Şimdi Ara

Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
52
Favori
96.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Amacım tartışma çıkarmak değil isteyen istediğini yapabilir. Ama gerçekçi olmak lazım. Bak kendiniz diyorsunuz oyunda olmadığınız halde sizi oyunda gösteriyor. Bu hile değil mi? Değil diyorsanız bu noktada başka söyleyeceğim bir şey yok. Evet hile ama masum hile diyorsanız münakaşaya devam edebiliriz ☺️

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EhtiyarKurt kullanıcısına yanıt

    Yahu boştan yere neden elektrik parası veresin? Sırf kart düşecek diye neden israf yapayım? Hiçbir şey olmasa bile ekonomiye zarar. Kapitalizmi bu kadar savunmanız aşırı saçma. Neden PC'yi saatlerce açık bırakayım? Zaten o kartı düşürmeye hakkım var. Parasıyla satın almışım.

  • Bildiğiniz gibi steam 20 kasım'da dolar kuruna geçiyor, elimizdeki kartları şimdi mi satmalıyız, dönüşüm sonrası mı satmalıyız, yoksa şimdiden cevhere mi dönüştürmeliyiz?

  • Yeni bilgisayarımda henüz Idle Master'ı kurmamıştım. Dün gece kurulumu yaparak PC açık bırakmıştım. Sabah kalktığımda hiç bir kartın düşmediğini farkettim. Değiştirdiğim tek ayar oyunları 2 saate kadar eş zamanlı, sonra ayrı ayrı çalıştır seçeneğiydi. Fast Mode seçtiğim gibi kartlar düşmeye başladı. Anlamadığım Fast Mode'da oyunlar 2 saat olmadan kartlar nasıl düşecekti. 

  • Aerospace kullanıcısına yanıt

    en düşük 4 cent e oyun satabileceğini düşünürsek 1.20 tl altındaki kartlar değerlenebilir diye düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi değildir (:

  • Sanırım Fırtına öncesi son büyük vurgunumuzu yaptık. 260 oyundan 940 kart düşürüldü. Önceki mesajımda dediğim gibi default ayarları bozduğum için kart düşmemişti. 

  • Bir HORT çekelim, üste çıksın.


    Dolara geçmeden önce kart düşürüp bakiye kasıp ucuz oyun almak için son fırsat.


    Birkaç aydır yapmıyordum, kütüphaneyi son kez silkeledim ve 500₺ üzeri bakiye kastım. Daha 600 pazarda + 200 envanterde kart satılmayı bekliyor.



    PC fırsatları konusunda programdan ve envanter satış script'inden bahsettim. Muhabbeti buradan devam ederse diğer konu kirlenmemiş olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 13 Kasım 2023; 1:14:32 >




  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Pazardaki 400 civarı kartın satışını hızlandırmak için tamamına %20 indirim uygulamak istiyorum. Bu ve benzeri işlemleri toplu halde yapabiliyor muyuz?


    Kartların yanında sadece "Kaldır" seçeneği var. Tek tek kaldır seçilip her birine ayrı ayrı yeni fiyat girmek işkence olur. Bunun pratik bir yolu vardır umarım.  

  • Be-Mine kullanıcısına yanıt

    Hmm... tecrübe etmediğim birşey ama yardımcı olmaya çalışayım.


    Öncelikle listelenmiş tüm kartları satıştan kaldırmak için tek tek "kaldır" tuşuna basmak yerine şu mesajımda bahsettiğim Steam Economy Enhancer scriptini kurup pazar sayfasındaki aktif listelemelerim ekranında bulunan "Select all" butonuna bas ve sonra "Remove selected" butonuna tıkla. Böylece tüm listelemelerini iptal edebilirsin, veya kaldır tuşunun yanında bir de kutucuk çıkacak, bu kutuları el ile kendin seçebilirsin. Bir kutuya tıklayıp, çok alttan bir kutuya Shift tuşu basılı iken tıklarsan, aralıktaki tüm kutuları işaretlemiş olursun.



