Şimdi Ara

IE Explorer da Giris Sayfasi Hatasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba,
    isyerinde bir bilgisayarda explorerin giris sayfasi "mp3buldun" gibi bir siteye sabitlenmis durumda...
    Ayarladan degistirmeye izin vermiyor... IE 7 versiyonunu yukledim ama sorun gitmedi... Adaware ile taratiyorum bir sey bulamiyor..
    Bu durumdan nasil kurtulabilirim?
    [simage] [/simage]

     IE Explorer da Giris Sayfasi Hatasi



  • HijackThis.exe programını internetten indir, o kısmı temizleyecektir. Kurulu spyware programı varsa onunla da tarama yapıp problemi çözebilirsin.

    Daha sonra bir vatandaşlık görevi olarak mp3buldun.com'un domain kayıtrlarına bak, kime ait olduğunu bul ve mahkemeye ver.
  • Öncelikle BAŞLAT menüsünden ÇALIŞTIR uygulamasını başlatınız.
    Ardından açılan pencereye ''gpedit.msc'' yazarak ''Grup İlkesi'' isimli menüye geliniz. Daha sonra ''Kullanıcı Yapılandırması'' sekmesini > Yönetim Şablonları > Windows Bileşenleri altında bulunan ''İnternet Explorer'' bölümüne kadar ulaşınız.

    Tüm bunları yaptıktan sonra karşınıza bir pencere gelecektir.
    Bu menünün sağ tarafında bulunan '' Giriş Sayfası Ayarları Değişimini Devreden Çıkar'' seçeneğini mouse ile çift tıklatınız.

    '' Giriş Sayfası Ayarları Değişimini Devreden Çıkar'' seçeneğini tıkladıktan sonra karşımıza aşağıdaki pencere çıkacaktır. O penceredeki ''Devre Dışı'' seçeneğini işaretleyip TAMAM butonuna tıklayarak ''Grup İlkesi'' menüsünden çıkınız.

    Artık Explorer giriş sayfamızı kurtardık ve yine kendimizin tercihlerinden biri olan web adresini girerek durumu düzelttik.




  • Arkadaslar bilgiler icin cok tesekkur ederim, foruma yogunluktan dolayı 1 aya yakındır giremedim, soz konusu bilgisayarda hemen dediklerinizi deneyip sonucu bildiririm,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.