Şimdi Ara

IELTS için kurs önerisi?.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
5
Favori
89.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Anadolu yakası için önerileri olan var mı? Akademik bati dilleri hariç.
  • Kurssuz olur mu arkadaşlar? Şuan listening ve reading 23-28 arası cambridge testlerinde writing ede udemyden kurs aldım çalışıyorum.Speaking için özel ders almayı düşünüyorum.Hedef 6.5 ve aralıkta girmeyi planlıyorum.Fikri olan var mı?
  • 1 aydır araştırıyoruz ama adam gibi bir kurs hala yok ortada. Koca İstanbul da kurs yok, işe bakın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gatetrans

    1 aydır araştırıyoruz ama adam gibi bir kurs hala yok ortada. Koca İstanbul da kurs yok, işe bakın.
    Kurs varda arastirinca hicde iyi seyler okumadim bu kurslar hakkinda google ve sikayet var da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VolcanoPower

    Kurs varda arastirinca hicde iyi seyler okumadim bu kurslar hakkinda google ve sikayet var da

    Alıntıları Göster
    Aynen öyle, kurs dolu ortalık ama hangisi iyi kötü anlamak zor. Şikayet dolu vs.
  • Uzun süredir bu konuda bakmadığım yer dinlemediğim kimse kalmadı. Uzun araştırmalar sonucu www.aysunugus.com.tr sitesini keşfettim. Çok iddialılar bu kadar da olmaz dedim. İyice araştırdım WhatsApp üzerinden ilgili kişilerle konuştum ve gerçekten çok ilgili insanlardı. Üstelik deneme amaçlı bir kaç ders de verdiler. Çoğu kursta olduğu gibi amaçları para kazanmak değil. Evet emek veriyorlar tabii karşılığını almak isterler ama bu öyle değil. önemsedikleri şey para değil ben oldum. Gerçekten bir şeyler öğretmek beni ileriye taşımak için çaba gösterdiler. Dil öğrenme konusunda en az benim kadar onlar da çaba gösterdi. Bu beni oldukça motive etti. Daha çok çabalamamı sağladı. Ve sonunda istediğim şey oldu. İelts'yi güzel bir puanla kazandım. Teşekkürler www.aysunugus.com.tr


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çalıştığım kuruluştan dil tazminatı almak için arayışa girmiştim. Minimum 6.5 almam gerekiyordu. Araştırmaların sonrası beşiktaşta akademik yabancı dil kursundan 40 saat özel ders aldım. Geçmişten gelen ingilizce bilgimde vardı. Overall da istediğim puanı aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mervekocamis -- 17 Haziran 2022; 12:9:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce yds sınavı için akademik dil kursundan eğitim almıştım. yeni işimde dil için sadece toefl ve ılets sınavlarını kabul ediyorlardı. kadıköy şubesinden ingilizce altyapım olduğu için direk ılets grubuna kayıt oldum. gruptaki öğrenciler yetişkinlerden oluşuyor. yabancı hoca ile tamamen sınava yönelik içerikler var. tavsiye ederim.

  • İİBF den fakültesinden yeni mezun oldum. akademik kariyer düşünmüyorum. ileri seviyede ingilizcem var. sizce yds ye girmeli miyim? bir faydası olur mu ileride?

  • elinizde kariyeriniz için sınav puanı olmasını istiyorsanız uluslararası geçerliliği olan ılets toefl sınavlarına girmenizi tavsiye ederim. yüksek veya doktora düşünmüyorsanız yds ye gerek yok.

  • Bende İstanbul Beşiktaştayım kurs aramadan önce istanbulda kesin bulurum dedim ama sadece para odaklılar... Online aramaya başladığımda Ankara'da Kariyer Yolu diye bir kuruma rast geldim.. Yorumlarına baktım çok olumluydu dedim bu gerçek değil sonra da aldırdıkları sonuçları paylaşmışlar ikna oldum açıkcası. Aradım bilgi alırken seviyeme uygun saat önerdiler etkilenmiştim... Kayıt olduktan sonra hoca ekskilerime yönelik bir çizelge çıkardı hazır bir kalıp yerine seviyeme uygun bir eğitim olması beni çok ikna etti ve 6 lazımdı 6.5 alarak bu serüveni tamamladım

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.