Şimdi Ara

İder Mobilya yı bilen var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
34.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yakın zamanda evlenicem, avcılar ider mobilyadan ve internet siteleri üzerinden ürünlerine baktım, tasarım olarak çok begenmiştim ve fiyatları da uygundu.

    fakat burayı okuduktan sonra, töbe, bu nası bişeydir. uzak durayım ider mobilyadan.

    peki sizin önerecegnz bi marka var mıdır?
  • İder den 2 yıl once aldığımız şifonyerin aynasi dün gece 4 gibi 11 aylik kızımın yatağına çarparak düştü (muhtemelen ısı değişiminden). Çifttaraflı band ve 1-2 silikon ile tutturulmuş. Allahtan yatağa düşmedi yoksa kızım muhtemelen yaşamıyor olurdu. Bu durumu Ankara siteler bayisini arayarak haber verdik ve sağ-olsunlar dalga geçtiler. Oynatmışınızdır, ayna istiyorsanız ücrete dahil göndeririz dediler. Bizim derdimiz küçük bir tırnakla alınması gereken önlemin alınması ve geri dönüşü olmayan kazaların engellenmesiydi. Ankara siteler bayisini de yaklaşımından dolayi tebrik ederiz. Bu arada İder den aldığım yemek takiminin(Apollo) bütün ayaklarını değiştirmek zorunda kaldim hepsi söküldü. Aman dikkat.
  • golgebir kullanıcısına yanıt
    Öyle bir hataya düşmemişsindir umarım. Özelden Yazarsan sana başıma gelen her şeyi fotoğraflayabilirim. Kesinlikle alma. Bana herkes söyledi ama dinlemedim son pişmanlık fayda etmiyor... Bu adamlar ne ürettiğini gerçekten bilmiyor. Ama başardıkları tek şey kozmetik ve şıklığa gerçekten önem veriyorlar. İçi boş kesinlikle almayın. Ben tüketici hakem heyetine gideceğim, ayrıca mobilyanın da kalite kontrolünü istedim inşallah dönerler. Resimlere bakar mısınız 1 yıl bile iyi kullanmışım. İşçilik hatalı çatlaklar. Çürük ahşaplar. Allah'ım ne kadar iğrençler görmelisiniz..




  • gurkan018 G kullanıcısına yanıt
    Diğer firmaların Geri dönüş oranlarına bak birde ider mobilyanın. Sana aldığım eşyaların resmini işçiliğini göndersem şuan o firmada çalıştığın için hoşnut olmayacaksın. Eminim büyük harflerle yazma sebebini de açıklarsın. :))
  • Sefaköy ider mobilyadan asos yatak odası aldım. Ancak böyle bir rezalet görmedim. Mağaza gördüğüm mobilyanın kurulumu ile evime kurulan arasında dağlar kadar fark var. Mobilyada bulunan siyah şeritler birbirleriyle alakasız bir şekilde durmakta! İlk kurulumdan 15 gün sonra geldiler hatalı ürün dediler kapakları aldılar. 15 gün sonra yeni kapak gelecek dediler aynı kapakları getirip taktılar. Daha sonra da bu ürün böyle dediler. Müşteri hizmetleri de şube de sorumsuz. Sanki bu ürünü ben ürettim, montajını yaptım sorun bende gibi konuşuyorlar. Tam fiyasko bir şirket. Böyle rezalet bir firma görmedim. Sorunumu çözmek yerine müşteri hizmetleri azarlar gibi konuşuyor. Karar sizin!
     İder Mobilya yı bilen var mı?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yLgn

    Sefaköy ider mobilyadan asos yatak odası aldım. Ancak böyle bir rezalet görmedim. Mağaza gördüğüm mobilyanın kurulumu ile evime kurulan arasında dağlar kadar fark var. Mobilyada bulunan siyah şeritler birbirleriyle alakasız bir şekilde durmakta! İlk kurulumdan 15 gün sonra geldiler hatalı ürün dediler kapakları aldılar. 15 gün sonra yeni kapak gelecek dediler aynı kapakları getirip taktılar. Daha sonra da bu ürün böyle dediler. Müşteri hizmetleri de şube de sorumsuz. Sanki bu ürünü ben ürettim, montajını yaptım sorun bende gibi konuşuyorlar. Tam fiyasko bir şirket. Böyle rezalet bir firma görmedim. Sorunumu çözmek yerine müşteri hizmetleri azarlar gibi konuşuyor. Karar sizin!
     İder Mobilya yı bilen var mı?

