Şimdi Ara

İkinci el olarak VATAN BİLGİSAYAR Ürünü ALMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • VATAN BİLGİSAYAR FATURALI İKİNCİ EL ÜRÜN ALIRKEN DİKKAT EDİN ! (ALMAYIN)

    2 Ay önce kadar güvenilir birinden 75 HZ 1 MS AOC MONİTÖR aldım. Üründe ölü pikseller mevcuttu ben alırken ama aldıktan sonra sol alt köşede siyah lekeler çıktı ve freesync aktif edilince monitör kapanıyordu. Ben de faturayı monitörü aldım VATAN'a gittim verdim. 18. İş gününde mesaj geldi değişim veya iade yapılacaktır diye fakat bana İADE VEYA DEĞİŞİM işlemi yaptırmıyorlar faturada kimin ismi varsa o kişi gelsin diyorlar. Ben bu monitörün 3. sahibiyim bir şekilde ilk sahibine ulaştım sağolsun yardımcı olabileceğini söyledi fakat kendisi farklı şehirde ben farklı şehirdeyim ve kendisini tanımıyorum. Şimdi fatura sahibi kendi şehrindeki VATAN'a gidip İADE DEĞİŞİM kuponunu alacak ve eğer dolandırıcı değilse bana yollayacak.

    Demek istediğim VATAN FATURALI ikinci el ürün alırken dikkat edin ve bence mümkünse fatura sahibi tanıdığınız değilse satın ALMAYIN.







  • Hepsiburada' da aynı muhabbeti yapıyor aklınızda olsun. Ben de bir arkadaşa monitör sattıktan 6 ay sonra arızalandı, iadeyi illa ki fatura sahibine yaparız diye diretmişler. Arkadaş bana ulaştı ve işlemleri ben devam ettirdim. Parayı teslim alıp arkadaşa yolladım. Kötü niyetli birisi olsa büyük sıkıntı olur bu iş...
  • Aynen haklısın
  • para iadesi sadece fatura sahibine yapılabilir. bu her yerde böyledir. tüketici kanununda da böyle yazar. Vatan PC ile ilgisi yok yani. Ama DOA kapsamında ürün değişiminde sana da yardımcı olabilirlerdi.
  • 19 Ağustosta konuyu paylaştım bugün 12 eylül ve fatura sahibi dürüst güvenilir birisi olduğu için iade çekini alıp bana kargoladı iade elime ulaştı bu gibi durumların yaşanmaması için en azından aranızda bir devir sözleşmesi yapın sadece oürün ile ilgili iade imza hakkını kullanabilmesi için size izin versin ıslak imza olsun.
  • Vatan bilgisayar da satılan her ürünü,daha uyugun fiyata başka firmalardan satın alınabilir.
    20 yılda adamlar 90 yakın mağza sayısına ulaştı cidden kafam almıyor hem ,pahalı ürünler satıyorlar hemede, sürekli büyüyorlar.
  • charles kullanıcısına yanıt
    Her yerde mağazaları olduğu için ve insanlar tarafından güvenilir olarak görüldüğü için biraz da hocam. İnternet alışverişlerine sıcak bakmayan kitleler var. 3-5 kuruş fazla veririz görerek alırız diye düşünen insanlar olduğu için insanlar tercih ediyor.

    Bu gibi durumlara düşmemek için referansı yüksek, güvenilebilir kişileri tercih etmek daha mantıklı bir durum.
  • demekki arada devir sözleşmesi yapmak gerek ıslak imzalı ki sorun çıkmasın.

    itopya sinerji nova gibi sitelere bakıyorum tamam fiyat olarak biraz uygunlar ama kargoyla gelecek, sonra bi sıkıntı çıkarsa tekrar kargoyla gidecek vs.

    Vatan bu yüzden bana göre de rahat. Aman aman da bi fiyat farkı oluşmuyor onuda hesapladım tabi eğer her parçayı ayrı bir siteden almazsanız. itopyada topladım aynısını aradaki fark 132 tL idi. Direk mağazadan alıp kurmak daha iyi bence ankara'da şahsen.
  • Ücret iadesi yerine hediye çeki ile farklı bir ürün almak isterseniz sorun olmuyor.

    Ha burada da aldığınız hediye çeki tutarıyla yeni ürün almaya paranız yetiyor mu orasını bilemem.
  • Vatanı ve işleyiş tarzını ticaretini hiç sevmiyorum. Ama vatanın burda yaptığı haklı ve doğru bir davranış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.