Şimdi Ara

İki modemi birbirine bağladım tp link access point oldu ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İki modemi birbirine kabloyla bağlayarak evdeki ağı genişlettim ap olan modemim tp link ama şöyle bir sıkıntı yaşıyorum dhpc relay seçili orada ama şu anda tp linkin arayüzüne ulaşamıyorum ve iki ayrı wireless ağında dosya taşıyamıyorum. bunun halyolu muahkkak vardır hatta bir defa tesadüfi olarak yaptımda ama şu anda nerede hata yaptığımı bulamıyorum.

    yaptığım ayarlat
    adsl modu : bridge
    dhpc modu: dhpc relay
    ipleri uygun biçimde ayarladım ve ana modem ip atıyor tüm cihazlara ve iki ağdan da sunucu olarak ana modem görünüyor fakat tp link e bir türlü bağlanamıyorum.



  • iki cihazida ayni ip araligina aliniz.
    ana makina 192.168.1.1 ise ap olanida 192.168.1.254 yapiniz. ayni grupta farkli ip olmus. oldu. ap uzerinden nete cikan pclerde apnin arayüzüne ulasirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sunirgerep S kullanıcısına yanıt
    Değerli Müşterimiz ;

    Tp-Link Modemin arayüzüne giriş sağlayıp ADSL modunu Bridge mode çekip daha sonrasında Arayüz Ayarları - LAN bölümünden DHCP : kapalı olmalıdır. ve İp adresi bölümüne eğer modeminizin ip adresi 192.168.1.1 ise tp-link modemin ip adresi 192.168.1.254,253,... olmalıdır.Eğer modeminizin ip adresi 10.0.20.1 ise tp-link modemin ip adresi 10.0.20.254,253,... olmalıdır.İyi günler dileriz.

    Saygılarımızla
    Tp-Link Türkiye
  • tp link hizmette bir sınıf atladı, neyse ki sorunu hallettim adresin sonuna :80 geliyor böylece access point olan modemin arayüzüne ulaşabildim. Tp linkteki arkadaşlara çalışmalarında başarılar diliyrum, bir sonraki modemim yine tp link olacak gibi görünüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunirgerep -- 23 Temmuz 2013; 22:11:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.