Şimdi Ara

İdeaped 500 ile Tp501ub Arasında Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba! Arkadaşlar Lenovo İdeaped 500 ile Asus Tp501ub model arasında kaldım. Bu hafta sonu bu modellerden birini alacağım.

    http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-ideapad-500-core-i5-6200u-2-3ghz-8gb-ram-1tb-hdd-15-6-2gb-w10-notebook.html#genel-bakis

    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-tp501ub-core-i5-6200u-2-3ghz-4gb-ram-500gb-hdd-2gb-15-6-touch-w10-notebook.html

    Cihazı makale yazmak ve kitap okumak için kullanacağım. Ancak buradaki sorun şudur ki Asus'un bu modelinde bulunan klavyenin tuşlarının hafif düzeyde içe doğru gömülü olması. Bu durum sıkıntı yaratır mı? Nitekim tuşların içe gömülmesi problem yaratabilir. Bu yüzden ikisi arasında kaldım. Ancak Asus'un tasarımı hoşuma gitti. Bir türlü karar veremiyorum. Yardımınızı rica ediyorum.
    Saygılarımla...







  • anil77 A kullanıcısına yanıt
    Bu arada, bazı Asus dizüstü bilgisayarların kapak kısmında elektrik dalgalanması meydana geliyormuş, özellikle metal kasalarda. Ayrıca Tp501ub'yi tam 360 katladığınız zaman görüntü bulanıklaşıyor.
  • Lenovo al hem ekranı full hd. Filmleri daha güzel izlersin
  • Az önce Tp501 modelini inceleme fırsatım oldu. Modelin klavyesi çok esnek ve bu yüzden sert bir tuş takımı yerine yumuşak bir yazımı destekleyen tuş takımına sahip olduğunu fark ettim. Ayrıca klavye, son derece hafif bir şekilde içe doğru esniyor. Her ne kadar bu durum ilk bakışta olumsuz bir izlenim uyandırsa da bir bakımdan yazma eylemeni epey kolaylaştırıyor. Tuşlar hafif içe doğru gömülü.
    Diğer yandan, cihazın arka kapağında elektriklenme yoktu ve cihaz o sırada şarj oluyordu. Buraya kadar her şey gayet olumlu. Ancak cihazın ekranı çok kaliteli değil. Daha önce Vaio fit 15e kullanıyordum(i5 4200u gt 740m) sanki onun ekranı bile çok daha kaliteliydi. Dahası, cihaz tablet kullanımı için son derece ağır ve hantal. Dolayısıyla tablet modunda kullanmak sıkıntılı gibi duruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.