda çöp olarak bekliyor. ev hanımı eşim bile kullanmak istemiyor.

    bu kadar yazmamın sebebi ise züğürtlüğümüzden, fakirliğimizden değil... iphone'un nakıslıklarındandır.

    satmaya çalışıyorum, akşama kadar midyeci simitçi kardeşlerimiz ile "600 e ver alayım" şeklinde koyun pazarlığı yapıyorum. arayanların sosyal statüsü telefondaki diyaloglarımıza göre çok kötü... iphone'dan bir kez daha uzaklaştım...

    buyrun linki, lazımsa verelim.

    zenginler değil de daha çok simitçi, midyeci çene yoruyor.




  • Merhaba,

    Arkadaşlar konu altındaki mesajlarınızı silmek yerine size bu uyarı mesajını yazıyorum ki sakinleşip mesajlarınızı tekrar okuduğunuzda ne kadar gereksiz yere tartışmaların yaşandığını kendiniz görün. Hiçbirimiz apple, htc, nokıa vs. firmalarının sahipleri ya da ceo ları değiliz. Bu firmalardan ticari çıkarları olan insanlar da değiliz. Bizler sadece bu firmaların cihazlarını alıp kullanan insanlarız. Bu durumda neden herkes sanki bir çıkarı varmışcasına sahip olduğu cihazın firma savunuculuğunu üstleniyor ve sahip olmadığı firmaların cihazları hakkında saldırılarda bulunuyor? Bunlara hiç gerek yok arkadaşlar. Herkes maddi gücü yettiğince iyi kötü bir cihaz alır kullanır. Kimse iphone aldığı için gösteriş budalası olmaz, kimse de nokıa aldığı için teknoloji fukarası olmaz. Bunu lütfen aklınızdan çıkarmayın. İnsanları farkında olmadan bir şekilde rencide edebildiğiniz gibi onların tercihlerine de saygısızlık etmiş oluyorsunuz.

    Bu mesajımdan sonra süren bu tartışmaların son bulacağını umuyorum.

    Hepinize iyi forumlar dilerim.




  • Tabi şekilsiniz ya amouna

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpa07

    sIRF ELMA GÖSTERMEK İÇİN ALAN GÖRDÜM BU TELEFONU.

    4s vatana geldiği zaman iphone almaya gelen birisini hatırladım.

    elinde ip4 olan bir arkadaş tam ben ürünün yeni neyi var diye araştırıp denerken geldi. "Canım bana yeni iphone'dan verirmisin bir tane?" dedi. Genç arkadaş;"abi iphone4'ünüz var, çok büyük farklar yok aslında emin misiniz?" dedi. Müşteri arkadaşımızda masaya porsche anahtarını koyarak "sen ver yaaa, anahtarın yanına koyacağım" dedi... üzüldüm... o tezgahtar arkadaşın muhatap olmak zorunda kaldığı kişileri görünce çok üzüldüm...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GeCCCe

    Merhaba,

    Arkadaşlar konu altındaki mesajlarınızı silmek yerine size bu uyarı mesajını yazıyorum ki sakinleşip mesajlarınızı tekrar okuduğunuzda ne kadar gereksiz yere tartışmaların yaşandığını kendiniz görün. Hiçbirimiz apple, htc, nokıa vs. firmalarının sahipleri ya da ceo ları değiliz. Bu firmalardan ticari çıkarları olan insanlar da değiliz. Bizler sadece bu firmaların cihazlarını alıp kullanan insanlarız. Bu durumda neden herkes sanki bir çıkarı varmışcasına sahip olduğu cihazın firma savunuculuğunu üstleniyor ve sahip olmadığı firmaların cihazları hakkında saldırılarda bulunuyor? Bunlara hiç gerek yok arkadaşlar. Herkes maddi gücü yettiğince iyi kötü bir cihaz alır kullanır. Kimse iphone aldığı için gösteriş budalası olmaz, kimse de nokıa aldığı için teknoloji fukarası olmaz. Bunu lütfen aklınızdan çıkarmayın. İnsanları farkında olmadan bir şekilde rencide edebildiğiniz gibi onların tercihlerine de saygısızlık etmiş oluyorsunuz.

    Bu mesajımdan sonra süren bu tartışmaların son bulacağını umuyorum.

    Hepinize iyi forumlar dilerim.

