Şimdi Ara

IKEA'dan Ürün Değiştiren Oldu Mu Hiç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
13.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ikea'dan uzun bir kitaplık almıştım 2 gün önce ve 4-5 ürün daha. Yanlız uzun kitaplık kurduktan sonra hoşuma gitmedi. Bende bunu başka bir kitaplıkla değiştirmek istiyorum ama yassı kutuları atmıştım. Ve ürünü de kurdum. Bunu değiştirirler mi? Evetse! ikea' ya kurulu bir şekilde mi götürmek gerekiyor ürünü yoksa parçalayıp mı götüreyim? ki ben parçalarsam zarar verebilirim ürüne diye düşünüyorum :D Değişim tecrübelerinizi duymak isterim, teşekkürler :)



  • ikea sss:


    İade ve Geri Ödemeler1. İade politikanız nasıl?
    Herhangi bir sebeple memnun kalmadığınız ürünleri, ürünün orijinal ambalajı ve fişi/faturası ile birlikte 30 gün içinde Müşteri Hizmetleri’nin İade Bölümü’ne geri getirebilirsiniz. İade edilen ürünün karşılığında tercihinize göre paranız ödenir veya iade çeki verilir.
    2. Paketini açtığım bir ürünü değiştirebilir miyim?
    Evet. Fişi veya faturası ile birlikte getirdiğimiz takdirde ürünü iade edebilirsiniz. Ancak bu durumda para iadesi yapılmaz, ürün tutarı kadar iade çeki alırsınız. İade çekini 30 gün içinde dilediğiniz mağazamızda kullanabilirsiniz.
    Lütfen dikkat! Şirket üzerine alınan ürünlerin iadesinde, şirket tarafından kesilen iade faturasının ibrazı yasal bir zorunluluktur.
    3. Faturamı kaybettim, 30 gün doldu. Elimdeki ürün IKEA olduğu halde neden iade edemiyorum?
    Fiş veya faturası olmayan ürünlerin iadesini kabul edemiyoruz. IKEA olarak müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için çoğu firmadan çok daha uzun bir süre olan 30 gün içinde koşulsuz iade garantisi sağlıyoruz. 30 gün dolduktan sonra iade hakkınız yanıyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.