Şimdi Ara

ieeexplore.ieee.org erişimi olan arakadaşlar var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ne zaman google da elektronik ile ilgili bi arama yapsam sonuçların büyük bir kısmını ieeexplore.ieee.org'de buluyor. Ama yazık ki halka açık değil. Institute of Electrical and Electronics Engineers, Inc. bizden neden bu değerli bilgileri saklıyor anlamıyorum. Erişimi olan arkadaşlar varmı. Varsa paylaşmak isterler mi acaba?



  • IEEE sizden bu degerli bilgileri falan saklamiyor, butun IEEE uyelerine Xplore erisimi acik. Her ciddi elektrik-elektronik muhendisinin olmasi gerektigi gibi IEEE'ye uye olmanizi oneririm, uyelik ucreti gayet makul. Eger ihtiyaciniz olan sadece 1-2 makale ise bir seferlik yardimci olurum, ozel mesaj atin.
  • Bana garip gelen ücretli olması. Şimdilik başka yerden account temin ettim. Ne zaman ve ne kadar ihtiyacım olacağı belli değil o yüzden ihtiyaç halinde PM atarım. Birçok arama da en üst sıralarda çıkan bir site. İçeriğe ulaşmak için de malum erişimin olması gerekli. Sonuçta başla sitelerin içeriği ile kıyaslama yapabilmek için bile IEEE'deki içeriğe bakmak lazım. Bazı sitelerde daha ayrıntılı bilgiler bulmak da mümkün ama bunu kıyaslama yapmadan anlamak pek mümkün değil. Teşekkürler.
  • Neden ucretli olmasi size garip geldi anlamadim, IEEE dunyanin en buyuk mesleki organizasyonlarindan biri ve yuzlerce kitabi yayinlayip bilimsel konferans duzenlemek bedavaya olmuyor; hayir kurumu degil IEEE. Biz ABD'de calisan muhendisler yilda 200 dolara yakin oduyoruz IEEE. Ogrenciler icin cok daha uygun programlari var.
  • Ücretli olması bence mantıklı.O kadar kaynağı sunmak kolay değildir.Ayrıca 2 ayda bir Spectrum adlı bir dergi postanıza yollanıyor.Dergilerde gayet kaliteli ki yıllık fiyat(üyelik ve dergi) $25 dolar.1mbit bağlantıya 29 ytl verdiğimize göre bunun yanında uygun kalıyor bence.
  • selam arkadaşlar bende elektrik&elektronik mühendisiyim.. yeni mezun oldum.. çıkar çıkmaz EMO ya üye oldum.. ama beklentilerimi karşılamıyor.. IEEE üyeliğinin bu kadar uygun fiyatlı olduğunu bilmiyordum.. okuldayken baya faydalı oluyodu makaleleri dergileri inceleme açısından sanırım askerliğimi tamamladıktan sonra kısmetse emo üyeliğmden istifa edip ieee ye üye olacağım.
  • merhaba arkadaslar benim kablosuz iletişim hakkında bir makaleye ihtiyacım var sadece 1 tane lütfen yardımcı olurmusuz? ÇOK ACİLL LÜTFEN..

    Iterative Generalized-Likelihood Ratio Test for MIMO Radar

    Luzhou Xu Jian Li

    linki:

    http://ieeexplore.ieee.org/Xplore/login.jsp?url=http%3A%2F%2Fieeexplore.ieee.org%2Fiel5%2F78%2F4203035%2F04203117.pdf%3Farnumber%3D4203117&authDecision=-203


    SAYGILAR....




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.