    üzücü olan ise "tüm diğerler cahil, fakir, aptal, fanboy, fandrozort..."

    saygılı biçimde tartışılsa herkes neler öğrenecek, ne güzel vakit geçirecek, münazara edilecek...

    bir kere de siz uyarın... İnşallah umursayan olur...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhamnet

    quote:

    Orijinalden alıntı: GeCCCe

    Merhaba,

    Arkadaşlar konu altındaki mesajlarınızı silmek yerine size bu uyarı mesajını yazıyorum ki sakinleşip mesajlarınızı tekrar okuduğunuzda ne kadar gereksiz yere tartışmaların yaşandığını kendiniz görün. Hiçbirimiz apple, htc, nokıa vs. firmalarının sahipleri ya da ceo ları değiliz. Bu firmalardan ticari çıkarları olan insanlar da değiliz. Bizler sadece bu firmaların cihazlarını alıp kullanan insanlarız. Bu durumda neden herkes sanki bir çıkarı varmışcasına sahip olduğu cihazın firma savunuculuğunu üstleniyor ve sahip olmadığı firmaların cihazları hakkında saldırılarda bulunuyor? Bunlara hiç gerek yok arkadaşlar. Herkes maddi gücü yettiğince iyi kötü bir cihaz alır kullanır. Kimse iphone aldığı için gösteriş budalası olmaz, kimse de nokıa aldığı için teknoloji fukarası olmaz. Bunu lütfen aklınızdan çıkarmayın. İnsanları farkında olmadan bir şekilde rencide edebildiğiniz gibi onların tercihlerine de saygısızlık etmiş oluyorsunuz.

    Bu mesajımdan sonra süren bu tartışmaların son bulacağını umuyorum.

    Hepinize iyi forumlar dilerim.

    üzücü olan ise "tüm diğerler cahil, fakir, aptal, fanboy, fandrozort..."

    saygılı biçimde tartışılsa herkes neler öğrenecek, ne güzel vakit geçirecek, münazara edilecek...

    bir kere de siz uyarın... İnşallah umursayan olur...

    Gerekli uyarıyı üstteki mesajım ile yaptım. Bizim buradaki amacımız üyelere uyarı/ceza yağdırmak değil. Onun için mümkün mertebe iletişim yolunu seçiyoruz. Bu anlayışımızın su istimali edilip edilmemesi de sizlere bağlı.

    İyi forumlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhamnet

    quote:

    Orijinalden alıntı: eediz

    parası yetmeyen arkadaşlar anca kötülesin dursun iphone hava atma aracı vs vs die. Adam parasını vermiş almışssa kime ne ister teknolojik alet olarak kullanır ister hava atma aracı olarak. NE demişLER

    ZENGİNİN MALI ZÜĞÜRTÜN ÇENESİNİ YORARR !!!

    sayın eediz,

    iphone'u kötüleyenler sadece iphone alamayanlar değil. iphone alıp, dünya para verip, saçma sapan kısıtlamalar olduğunu benim gibi daha sonradan farkedenler ve bundan dolayı para kaybedenler de olabilir. iphone4 ü kötülüyorum. torpido da öylece duruyor. (bu arada sim kart takmadan 1 haftadan fazla gidiyor bataryası iphone'un :)
    sizin gibi benim de hem nexus'um hem iphone'um var.

    "zenginin malı züğürdün çenesini yorar" diyerek haksızlık yapmışsınız. en azından bizim gibilere. fakir olabiliriz, ama gururumuz vardır. fakirliğimiz ise; asıl mülk sahibine göre fakiriz.

    Eğer iphone ihtiyaçlarımıza cevap verebilen esnek, özgür, estetik bir platform olsa nexus kullanmazdık. ki şu anda kaymak gibi, tadından yenmez bir ürün...

    iphone'u kötülüyorum... verdiğim para torpidoda çöp olarak bekliyor. ev hanımı eşim bile kullanmak istemiyor.

    bu kadar yazmamın sebebi ise züğürtlüğümüzden, fakirliğimizden değil... iphone'un nakıslıklarındandır.

    satmaya çalışıyorum, akşama kadar midyeci simitçi kardeşlerimiz ile "600 e ver alayım" şeklinde koyun pazarlığı yapıyorum. arayanların sosyal statüsü telefondaki diyaloglarımıza göre çok kötü... iphone'dan bir kez daha uzaklaştım...

    buyrun linki, lazımsa verelim.

    zenginler değil de daha çok simitçi, midyeci çene yoruyor.



    bakın o sizin düşünceniz. Benim kız arkadaşlarım nexusu gördü. dedilerki onu nasıl kullanıosun nası karışıkk kulllanması nasıl zor yaa. Aradığın hiç bişeyi bulamıosun VS vs die konuştular. Onlarda tamamen basitlikten yana. Yani ihtiyaçlar çok farklı. Bence o stabilite için sınırlamalara katlanabilirm ben. Ama nexus kötü mü alsa değil. Fakat iphone bambaşka bi olay.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tanreall

    quote:

    Orijinalden alıntı: muhamnet

    quote:

    Orijinalden alıntı: veteriner69

    Malzeme kalitesinden bahsedenler, evet örneğin iphone'un malzemesi iyi ama sonuç kötü: kılıfa rağmen 2 kere camı kırıldı.
    Heryeri cam telefon neyin kafası anlamadım :)

    üzerinden otobüs geçiyormuş ama bişey olmuyormuş iphone'un. arkadaşın birisi öyle bir konu açmış...

    iddianızda ciddi misiniz?

