Şimdi Ara

İKİNCİ EL BMW YARDIMM!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
2
Favori
9.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • F30 isteyen , sportif diyen adama corolla , megan 😀😀 hadi atmosferif motorlu eşek ölüsü civic desen şekil şükül piyasa diye anlarım da.

    F30 eğer servis bakımlı,
    düzgün kullanmış birindense hiçbir sıkıntı olmaz dostum al güle güle bin, bu söyledikleri arabalarla zerre kıyas kabul etmez,
    arkadan itişli, sürüş de preimum farklı iliklerine kadar hissedeceğin bir araçtır, ben 2 defa sahibi oldum Passatla bile kıyas yapmıyorum arkadaşlar meganla kıyaslıyor ilginç. ayrıca aynı fiyatlara geniş araç şartı yoksa LCI 2015 ve sonrası F20 1 serisi tavsie ederim, M paket olursa tadından yenmez, genişlik haricinde, sürüş olarak F30 dan hiçbir farkı yoktur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ne tuhaf yorumlar var bmw f30 alayımmı demiş. Onunla aynı sınıfta olmayan ilginç ilginç arabalar tavsiye etmişsiniz..

    konu sahibine gelince f30 yürütmesi zor bir araba olsa piyasada bu kadar çok görmezdik değilmi?
    eli yüzü düzgün temiz bir satıcıdan alırsanız arabayı hor kullanmamış sorunsuzca binersiniz.
    benim size tavsiyem SOS sistemi standart olan bir f30 bakın çünkü onlar ufak tefek teknik güncelleme geçirmiş modellermiş. Bir de 316 ve 320i modellerin kronik bobin sorunu var alırken onu da kontrol ettirin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam haklı biri bana bu teklifle gelse kabul ederim. Ancak madem ben bu garantiyi veriyorum ve bu sözleşmeyi yapıyorum. O zaman aracın fiyatı 140 Bin Tl değil 190 Bin tl işine gelirse der arkanı döner gidersin. Öyle saçmalığa böyle saçmalık. Aracı alacak zorlayacak zorlayacak hortumalrı turboları patlatacak sonra kardeş biz sözleşme yaptık arabanın motoru bitikmiş bak hortumlar patladı.

    Özetle boş konuşuyor arkadaş. 140 Bin lirayı çok büyük bir mebla sanıyor. Adam 140 bine clio satıyor. Sıfır bayi. O bile sana böyle bi garanti vermez hey yavrum hey.

    Özetle.. Geçiniz...
  • ozeba O kullanıcısına yanıt
    Gerçekten böyle ya. Şuanda o konuşanları dinleseydim (Nerdeyse 100 kişiden 98 i ) Şuan BMW ye falan binemiyordum. Gerçekten inanılmaz bir ön yargı var.

    Mesela E30-E36 hatta E46 larda gerçekten temiz bulmak çok çok zorlaştı evet bunu kabul ediyorum. Ancak E60 lar E90 Lar F30 larda bile sanayiden çıkamazssın lafları falan çok komik kalıyor.
  • Uza -00- kullanıcısına yanıt
    Ev işini halledeyim ileride bir e60 almayı düşünüyorum. Ben e60ın içinde kaliteli bir yolculuk yaparken benden daha fazla para verip 0km c sınıfı sedan almış adam lastikten sıçrayan suların çamurluğa çarparken çıkarttığı o muhteşem ahengi dinleyerek yolculuk yapmaya devam eder :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başpiskopos kullanıcısına yanıt
    Yaşınız kaç merak ettim. Ve bu yöntemle hiç ikinci el alışverişi yaptınız mı? Ben bomboş yaşamışım bu hayatı gerçekten. Bana kendimi sorgulattınız teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozeba O kullanıcısına yanıt
    Bi e60 heveside bende var sizin gibi. Ya komple simsiyah ya bembeyaz yada Lacivert hangisi olursa artık. Nasip kısmet
  • kardeşim bmw nin her arabası iyidir. Yakar belki biraz ama yani bi düşün bmw ye biniyorsun. Bu araba aslına bakarsan çok aşırı lüx denilmese de lüx klasmanında turkiyede. Bana sorarsan Gönlün ne istiyorsa onu almalısın. Bu tür şeylerde kimden nasıl fikir alırsan al ne yaparsan yap. Birisi ''Abi ya keşke almadan önce sorsaydın'' diyecek. ''keşke o modeli almasaydın'' diyecek.
    En güzeli kardeşim sen parana göre hangisini istiyorsan gönlün ondan yanaysa onu almalısın. Ben de çok istiyorum bi bmw almayı tabi günün şartlarından imkansız gibi. Dediğim gibi. İnsanlara sorma şunu mu bunu mu alsam diye. Herkeesin bir fikri var ama her fikrin bi beyni yok.
  • Uza -00- kullanıcısına yanıt
    A76 deep sea blue benim araba. Kesinlikle efsane bir renk bence. Siyah ya da beyaz almam alırsam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başpiskopos kullanıcısına yanıt
    Hayal dünyası... Bunu yapan adam enayidir. Ki öyle bir BMW kullanan enayiye de kolay rastlanmaz... Onu yapacağınıza gidersiniz kurumsal garantili oto Ekspertizlere. Adamlar a dan Z ye neyi var santim santim inceleyerek söylüyorlar. Km garantisi de veriyorlar. Ne satıcının ne alıcının başı ağrır. Gider onlarla uğraşırsınız aklınızda olsun... Bunlar öyle 2 dk da Ekspertiz yapan firmalara benzemezler. 45 dk ya yakın inceliyorlar aracı. Alt takım motor kaporta tüm testler elektronik olaylar herşeyine bakıyorlar. Öyle ki sıfır arabaya bile kusur bulabilecek kadar inceliyorlar. Onlara gidin sonra onlardan alırsınız ne alacaksanız. Gidip enayi aramaya çalışmayın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen kuru ağırlığı 1.4 tonluk 1.6 136 HP'lik bir kağnı alana kadar, 1.5 RS alırdım.
  • Bi abimiz ilk sahibi olduğu 2013 model 320d sini daha 30 bindeyken satmıştı, severek almış ve özenerek binmişti, alan arkadaş da aracın gerçekten temiz oduğuna ikna olup gönlü rahat şekilde almıştı. Bir kaç yorum önce bahsedildiği gibi, araca da odaklanın ama kullanıcıya daha çok odaklanın, kullanıcı arabaya afedersiniz eşşek muamelesi mi yapmış, yoksa arabaya özenli mi davranmış. Düzgün bir ikinci el aracı artık ucuza bulmak çok zor, bu yüzden ya sabırla bekleyeceksiniz, yada kesenin ağzını bir miktar daha açacaksınız.
  • Uza -00- kullanıcısına yanıt
    Doğuştan garibanım, Birikimimde kendi Dengimde...Senelerdir yemedim içmedim giymedim gezmedim Biriktirdim farzedelim...Herkes gibi benimde hayalimde Premium bir Otomobil var.

