Şimdi Ara

İkinci el ekran kartı 6700xt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba ; elde 2. el ekran kartı alacağım. Kart 2 aylık amazon japonyadan alınmış 2 yıl amazon , 2 yılda amazon japonya garantisi varmış. şimdi ben bu kartı aldım diyelim , yarın kart bozuldu para iadesi yapacaklar , kartın parası bana mı gelecek yoksa kartın ilk sahibine mi gidecek. nasıl oluyor bu iş satıcı benden cevap bekliyor . yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • japonya'da garanti 30 gün diye biliyorum ben 2 yıl değil.


    gigabyte ise ve kaydı yapılmışsa marka 4 yıl garanti verebilir; ama kargolama masrafları genelde alıcıya aittir. Markalar da genelde ücret iadesi yapmaz, gene tamir edilmiş "refurbished" ürün gönderir.


    Fatura sahibi sen olmadığın için ülke gümrüğünden geçerken gümrük ücreti ödemen gerekir.

  • kartın markası sapphire nitro+ 6700 xt 8800 tl 2 aylık hiç kullanılmamış , kutu açılmış çalışıp çalışmadığına bakılmış. sapphire de prosedür nasıl acaba


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://support.sapphiretech.com/warranty.asp?lang=eng


    şu linkte açıklamalar var.


    ikinci el ürüne garanti vermiyoruz diyor.


    fatura ibraz edemezsen de garanti vermiyoruz diyor.


    fatura sahibi değilsen de garanti vermiyoruz diyor.


    kısaca, amerika ve japonya çıkışlı ürünlerin 2. eli garantisiz; bunu bilerek alın alacaksanız. kartın çalıştığından da emin olun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 1 Eylül 2021; 18:8:23 >
  • japonyadan alınan kartlarda garanti falan yok benim bildiğim değil ki sen ta japonyaya iade et sana paranı geri versinler.amazon.tr değil ki orası ne para iadesi kim dedi onu?

  • Adam kartı satmak için yalan söylemiş.


    Yurtdışı kartları 2.elde garantisiz diye alın. Yok firma garantisi, yok amazon garantisi falan hepsi yalan dolan. Çakallar kimi denk getirirse kandırıp satıyorlar işte.

  • o paraya kendin al amazon japonya hariç bir nebze hariç garantisi olur.hem başkası adına faturalı hemde japonya ürünü zaten garantisi yok.

  • Yurtdışı karta istediği fiyatlara bak.
    2 hafta önce 7750'ye 6700 XT satıcam diye uğraşıyordum. Saçma sapan bir ülkeyiz cidden.
    Bana hep troller, boş insanlar mı yazar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tr'de satıcı tayfası malı satabilmek için yapamayacağı şey yok 2 yıl amazon japonya 2 yılda amazon garantisi nasıl oluyormuş bir açıklasın bizde öğrenelim.


    amazon japonya 2 yıl garanti desteği sunsaydı millet amazon japonya stoklarını yağmalardı o derece ben dahil zamanında japonya'dan msi 3060 aldım para kartımdan çekildi sonra vzageçtim kargolanmadan kartıma iade oldu sırf garanti süreci yüzünden, bir çok kişi sırf garanti yüzünden japonyadan almaktan son anda vazgeçti alanlarda ciddi riske girdi bu stok sıkıntısı yüzünden en azından alayım şansına güvendi.


    amazon japonya sadece ilk 30 gün iade desteği sunuyor o bile baya sıkıntılı forumda amazon japonya'ya kartı geri göndermeye çalışan birisine 1800 tl fatura çıkarmış DHL amazon tabiki hepsini karşılamıyor belli kısmını karşılarız geri kısmını gift card olarak hesabınıza tanımlarız vs. demişti takip edenler bilir stok takibi konusunu


    uzun lafın kısası amazon japonyadan alınan ürünlerin garantisi falan yok, yarın bir gün japonya'ya taşınırsan orasını bilemem artık.





  • Hocam az paralar değil şu Amazon garantisiz kartlara bu paraları vermeyin.Yarin bu kazım işleri bittiğinde garantisiz kartlarin kimse yüzüne bakmayacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.