Şimdi Ara

İĞRENÇ BİR VESTEL WİRELESS PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kardeşime bir vestel laptop almışlar ama bela bir laptop. Wireless i yüzünden çıldırmak üzereyim.

    AirTies RT211 kablosuz modem ile ilgili tüm ayarları yaptıktan sonra bilgisayarı başlatıyorum ve wireless bağlantısı sağlanıyor. Kablosuz olarak rahatça internete giriyorum. Tam bu sırada aradan 10 yada 15 dk. geçiyor ve bağlantı bilinmeyen bir sebepten ötürü kopuyor. Sonra yeniden bağlantı kurmaya çalıştığımda ağ listesinde hiçbir ağ bağlantısını göremiyorum. Normalde bilgisayarı yeni başlattığımda forum kendi kablosuz ağ bağlantım ve komşumuzun kablosuz bağlantısı gözüküyor listede.

    O an ne yaparsam yapayım bağlantı kurulmuyor. Sleep moduna alıp yeniden başlattığımda düzeliyor ve bağlantı sağlanıyor veya bilgisayarı baştan başlattığımda problem kalmıyor. Bağlantı sağlanıyor.

    Bu konuda çok araştırma yaptım ve türlü web sitelerinden türlü yöntemler denedim ama olmadı. Problem modemden kaynaklanmıyor bu belli. Çünkü komuşumuzun laptopu ile bizim modemden bağlandığımda asla bağlantı kopmuyor. Sürücüyü güncelledim + virüs taraması da yaptım. Başka ne gibi bir problem olabilir bilmiyorum ama gerçekten çok gıcık bir durum. En çok bağlı kalabildiğim süre 16dk. :( sonrasında hemen kopuyor ve tekrar bağlanmak için listede bir ağ bağlantısı gözükmüyor.

    ya sleep ya da reset.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cappystarjoe -- 20 Kasım 2015; 16:21:20 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.