    Birikimimi A’dan Z’ye kadar sadece doğru Otomobile bağlama gibi bir şansım var...Piyasa belli, Piyasadaki esnaflar belli, Otomotiv satıcıları belli, Devir 2018 niyetlerde belli mi, Haklıyım dimi doğru Otomobil haricinde Batarım dimi Affı yok.

    Sen Otomobille Yanla, Drift yap, Şanjımanı ye, Motoru ye, Yürüyeni ye, Otomobilin ömründen ömür ye ve adeta aracın Haşatını çıkar, Ne zamanda masrafa başladı Cambazca hemen Satılık ilanı ver Satmaya kurtulmaya çalış...ELİNİ VİCDANINA KOYARAK SÖYLE, ALICI OLARAK BENİM BURDA SUÇUM GÜNAHIM NEDİR ?

    Aracın temizse saten Piyasa Fiyatının bir iki Tık üzerine Fiyat yazıyorlar, Eğer fiyatı Abartmayacaksan En doğalda Hakkındır.

    Eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım, Devir kötü İnsanlar devirden de kötü...Ve söz gider Yazı kalır. 🙂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Adam BMW soruyor gidip Megane öneriyorlar. Forum iyice cahil cuhela topluluğuna dönüştü. Bilende yazıyor bilmeyende. Eski şirket aracım Megane di. Müdür un BMW yi de kullandım. Birisi atsa birisi eşek bile değil onun yanında. Forumun cılkı çıktı iyice.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozeba O kullanıcısına yanıt
    Bmw 5.20d siyah içi Bej bi E60’a bindim, Yeminle abartmıyorum Uçak ve Kruvazör Gemi konforunda bir Otomobildi.

    O tüm diğer Alt sınıf Araçlara E60’dan sonra Oyuncak dedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ozeba O kullanıcısına yanıt
    Estağfirullah, Yaşım 33 civarları...Bu yöntemle hiç Alış Veriş yapmadım...Ama bir Bmw Mercedes hayalim var bakalım, Yüce Allâh nasip ederse çok Niyetleniyorum...(Bmw G20 3 serisi ile Mercedes W205 C serisi Arasındayım)...İNŞALLAH BU RİSKSİZ YÖNTEMİ BU ARAÇLARI SATİN ALIRKEN TEREDDÜTSÜZ DENEYECEĞİM, ZATEN HATA YAPMA RİSKE GİRMEDE SEÇENEĞİM YOK, ÇÜNKÜ BÜYÜK PARA KESİN BATARIM).

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Estroril blue mu alacan lyquid blue mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başpiskopos kullanıcısına yanıt
    Herşey gönlünüzce olur umarım. Yakışır size bi G20 Ancak ülkeye çok yüksek rakamlardan girecek gibi. Sizin gibi risk yönetimi (bana göre) yüksek olan biri için çok büyük bir risk olacaktır sanki. Yinede sizin paranız sizin kararınız.

    Bu arada G20 yi ne kadar beğenmesemde W205 i döver
  • VR_27 kullanıcısına yanıt
    Büyük firmaların Güvenilirlik ve Şartları evet daha iyidir Tüketici açısından ama, Sözler gene uçabiliyor...Bakınız bu Forumda sabah akşam Elit markaların Servis, Satış, Mağduriyetler hakkında onlarca Şikayet var...Ve kaldıki ben Otomobil konusunda İkinci Elden canı yanmış bir eski Mağdurum.

    Noter Tastikli Otomobil Sözleşmesi benim için olmazsa Olmazdır...HERKESİN FİKRİNE SAYGI DUYUYORUM AMA BU YÖNTEMLE HEMEN HERŞEYİ ANINDA TEPKİLERDEN ANLARSINIZ. 🙂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mercedes,Bmw,Audi alan adam f/p bakmaz kaliteye bakar. Paran varsa al gitsin dünyaya bi daha gelmeyecez. Zaten sıkılsan bile kâr ederek satarsın piyasaya baksana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.