    Tüm kartları satıştan çekmek istemiyorum, onun yerine pahalı kalmış kartları yeniden fiyatlayacağım dersen, bunu da yine aynı script kurulu ilken şu butonlardan yapabilirsin.


    Not: bunu denemedim, önce tüm kart verilerinin ilgili sayfada işlenmesini beklemek gerekebilir.






  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Güncel idle master ayarları nasıl olmalı hocam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt

    Fast mod varsayılan kullandım ben.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 14 Kasım 2023; 13:55:30 >
  • Steam Economy Enhancer'ın github sayfasını inceledim, istediğim şekilde toplu % indirim yapılabileceğine dair bir bilgiye ben de rastlamadım.


    Fiyat oluşturmayla, düzenlemeyle ilgili halihazırda sunduğu seçenekler çoğunlukla yeterli bulunuyor olmalı ki bu tür bir alternatife gerek görülmemiş, en azından şimdilik.


    Zaten belirttiğin ayarlar belli dereceye kadar işimi kolaylaştıracak gibi görünüyor. Yükleyip kurcalayayım en iyisi.


    Bilgilendirme için teşekkürler @XanthiN .  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be-Mine -- 14 Kasım 2023; 19:29:44 >
  • Arkadaşlar az önce enteresan bir şey oldu. Steam Enhancer'dan direkt sell, sell diye hızlıca kartları satıyordum. Bakiyeye eklenecek ücreti 100 tl gibi bir şey gösteriyordu. Sonrasında ne olduysa cüzdan 143 lira oldu (sadece 43 tl eklendi zaten 100 tl vardı) ve gerisi de ne pazar geçmişimde ne de pazar listemde gözüküyor. Kartlar bildiğin kayboldu. Özellikle bir tanesi parlak kartı idi onu da listelemiştim onu da bulamıyorum. ne satılmış, ne de pazarda listelenmiş, ne de envanterde. Başına böyle bir şey gelmiş olan var mı?


    Kafadan bir 50-60 lira gitti canım sıkıldı valla. :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hips -- 14 Kasım 2023; 20:16:59 >
  • Hips H kullanıcısına yanıt

    Onaya düşmüş olabilir, mobil program üzerinden "bekleyen onaylar" bildirimi var mı bak.


    Kartlar kaybolmaz, mutlaka biryerdedir yada aşırı işlemden dolayı gecikme olmuştur daha sonra tekrar bi gözlemle.

  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Yok hocam onaylamalarda değil, siz söyleyince tekrar kontrol ettim. Zaten 9 liralık bir parlak kart idi, yüksek meblağ olmayınca onaya düşmüyor bende. Valla şu an kayıplar hocam. Tekrar gözlemleyeceğim. O parlak kartı en azından ezbere biliyorum, hangi oyun olduğunu, tipini falan. Belki dediğiniz gibidir. Onu bir yerde yakalarsam diğerleri de yavaş yavaş gelir derim. Ya da 50 tl ayarında -10/+10 bir ücretin bakiyeye eklenmesi lazım. İkisinden biri olmalı yoksa hiç olmuş olacak. Teşekkürler yanıtınız için.

  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Hocam uygulamada yeniyim de, senin paylaşmış oldugun ss ile aynı ayarları yaptım başka yapmam gereken bişi var mı?

    Online oynadıgım oyunlar var onlardan da hem çıkış yapıp hem de kara listeye aldım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BigMuffin kullanıcısına yanıt

    Bir ayar lazım değil, böyle yapıştır gitsin.

  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam

  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece 3 kart kaldı yazıyor ama oyunlar 2.3 saat olmasına rağmen düşmüyor ne yapmam lazım? oturumu kapatıp tekrar girsem fayda eder mi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şuanda problemsiz çalıştırabilen var mı ? Sürekli bir döngüye girdi Oyun tarayıp duruyor 4-5 saattir kart yok. başa dönüp duruyor. kapattım açtım bağlantı kestim bağladım düzelmedi

  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.