Şimdi Ara

ikinci el Giulietta MT Dizel vs ikinci el Hyundai i30 AT Elite Dizel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    2014 model 26bin kmde dizel giulietta ile 2013 model dizel otomatik elit donanım i30 arasında kaldım. yarın pazarlığı bitirmem gerek. ikisinin arasında fiyat olarak i30 4500 lira daha pahalı.

    fiyat kalite açısından tercihiniz hangisi olurdu? ikisini de sürdüm, ikisinde de farklı tat aldım. karar veremiyorum. yardım lütfen.



  • Bence i30 alın alfanin tasarım ve yakıt harici bir artısı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premium ile i30 kıyaslamak? İ30 a göre alfa daha az yakar. Tasarım harikasıdır. Performansı iyidir. Yol tutuş zaten sınıf lideri.
    Konfor olarak i30 bir tık daha iyidir. Servis ağı daha geniştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesi bağları -- 4 Nisan 2016; 21:46:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla premium mu platinium mu bilmiyorum ama aynen @gesi bağları üstadın belirttiği gibi tasarım ile donanım arasında karar vermekted zorlanıyorum. birazdan kişilik envanteri çözüp oradan yürümeye çalışacağım artık o noktaya geldi.

    her iki aracı da kullandım 10-15 dakika falan. yaşım 30. giuliettayı kullanırken keşke imkanım olsaymış da 5 sene evvel bunu alsaymışım diye düşündüm. genç hissettirdi.
    i30a binince ise, bunca zaman ayağımızı yerden kessin diyerek düşük model araçlarla yeterince oyalandık; biraz konfor (otomatik, amortisör vs.) yaşamanın zamanı geldi diye hissettim.

    öyle.

    ek olarak yakıt performansı (i30: 7.2, giu: 5.0) ve fiyatı da giuliettayı avantajlı yapıyor. diğer yandan cam tavan uzun süredir özendiğim bir güzellik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğer donanım artıları bir yana, sırf otomatik olması bile i30 u almak için yeterli sebep , heleki tam otomatik tork konvertörlü sorunsuz bir şanzıman için bile alınır, yalnız 1-2 litre fazla yakar haberiniz olsun ,,, zamanında bende araştırmıştım,i30 un eksileri en üst donanımda bile xenon far yok, geniş ekran navigasyon multimedya ekranı yok ( sonradan takılabiliyor) , cam tavan ses sorunu , hissiz direksiyon,,,,, bazı kullanıcılar tarafından abs kitlenmesi,direksiyon kitlenmesi gibi şikayetler okudum ,,, öbür arabaya grlirsek giulettanın iç mekanı bana çok itici geliyor,hiç bir zaman aklımın ucundan geçirmediğim bir araç,heleki manuelmiş ıyy



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi royal_flush_ -- 4 Nisan 2016; 22:31:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.