Şimdi Ara

İGDAŞ Abonelik krizi acil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni ev kiraladım bir ay sonra evleneceğim kısmetse. Emlakçı ile kontratı yaptık anahtarı aldım uğurladı bir şey demedi. Ben de doğal olarak abonelikleri üzerime almaya gittim. Doğalgazcı eleman geldi eve ve 'Bu gazı açamam çünkü projede kombiye ilaveten hermetik soba gözüküyor oysa evde yok' dedi. Zaten bu sebepten 1200 TL depozito çıkmış normalde 500 küsürmüş. Yeniden çizdirtip başvuru yapmanız lazım dedi gitti.


    Emlakçıya gittim tekrar bana 'ya sen niye karıştırdın gazcıyı zaten açık gazın ev sahibinin üzerine öyle de devam edecekti neyse boşver gazın açık sen normal kullan ödemelerini yap' dedi. Ben ön başvurumu yapmış bulunduğum için sanırım bi yere imza atmamama ve gelen kişinin gazını açamam demesine rağmen kendi adıma taksitlendirdiğim depozito ücretimin de yansıdığı igdaş faturası geldi 200 küsür lira.


    Sonra da SMS geldi resmi açma işleminiz tamamlanmadığından 153 arayınız teknik ve yasal olarak uygun değil diye. Şimdi ben ne yapmalıyım gazım kaçak mı normal mi nedir anlayamadım. Teşekkürler.








  • gazı açamam dediyse normal olarak kesmiştir mühür takmışlardır sayacına onu kırıp kullanmaya devam edersen hep ceza bindirirler

    kiracı olduğun için pek bir şey diyemeyeceğim maalesef ev sahibine danıştın mı hiç ?

  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

    İgdaşı aradım 2006 projesinde sobalı çizildiği için çıkarılması gerekiyormuş projeden yani yeniden çizilecekmiş bu da 600 tl miş. Sonra yeniden igdaşa başvurulacak ve depoazitonla açılacak. Ev sahibide yapcak bişe yok yaptır düş kiradan dedi de şükür bir nebze rahatladım. Sadece depozito vermiş olcak işte bir de 100 tl kaçak elektrik cezası gelcekmiş faturaya ek standart.


    Emlakçı gaz ev sahinin üstüne demediği için tüm bu külfet ve süreç malesef. Neyse hallolmak üzere. Teşekkür ederim cvbın için hocam.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.