    Bu fotoğrafı gördükten ve diğer yorumları da okuduktan sonra 13.500 liralık siparişten vazgeçtim.

    Herkese çok teşekkür ederim.

    Heleki bu fotoğraf bildiğin küfür.

    Geçmiş olsun.




  • Bende çok hoş bir koltuk takımı beğenmiştim birazdan almaya gidiyordum vazgeçtim. Napalım az daha para verirriz başka markaya ama kafamız ağrımaz.
  • vay arkadas iy ki gordum burayi ha. bi kac modele bakmak icin pazar gunu gidecektik. oturma grubu, yatak odasi icin ama hic gitmeye bile gerek yok. konu gayet acik ve net.

    mevzu uygun fiyatli olup olmamasi degil, bi mal pahali da ucuz da olabilir ama yukardaki hareketlerle karsilassam ya olay cikar ya sinirden kendimi yerim. heeec gerek yok.

    bilinen markalar disinda vivense'ye bakicaz bi de.

    eger bildiginiz guvendiginiz yer varsa lutfen haber edin beyler/bayanlar.
  • Arkadaşlar bilgiler için çok teşekkür ederim. 18bin lira mı az kaldı bu firmaya gömecektim. Büyük bir hatadan böylelikle beni kurtardınız.

    Burada yorum yapan ve sorun yaşayan arkadaşlar hangi markalara yöneldiler acaba? Ve tercih ettiğiniz markalarla ilgili bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TR_Cloud

    Arkadaşlar bilgiler için çok teşekkür ederim. 18bin lira mı az kaldı bu firmaya gömecektim. Büyük bir hatadan böylelikle beni kurtardınız.

    Burada yorum yapan ve sorun yaşayan arkadaşlar hangi markalara yöneldiler acaba? Ve tercih ettiğiniz markalarla ilgili bilgi verebilir misiniz?

    İder Mobilya fiyat olarak uygun ama kalite çok kötü. Bende 1 aydır mobilyacı mobilyacı geziyorum. Avcılar İder'ede baktım ucuz olduğundan dolayı bak dediler. Kalite çok çok vasat, mobilyaların içi boş sunta gibi zaten vurduğunda o tok sesi bir türlü alamıyorsun. Koltuk süngerleri çok sert ve rahatlık geri plana atılmış.

    Nerede oturuyorsun bilmiyorum ama Beylikdüzü'nde Eskidji var mediamarkt'ın arkasında. 4-5 katlı kocaman bir mobilya avmsi. Genellikle üretici firmaların dükkanları var ve her tarz - bütçe - kaliteye göre ürün bulabilirsin. Ben koltuk takımı ve masa sandalyelerini oradan seçtim. Yatak odası - yemek masası ve tv ünitesini irfan home dan seçtim. Kalite olarak hepsi gayet iyi. Taşıma ve montajda bir problem çıkmazsa uzun yıllar sıkıntısız kullanılacak ürünler kendini belli ediyor. Bu mağazalara bir bakmanı tavsiye ederim.




  • oturma odasına köşe koltuğu bu firmanın masko mağazasından almıştım. gayet de memnunum.
    yorumlara bakınca sorun yaşamadığım için şükrettim
  • Bende aşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum. İskeletin gürgen ağacından olduğunu ve 32D sünger kullandıklarını söylediler ama bilemiyorum.


     İder Mobilya yı bilen var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 27 Aralık 2016; 10:11:16 >
  • Bende ider den yatakodası takımı almıştım. Adamları özellikle uyarmıştım bu kurulmuş olan teşhir ürününü sakın yollamayın diye "Hayır kesilikle öyle birşey olmaz" demişlerdi. Eve getirdikleri ürünün teşhir ürünü olduğunu söylememe rağmen hayır fabrikadan yeni geldi dediler. Mobilya kurulduktan sonra ertesi gün mağazaya gittiğimde teşhir ürününün orada olmadığını gördüm. İşte bu arkadaşlar bu kadar dürüst satıcılardır dikkat edin!
    Ayrıca dolabın kapakları çok rezl monte edilmişti bütün mobilyayı baştan aşağı yeniden monte etmek zorunda kalmıştım.
    Bu kadarda iyi monte ederler buna da dikkat edin!
    Servis sonrası hizmet mi? Güldürmeyin beni
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.