    Tabi canım, kırılgan bir yapısı vardır iPhone'un. Ön ve arka kapak cam olduğu için kırılır yani yüksekten düşerse. Malzeme kalitesi derken; elimize alınca verdiği kalite hissinden, iyi işçiliğin olduğundan bahsediyoruz.

    Bu bile bana göre bir hava atma nedeni gibi geliyor. Kendine hava atma. Kaliteli hissettirse ne olacak Allah aşkına kaliteli olmadıktan sonra.

    İddianızda ciddimisiniz diyen arkadaşa: Benim telefon yerden çok az bir yükseklikten düştü, arka camın kenarları küçük küçük koptu. Biraz daha yukarıdan düştü, arka cam tamamen tuz buz oldu. Yapıştırmayla kullanıyorum şimdi, kullanırken de çat çut sesler geliyor arkadan.

    Artık hiç de kaliteli hissettirmiyor, belirteyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eediz

    bakın o sizin düşünceniz. Benim kız arkadaşlarım nexusu gördü. dedilerki onu nasıl kullanıosun nası karışıkk kulllanması nasıl zor yaa. Aradığın hiç bişeyi bulamıosun VS vs die konuştular. Onlarda tamamen basitlikten yana. Yani ihtiyaçlar çok farklı. Bence o stabilite için sınırlamalara katlanabilirm ben. Ama nexus kötü mü alsa değil. Fakat iphone bambaşka bi olay.

    benim yazımın sebebi zengin-züğürt yaklaşımınıza idi. beni rahatsız eden kısmı orası oldu.

    yoksa kullanım kolaylığı arayanlar için süper bir akıllı telefon. dümdüz... zerre miktar kafa yormaya gerek yok. ihtiyacınız olan bişey ya vardır yada ihtiyacınız olduğu için muhtemelen yoktur :) (espri amaçlı yazılmıştır, lütfen kimse alınganlık göstermesin)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tanreall

    quote:

    Orijinalden alıntı: web101 Apple yine kasayı dolduracak ama alanların yüzde 50 si okadar para verip kullanmasını bilse zoruma gitmeyecek sırf hava atarak statüsünün yükseldiğini sananlara acıyorum
    Bi bitmediniz.. 2000 TL verip de Galaxy S3/One X alanlar süper kullanıcılar çünkü. O kesimin %50si gösteriş ve lüks merakı için almıyorlardır kesin. Apple ya hemen laf sokalım, kötüleyelim. Kullanıcıları da aşağılayalım. O %50lik kesim Android kullansa, onlardan iyi kimse yoktu..


    Soyle aciklayayim: Kimse bir S3 veya S2 gorunce himm bu telefon 1800 demiyor.Ama insanlar kare seklindeki iphonu'nu milletin gozune gozune sokuyor.Ben 2000 verdim misali.Ayni donu gunlerce kullanip iphone alan var.En basidinden cindeki adamlar neden iphone icin bobregini satiyor da s2 icin satmiyor? Cunku baskalarina gosteris pesinde bunlar.Bu sirf turkiye'ye ozel degil ama turkiye'de icine default uygulama disinda uygulama bile olmayan iphone sahipleri cok.Anca egolarini tatmin ediyorlar.Kimseye iphone'u var diye zengin muamelesi yapmadim yapmam.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhamnet

    quote:

    Orijinalden alıntı: eediz

    bakın o sizin düşünceniz. Benim kız arkadaşlarım nexusu gördü. dedilerki onu nasıl kullanıosun nası karışıkk kulllanması nasıl zor yaa. Aradığın hiç bişeyi bulamıosun VS vs die konuştular. Onlarda tamamen basitlikten yana. Yani ihtiyaçlar çok farklı. Bence o stabilite için sınırlamalara katlanabilirm ben. Ama nexus kötü mü alsa değil. Fakat iphone bambaşka bi olay.

    benim yazımın sebebi zengin-züğürt yaklaşımınıza idi. beni rahatsız eden kısmı orası oldu.

    yoksa kullanım kolaylığı arayanlar için süper bir akıllı telefon. dümdüz... zerre miktar kafa yormaya gerek yok. ihtiyacınız olan bişey ya vardır yada ihtiyacınız olduğu için muhtemelen yoktur :) (espri amaçlı yazılmıştır, lütfen kimse alınganlık göstermesin)

    Nie espiri olsun hocam. Kullanım kolaylığı kullanım kolaylığı diyorsunuz da sırf bu nedenle kullanıcıyı kısıtlamıyor mu telefon? Kısıtlıyorsa yemişim o kullanım kolaylığını da kısıtlandığını bildiği halde kendine yediremeyip bu telefon harika diyenleri de.

