Şimdi Ara

İki uçuş arası süre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, benim ikisi de pegasustan alınmış iki farklı biletim var. Biletlerle farklı olduğu için pegasus bagajları transfer etmiyor. 18.30'da isveçten sabiha gökçene ineceğim. 20.25'te gaziantep uçağım var. Bu yaklaşık iki saatlik süre içinde bir sonraki uçağa yetişebilir miyim? Bagajım da olacak. Pasaport kuyruğu, bagajı teslim al, tekrar teslim et falan süre geçecek.



  • Çok heyecanlıymış :) yani tamamen şans ile alakalı açıkcası. Bu konuda kimse çok net bir şey söyleyemez. Rötar yapsa bavulu geçtim, siz bie yetişemezsiniz o uçağa. Bu tamamen rötar olmaması ve bavulun hızlı gelip gelmemesiyle alakalı. Bavul hızlı gelirse gerisi kolay, öncelik ister bavulunuzu teslim edersiniz sorun yok. Gaziantep uçağı için check-in açıldığında mutlaka yapın.
  • Pasaport kuyrugu sorun degil. Ama pegasus muhtemelen rotar yapacaktir.

    2 saat tam yetecektir ama. Burdaki problem ucustan xx dakika once bagaj teslimi yapmis olamaniz gerekiyor şarti.

    Bol sans.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzülerek söylüyorum sen o antep uçağını kaçırırsın..

    neden diyecek olursan,

    https://www.flightradar24.com/flight/pc1280

    linke tıkla. stoklom istanbul arası olan uçağın son 1 haftalık kalkış iniş saatleri yazıyor. genelde rötar yapmış. yapmadığı gün de var ama çok az.

    19:00 gibi alana inse. uçak park alanına yanaşması. kapıların açılmsı. otobüslere doldurmalrı. ordan çıkıp hayvan gibi pasaport kuyruğuna girmen ordan çıkıp eşyanı beklemen. sonra 20 25 deki uçağın için en geç 19 55 de bagajını teslim etmen nerdeyse imkansız...

    bagajı geçtim senin bile yetişmek zor. yaz dönemi. sabiha otogardan beter oluyor..

    yinede bol şans umarım isveç uçağın zamanında kalıp antep uçağın geç kalkar




  • Tuni. T kullanıcısına yanıt
    Uçuş 17 eylülde. Seturdan bileti değişmelerini rica edeceğim olabilirse, olmazsa şansımı denerim. Yoksa havalanında yeni bilet alırım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde antep uçağım da rötarlı. Uçak rötar yaparsa uçağa alırlar mı beni?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • day_dreamer kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen promosyon bilet oldugu icin tatava yapabilirler. Bence biraz daha gec saate alabilirsiniz. Olmazsa adana ya iner ordan otobusle antepe gecersiniz.

    Dunyanin sonu degil. Cokta problem etmeyin😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hep Gaziantep uçağının olası rötarından bahseldilmiş ya isveçten rötarlı kalkarsa uçak? ve Gaziantep uçağı zamanında kalkarsa.

    hadi diyelim planlı gidelim. 18:30 da normal indi. öncelikle isveçte alanda bagajı veren ilk kişilerden birisi olmanız gerekir ki valiziniz ilk partide çıksın. kaldı ki bu durum olsa bile siz bagajınızı ortalma 19:20 sularında alırsınız. ondan sonra o valizlerle haldır haldır iç hatlara geçişiniz olacak ki buda takribi 15-20 dk a sürecektir. yani 19:45'te siz daha kontuarın önünde olursunuz.

    Pegasus kontuarları uçuş uçuş olarak değil, tüm uçuşlar diye açar, bütün yolcular oradan sıraya gireceğini düşünürsek o günün o saatindeki diğer uçuşlara da bakıp yoğunluğu da gözeterek kabaca 20 dk falan sıranın size gelmesini bekleyeceksiniz.

    valizi vermeniz, boardingi almanız saat 20:05'i bulur ki uçak çoktan kapı kapatmıştır o saatte.

    daha geç bir saat alın yada bağlamaları için baskı yapın.




  • winwin35 kullanıcısına yanıt
    İsveç uçağı daha çok rötarlı zaten. bileti aldığım seturu aradım bir sonraki uçuşla değiştirmek için 100 tl istedi. Böyle kalsın, şansıma yetişirsem binerim. yoksa havaalanından başka bilet alırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.