Şimdi Ara

iki soru (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iki sorum var yardımcı olursanız sevinirim.
    1. pf uzantılı dosyalar nelerdir. Ne işe yarar bunlar, silsem zararı olurmu. (windows/prefect klasörü altında toplanıyor bunlar (XP de))

    2. Explorer da araç çubuklarında görünüme geliyorum, durum çubuğunu işaretliyorum, ancak herhangi bir linke tıklayınca ya da başka bir sayfa açınca aşağıdaki durum çubuğu kayboluyor. Bunu nasıl çözerim. TEŞEKKÜRLER.



  • Uzantılar için:http://filext.com

    Diğer sorun ilginç biraz.
  • Yav binbaşım kafayı yiyorum sorma. Bak şimdi bu sayfadayım görünümden durum çubuğunu işaretliyorum aşağıda beliriyor. tamam tuşuna basınca ya da ne bileyim başka bir linke tıklayınca ya da başka bir sayfa açınca hooop kayboluyor. gpedit.msc komutu ile internet explorer ayarlarını da denedim gene beceremedim. illa yardım isterim. =))
  • en temizi biçimlendir baştan kur,sonrada yedekle.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Faux Carnival

    Uzantılar için:http://filext.com

    Diğer sorun ilginç biraz.

    bak burası hakkat güzel mekan imiş,hemen sık kullanılan yapak.
  • arkadaş durum çubugunu işaretledikten sonra dosyadan kapat yap sayfayı bakaLım ne olacak..?
  • Selamlar,
    pf uzantılı dosyalar yani C:\WINDOWS\Prefetch altındaki dosyaların tamamını belirli periyodlar ile silebilirsin. Bu dosyalar bilgisayarını her açtığında kullandığın programların sıklığına göre yüklenmesini sağlayan işlem için gerekli bilgileri tutar. Bunları silmende herhangi bir sakınca olmadığı gibi hatta haftada bir silmen sistem performansını arttırır.

    Diğer sonuna gelince durum çubuğunu aktif ettikten sonra klasör seçeneklerinden tüm klasörlere uygula demen gerekiyor ki durum çubuğunu diğer tüm klasörlere de uygulasın ve hafızasına alsın. Ancak dikkat etmen gereken şey sadece durum çubuğu değil dosyaları nasıl görüntülediğin, ( liste, küçük resim, simge gibi ) vb klasör ayarları da tüm klasörlere de uygulanacaktır.

    Saygılarımla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.