Şimdi Ara

İki ev arasında kombi değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Yeni bir ev almayı planlamaktayım. Şuan ki evimde vailant marka oda termostatlı kombi var ve yıllık bakım anlaşması devam ediyor. Yeni evimde ise protherm marka kombi var ve oda termostatı yok.

    İki kombiyi değiştirmek istesem proje veya benzeri bir işlem yaptırmak zorunda mıyım?
    Bu işin bana maliyeti ne olur?



  • s.a kardeş ilk öncelikle kombiler yerinden söküldüğü zaman arıza verme olasılıkları çok yüksek (özellikle ilk 1 ay içinde)evimizde tadilattan dolayı söktük taktık 12 sonra arıza verdi(200 tl çik) yani haberin olsun bu işler biraz sakat değiştirmeye gelince sen değiştirebilirsin bilmiyorum ama iğdaştan gidip yaklaşık 35-40 lira dosya parası verip makina mühendisi imzası ve kaşesi şartı var kesin daha yeni kombiyi değiştirdik.
    saygılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: webroal

    s.a kardeş ilk öncelikle kombiler yerinden söküldüğü zaman arıza verme olasılıkları çok yüksek (özellikle ilk 1 ay içinde)evimizde tadilattan dolayı söktük taktık 12 sonra arıza verdi(200 tl çik) yani haberin olsun bu işler biraz sakat değiştirmeye gelince sen değiştirebilirsin bilmiyorum ama iğdaştan gidip yaklaşık 35-40 lira dosya parası verip makina mühendisi imzası ve kaşesi şartı var kesin daha yeni kombiyi değiştirdik.
    saygılar.

    Eyvallah, teşekkürler bilgilendirme için. Bu haliyle devam edeceğiz artık. Yeni evdeki eski bir kombi ve bozulana kadar kullanırız diyorum artık.




  • aynen öyle yap zaten eski ise bi arıza vermesi muhtemel ki o arıza masraflı olucak kesin sende eskisini vericen yenisini alıcan.
    Bu arada kombi alırsan BOSCH kombilerede bak derim biz 1000 tl ye aldık 2 yıl oldu tık çıkartmadı ve yakıt konusundada iyi sayılır.
    Buderus da olabilir ama Bosch VE Buderus2'un servisi ISISAN büyük firma ama işini bilen teknik elemanı yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.