    Bu da buraya son iletim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 16 Temmuz 2012; 2:31:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erchamion

    quote:

    Orijinalden alıntı: muhamnet

    quote:

    Orijinalden alıntı: eediz

    bakın o sizin düşünceniz. Benim kız arkadaşlarım nexusu gördü. dedilerki onu nasıl kullanıosun nası karışıkk kulllanması nasıl zor yaa. Aradığın hiç bişeyi bulamıosun VS vs die konuştular. Onlarda tamamen basitlikten yana. Yani ihtiyaçlar çok farklı. Bence o stabilite için sınırlamalara katlanabilirm ben. Ama nexus kötü mü alsa değil. Fakat iphone bambaşka bi olay.

    benim yazımın sebebi zengin-züğürt yaklaşımınıza idi. beni rahatsız eden kısmı orası oldu.

    yoksa kullanım kolaylığı arayanlar için süper bir akıllı telefon. dümdüz... zerre miktar kafa yormaya gerek yok. ihtiyacınız olan bişey ya vardır yada ihtiyacınız olduğu için muhtemelen yoktur :) (espri amaçlı yazılmıştır, lütfen kimse alınganlık göstermesin)

    Nie espiri olsun hocam. Kullanım kolaylığı kullanım kolaylığı diyorsunuz da sırf bu nedenle kullanıcıyı kısıtlamıyor mu telefon? Kısıtlıyorsa yemişim o kullanım kolaylığını da kısıtlandığını bildiği halde kendine yediremeyip bu telefon harika diyenleri de.

    Bu da buraya son iletim.

    daralmayın hemen...

    eediz ile başka konuda karşılaşıyoruz. orada yazdığım ihtiyacınız olan bişey ya vardır yada ihtiyacınız olduğu için muhtemelen yoktur :) aslında çok veciz bir söz oldu, bende çok beğendim. ancak iphone'a çamur atmak amaçlı yazmadım sizin de belirttiğiniz gibi. iphone kullanıcılarını rencide etmek istemedim. ya da bunu kötü bir niyet ile söylediğimi düşünmelerini istemedim.

    yüzyüze bakıyoruz neticede :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhamnet

    quote:

    Orijinalden alıntı: Erchamion

    quote:

    Orijinalden alıntı: muhamnet

    quote:

    Orijinalden alıntı: eediz

    bakın o sizin düşünceniz. Benim kız arkadaşlarım nexusu gördü. dedilerki onu nasıl kullanıosun nası karışıkk kulllanması nasıl zor yaa. Aradığın hiç bişeyi bulamıosun VS vs die konuştular. Onlarda tamamen basitlikten yana. Yani ihtiyaçlar çok farklı. Bence o stabilite için sınırlamalara katlanabilirm ben. Ama nexus kötü mü alsa değil. Fakat iphone bambaşka bi olay.

    benim yazımın sebebi zengin-züğürt yaklaşımınıza idi. beni rahatsız eden kısmı orası oldu.

    yoksa kullanım kolaylığı arayanlar için süper bir akıllı telefon. dümdüz... zerre miktar kafa yormaya gerek yok. ihtiyacınız olan bişey ya vardır yada ihtiyacınız olduğu için muhtemelen yoktur :) (espri amaçlı yazılmıştır, lütfen kimse alınganlık göstermesin)

    Nie espiri olsun hocam. Kullanım kolaylığı kullanım kolaylığı diyorsunuz da sırf bu nedenle kullanıcıyı kısıtlamıyor mu telefon? Kısıtlıyorsa yemişim o kullanım kolaylığını da kısıtlandığını bildiği halde kendine yediremeyip bu telefon harika diyenleri de.

    Bu da buraya son iletim.

    daralmayın hemen...

    eediz ile başka konuda karşılaşıyoruz. orada yazdığım ihtiyacınız olan bişey ya vardır yada ihtiyacınız olduğu için muhtemelen yoktur :) aslında çok veciz bir söz oldu, bende çok beğendim. ancak iphone'a çamur atmak amaçlı yazmadım sizin de belirttiğiniz gibi. iphone kullanıcılarını rencide etmek istemedim. ya da bunu kötü bir niyet ile söylediğimi düşünmelerini istemedim.

    yüzyüze bakıyoruz neticede :)

    Siz derken sizi değil alıntıladığınız kişiyi kastetmiştim. Espiri demenize gerek yok, zaten gerçek olan bu demek istemiştim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kızlar ayfonu olan erkeklere bayılır beyler ayfon alın ayfon

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.